Olvasónk párbeszéde egy hős hazafival

Üdv!
Az alábbi levelet a minap kaptam egy hős 18 éves szabadságharcostól az iwiw-en. Egy olyan igazi hazafitól, aki még a saját nevét is kisbetűvel írja...
"Az olyan magyargyűlölő emberek miatt tart ma ott a magyar
> nemzet ahol tart. Nem sül le a bőr a képedről???Szerinted
> az 56-os forradalmárok csőcselékek voltak?Azok igazi
> hazafiak voltak akik szembe szálltak a bolsevik terror
> ellen. Szerinted meg azok a mai hazafiak akik kiállnak a
> hazájukért, és az AVH-sok összeverik ok nélkül őket azok
> csőcselékek? Miért nem foglalkozol azzal hogy a
> cigánybűnözők akik a mi adónkból tehát többek közt a
> tiedből kapják a segélyt, és nagyjából minden hónapba
> megölnek egy magyart, és egy nap többet
> megvernek,kirabolnak. Látod ők ártanak a nemzetünknek, nem
> a hazafiak. Neked valószínüleg vagy nem éri el az IQ-d a
> korodat se hogy ezt észrevedd, vagy nagyon jól fizetnek ma
> a cigányfajvédelemért és a hazafiak megalázásáért. Minden
> esetre az olyan ember mind te mondhatja magát mindennek:
> jobboldalinak, baloldalinak, liberálisnak, antifasisztának,
> de magyarnak nem!!! Látom benne vagy a vörös hadsereg
csoportba is. Igazi hazaáruló vagy!!

Varga csaba 18 Kolozsvár"
Itt a neki írt válaszom:

Te szegény!
"Az olyan magyargyűlölő emberek miatt tart ma ott a magyarnemzet ahol tart."Igen. Például a kuruc.info- csicskák miatt."Nem sül le a bőr a képedről???"
Nem! Sőt!
"Szerinted az 56-os forradalmárok csőcselékek voltak?"
Akik embereket, kiskatonákat húztak fel a fára és kínoztak meg, fosztottak ki, azokra nemcsak a csőcselék jelző áll meg, de még az is kétséges, hogy emberszabásúnak tekinthetőek. Vadállatok voltak.
"Szerinted meg azok a mai hazafiak akik kiállnak a hazájukért, és az AVH-sok összeverik ok nélkül őket azok csőcselékek?"
Most kiállnak a hazájukért, vagy ártatlanok? Döntsd már el, mit akarsz! Egyébként meg miféle hazafi az, aki Mussolinit, meg Hitlert életeti, ahogy kuruc.infós példaképeid és a szurkoló huligánok teszik?
"Miért nem foglalkozol azzal hogy a cigánybűnözők akik a mi adónkból tehát többek közt a tiedből kapják a segélyt, és nagyjából minden hónapba megölnek egy magyart, és egy nap többet megvernek,kirabolnak."
Te mennyi adót fizetsz? Jaaaa..... Egyébként világ életemben elítéltem a cigánybűnözést. De ez nem mentesíti a randalírozó fasiszta csürhét, hogy bizony nagyon káros a létük és elege van az országnak belőlük.
"Neked valószínüleg vagy nem éri el az IQ-d a korodat se hogy ezt észrevedd, vagy nagyon jól fizetnek ma a cigányfajvédelemért és a hazafiak megalázásáért."
Hol fizetnek??????? Add már meg a címet, mert én egy fillért sem kaptam még, igaz soha nem aláztam meg egyetlen HAZAFIT sem, csak a randalírozó huligán hányadékokat szeretném leköpdösni a gyüjtőfogház udvarán.
"Minden esetre az olyan ember mind te mondhatja magát mindennek: jobboldalinak, baloldalinak, liberálisnak, antifasisztának,de magyarnak nem!!!"
Ez a legviccesebb! Te még a sehol sem voltál, mikor én már a hazámat építettem. Magyar vagyok, sőt magyarabb, mint az a tini, aki kurucinfón csüng és elhiszi magáról, hogy zaklató levelek irogatásával ő szabadságharcos lehet valaha is...
"Látom benne vagy a vörös hadsereg csoportba is. Igazi hazaáruló vagy!!"
Te szegény! Bezzeg, ha a Totenkopf klubban, vagy a harmadik Birodalom ászai klubban lennék benne, akkor nem lennék hazaáruló, ugye??? Hazaáruló az, aki rátámad saját hazájára és ez nem én vagyok, hanem a kurucinfón felnövő söpredék csürhe. Leveledet megkísérlem közzéteteni több helyen is, hátha mások is tudnak majd rajta jót szórakozni.
Válaszom elolvasását követően ez a bátor nagymagyar törölte regisztrációját az iwiw-ről...
Üdv: N.

A Demokrata elhatárolódik

Kedves szerkesztők,

http://kurucwanted.blogspot.com/ oldalukon Molnár Balázs neve mellett számos helytálló, valós adat mellett a "Demokrata volt szerkesztője" titulus is szerepel, ami azonban téves. Molnár Balázs évekkel ezelőtt a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában tűnt fel, és mint szabadúszó újságíró több jobboldali sajtóorgánumnál bepróbálkozott, a Magyar Nemzetnél, a Heti Válasznál és a nálunk, a Demokratánál is. Sohasem volt a lap munkatársa, külsős szerzőként egy ideig publikált, de szerkesztői jogkörrel soha sem rendelkezett.
Kérjük javítsák a téves adatot.
Köszönettel
Magyar Demokrata
Partizaninfo: A információ az oldal szerkesztője felé továbbításra került.

Bujkáló tatár

Elöljáróban: nagyon jó a honlap, egy idő óta átnézem a görények képeit, grat! Viszont érdekesnek tartom, hogy testi-lelki "jóbarátom", a nagy "rendszerváltó", aki Fáber "úr" jobbkeze,( vele törölteti ki a hátsófelét!)- Tatár József - nem szerepel Önöknél! Olvasgatom a háttérből uszító irományait a K.infón, a Független Ujságíróknál és még néhány helyen, de ez az ember szemtől-szembe soha nem jelenik meg? Nem lehet bizonyítani az alkotmányos rend megdöntésére irányuló tevékenységét, csak sunnyog és uszít álarc mögött? Vagy ő a "tégla"?
Bocs, véletlenül embernek neveztem, inkább patkányt kellett volna írnom!, amely még a görénynél is undorítóbb és alattomosabb!
Hajtsatok rá, ti és az NBH!
Üdv EDE
Partizaninfo: Kedves Ede! Várjuk a konkrétumokat, linkeket, esetleg egy általad megírt cikket az ügyben.

Csobay Emőke

Helló!

http://www.youtube.com/user/csobay

Tomcat valami olyasmit említett hogy Novák Előd (egyik) álneve Csobay Noémi. Ide valaki pedig Csobay névvel regisztrált be.
Ezen a profilon több olyan videó is látható amelyen Novák Előd szerepel.
Van egy olyan gyanúm hogy ez Elődke profilja.

Üdv: Zoltán

Tomcat levele

"Kedvesdrágák!

Nemrég azt állítottátok, hogy mi a Bombagyárban kényszerítettük Fekete Pákót, hogy Hitlert dicsérje.

Ajánlom szíves figyelmetekbe, hogy Fekete Pákó ellen azóta hamis vád bűntette miatt eljárás folyik. A rendőrség a feljelentéstől számított két héten belül megállapította, hogy egy szó sem igaz a meséjéből, amit ti kérdés nélkül elfogadtatok. A Bombagyáron most tettem közzé a nyomozás iratait:

http://www.bombagyar.hu/index.php?post=1659

A rendőrség 2008 február 11-én utasította el Lapite Oludayo feljelentését, megállapítva, hogy náci monológjait saját elhatározásából és döntésére adta elő, senki sem fenyegette meg.

Nos, erre mit léptek, drága méregkeverők?

üdv
tomcat"
Partizaninfo: Kedves Tomcat! Félrement leveled. A Partizaninfo ugyanis soha nem állította, hogy bármire is kényszerítetted volna celeb barátodat. Az ügy iratait láttuk. Bár most rendkívül büszkék vagyunk rád, amiért nyíltan szembeszálltál a Kuruc.info bűnözőivel, meg kell mondani, nem tetszik, hogy a szóban forgó bejegyzésedben ismét elkövetted a személyes adattal visszaélést, mikoris közzétetted Pákó ügyfeled személyes adatait, lakcímmel együtt... Nem tartasz egy újabb büntetőeljárástól emiatt? Ha véletlen volt, még van rá lehetőséged, hogy kisatírozd, ahogy haverjaid mobilszámával tetted ugyanazon bejegyzésben...
Kuruc.info elleni nyílt harcodhoz sok erőt és kitartást kívánunk! Bár minden okod megvan rá, hogy ne szeress minket, szemünk rajtad és ez ügyben drukkolunk neked.