Hol a lista?

Tisztelt Cím!
Érdeklődnék, hogy mikor lesz már végre elérhető a honlapon a gárdatagok és egyéb félkatonai szervezetek tagjainak listája településenként?
Üdvözlettel.
PZs

Partizaninfo: A gárda léte önmagában még nem jogsértő és nem is veszélyes, főleg, hogy tagjai szinte egytől egyig púposokból, sántákból, öreg alkoholistákból, vagy görbehátú, kampós kezű tinikből áll. Pár száz néptános még nem okoz társadalmi problémát. Sokkal károsabb egy uszító Morvai, vagy egy Novák, vagy egy Toroczkay, nem beszélve Budaházyról, illetve az általuk heccelt, rombolni vágyó huligánokról, akik eltakart arccal rombolnak az utcákon.
De, hogy kérdésedre válaszoljunk: Akkor, ha elküldöd nekünk.

Miért van még életben a kurutty?


Tisztelt Partizánok!!!
A történet ott kezdődik hogy ugyebár van ez az underground szórakozó hely a Kultiplex! Most abba ne menjünk bele ki szereti ki nem mert nem ide tartozik!De a hely fennmaradásáért lessz egy sajtótájékoztatóval egybekötött demonstráció február 6-án 15 órakor, mindenkinek akinek a szívéhez nőtt a hely!
Viszont a kurucosok megint keménykednek, idézem:
"Deviánsok összefogása a zsidó drogtanyáért - hazafias ellentüntetés készül"
A kérdésem az lenne hogy a testi sértéssel való fenyegetés mikortól ütközik jogszabályba és hogy lehet fellépni ellene jogi úton hiszen a kurutty ezen oldalán olvasható alant egy üzenet, ezt is idézem:
"Üdvözletem a kurucinfo csapatának. Ezennel be szeretnék jelenteni egy ellentüntetést a buzi zsidó drogosok szórakozóhelyére. Én is szervezem az embereket és minden magyar érzelmű embert várok 2008. február 6-án 15.00-kor a Kultiplex előtt, hogy eltörjük az összes drogos kezét.
Üdvözlettel: Vámos Balázs (Saber)"

S hogy hogy lehet az hogy a rasszista mondatok mindenhol tiltva vannak, ezen oldalon mégis csak eme "gondolatok" találhatóak, melyekkel most nem megyek bele abba hogy ez is mutatja "kedves nagymagyar barátaink" értelmi szintjüket, de felvetődik bennem az hogy ez ellen mért nem lép fel egyetlen hatóság sem!!!!Nem hiszem el azt hogy nem lehetne, főleg nem egy demokráciában! Legyen akármilyen sajtószabadság is, ez azért már túlzás!
Üdvözlettel: P.B.
Partizaninfo: A válasz nagyon egyszerű: A szerver az usa-ban van, a rendkívül demokratikus kormányunk pedig nem képes elintézni, hogy megszüntessék az uszító szennyoldalt.