2007. november 06.

Néhány az újabb levelekből:

"Helló!

Iwiwes reglapok, amik bizonyítékok!

Borlán Csaba [kopasz,hooligan,csőcselék] (220) Budapest

Dancs Norbert Mihály [Nyilas Misi,Nari,Hungarista] Tiszavasvári,

Csegöldi Gábor (159) Budapest

Magyar Nándor [Árja harcos] (322) Debrecen

MOLNÁR ANDRÁS [skinhead bagoly] (549) Putnok

Pro Sándor Kristóf [IpszYloN] (1386) tiszavasvári

diák Szabo Kristof [kristopher] (384) Budapest

Üdv: antifasiszta"




"Tiszteletem!

A bakaruhás idióta nem más, mint Pál Márton. Rendszeres tüntető. Tagnap is Ő tekerte a légvédelmi szirénát a Himnusz alatt... A NAGY MAGYAR...
Címét és telefonszámát később küldöm, beszerzése folyamatban van...

Nagyon klassz az oldal!!! Sok sikert a fejlesztésekhez!!!

Üdv: Guzuta"





"Tisztelt Partizaninfo
..Minden tiszteletem az önökké,,,,, csak arra kérném önöket hogy a katonának öltözött szélsőjobboldali radikális kopasz fiatalokat ne tekintse skinheadeknek.Mert semmi közük a skinhead kultúrához az igazi antirasszista skinheadek (Skinhead Against Racial Prejudice)-sharpok csúfosan csak BONEheadeknek nevezzik őket " csontfejüeknek".Nyugodtan nézzen utána az igazi skinhead kultúrának az igazi skinheadek a 60as évek közepén végén 70 es években együtt buliztak ska-rocksteady-skinhead reggae bulikban pl.:Desmond Dekker számaira vagy Madness-re később 1986ban megalakult a S.H.A.R.P. mozgalom ami például 1980as évek végén kiverte New Yorkból az össze nácit a hardcore és skinhead bulikról.Angliában például Rody Moreno megalakította a Antifasiszta Action.Sok skinhead régi banda mit elveti a nácikat csak a média táplálta be az emberekbe hogy skinhead=náci közben NEM hanem bonehead=náci."




"Kedves Partizanok!

Nagyon örülök, hogy rátok találtam! Valóban egyedüliként léptek fel a soviniszta, erőszakos csőcselék és uszító honlapjai ellen és úgy látom hathatósan. Eddig nem értettem, hogy a névtelenül uszító kucugok miért szabdalták meg az mszp honlapjára kitett, majd levett műbotrányos irományt. Most már tudom: Mert a teljes verzióban többször szerepel a Partizaninfo. Ezt vágták ki a gyáva férgek, ami azt bizonyítja, hogy jó úton jártok. Ígérem én is figyelni fogom ezentúl őket sőt, egy kisebb személyes beszélgetést is tervezünk velük.
Mindenkit arra ösztönzök, hogy ne féljünk tőlük. Ezek csak gyáva, internet-betyárok.
További jó munkát!
Üdvözlettel: egy antikucug"