Nácivadász oldalajánló

Kedves Barátaink!

Néhány új oldalt ajánlunk ezúttal figyelmetekbe. Elsőként Preturbányi Károly lehangoló, ám drámai írását:

"Magyarország Jövője" http://magyarjovo.blogspot.com/

Másodsorban a magát sokszor őrültnek tettető, életét eképpen bebiztosító Molnár F. Árpád hangfelvételét ajánljuk, ami a magyarországi fasizmussal kapcsolatos őszinte álláspontját tükrözi:
http://vonagabor.blogspot.com/ .
A hangfelvétel szöveges verziója az oldalon ugyancsak elolvasható.

Vona Gáborról készült Hírháttér elemzést az alábbi címenelolvashatjátok, letölthetitek, meghallgathatjátok:

http://vonagabor.blogspot.com/

Végül, de nem utolsó sorban figyelmetekbe ajánljuk a Magyar Nemzeti Antifasiszta Ellenállók Szövetségének honlapját, mely a magyarországi antifasiszta szervezeteket authentikálja: http://mnaesz.blogspot.com/

RSS feedünket az alábbi címen érhetitek el:

http://feeds.feedburner.com/nacivadasz

A Magyar Nácivadász Szövetség honlapja nemsokára új cikkekkel, hírekkel - új akciókkal -jelentkezik!

Partizaninfo: Köszönjük!

Jelentsük Szkítát a Youtube-on!

Üdv!
A youtube-on rengetek videót töltött fel szkitia1988, ha kitennétek az oldalra, hogy aki az adatlapjánál a reportra kattint az bejelenthesse őt a youtubos adminoknak talán megszabadulhatnánk tőle.
A másik ilyen személy kriHUN néven van fenn, neki le van írva a felhasználó nevénél a neve és a város ahol lakik.
http://www.youtube.com/user/krihun
http://www.youtube.com/user/szkitia1988

Partizaninfo: Aki esetleg azonosítani tudja a két ráérő netfasisztát, írjon címünkre! szerk.partizaninfo@gmail.com

Nem értem


Nem értem a sok kuruc.info ellen nyivákoló, magát elvhű antifasisztának valló virág-humanista demokratát. Több éve mást sem csinálnak, mint a névtelenül mocskolódó és uszító kuruc.info és a többi véresszájú vérfasiszta honlap miatt siránkoznak, ugyanakkor ha végre lehúzza valaki a névtelenül szennyet okádó szerkesztőkről az álarcot, egyből elhatárolódnak és jajonganak, hogy „nem ez a megoldás”, meg „nem szabad személyeskedni” stb… Akkor mi a megoldás? Veszekedni névtelenül a különböző Internetes fórumokon? Neten keresztül elmagyarázni egy vérszomjas vadállatnak, hogy nem szép dolog amit csinál? Vagy felsöpörni a Hősök terét tízen, aztán a rendőrök mögé szaladni néhány üvöltő vadbarom elől?
Ugyan már! Térjünk már észhez!
Végre bárki számára elérhetőek lettek a kuruc.info szerkesztői. Láthatjuk arcukat, ismerhetjük nevüket. Ők azok, akik több száz ember személyiségi jogait sértették meg, ők azok akik nap mint nap elkövetik a közösség elleni izgatást, ők azok, akik igyekeznek megfélemlíteni az igazságszolgáltatásban dolgozókat, ők teszik közzé a nekik nem tetsző bírók, ügyészek, rendőrök adatait, elérhetőségeit, ők azok akik koordinálják a randalírozásokat, akik közzéteszik a nyíltan uszító, erőszakos tettekre közvetlenül rábíró felhívásokat, ők azok, akik tanácsokkal látják el a hazánkat felgyújtó köztörvényes bűnözőket. Miért baj ez, ha tudjuk, kik ők? Eddig nem tudta senki, ki áll e szennyoldalak mögött, azonban az egyre erősebb antifasiszta szerveződéseknek köszönhetően (Partizaninfo, Nácivadász) ők is láthatóvá lettek. Miért baj ez? Miért sipákoltok? Miért határolódtok el azoktól, akik tesznek is valamit a továbbra is nyílt erőszakra szervezkedő fasiszta vadállatok ellen?
Ti tényleg elhiszitek, hogy a békejelekkel, koszorúzással, meg holokauszt képek mutogatásával megakadályozhatjátok, hogy mondjuk 2008. szeptember 6-án, meg aztán újra és újra különböző fasiszta hordák szabadon felgyújtsák Budapest belvárosát? Ti tényleg azt hiszitek, hogy harc nélkül lefojthatjátok az egyre pofátlanabb, egyre büdösebb, egyre torzabb gondolatokat megvalósítani vágyó, agresszív vadállatokat?
Jó lenne, ha már észhez térnétek és elgondolkodnátok sok mindenen! Például azon, hogy a történelemben hol sikerült idióta beszélgetős műsorok nézésével, meg lufi eregetéssel megállítani a szélsőjobboldal terrorját…
Eljött az ideje, hogy végre üdvözöljük a vadállat csőcselékkel szemben álló, tettrekész kezdeményezéseket!
Elhatárolódás, meg álszenteskedés helyett inkább terjesszük a csőcseléknek hadat üzenő oldalak elérhetőségét! Idióta firkálmányok helyett inkább ezen oldalak elérhetőségeit szeretném látni a falakon, ha már annyira fontos szétmázolni minden tiszta felületet. A semmit nem érő „Rapperek a rasszizmus ellen” feliratú matricák helyett inkább Partizaninfo.blogspot.com és nácivadász.blogspot.com matricákat kéne gyártani és terjeszteni. De, ha ez túl "bonyolult" és kényelmesebb lufikat eregetni, akkor legalább ne háborogjatok, ha valakik felveszik a harcot az élő, hús-vér ellenséggel. Ne nyervákoljatok, egy-egy fasisztákra sértő, kimondott szó miatt, és ne határolódjatok el azoktól, akik tesznek is valamit. Ha tudjátok jobban, akkor csináljátok, de csináljatok valamit, mert ezzel a semmittevős elhatárolósdival kitörölhetitek…
Ébresztő magyarok!
Hová lett a sok demokrata? Hol vagytok ti eszeveszetten ellenálló antifasiszták? Hová lettetek, mikor lépni kéne, mikor itt az ellenség?