Soha! Soha! Nem! Tetteimet fel soha nem vállalom!

Egy újabb netfasiszta:
Ez a kis csenevész hős, büszkén vállalja, hogy ő nemzetiszocialista. Csinált is a Divízió88 együttes Nemzetiszocialista c. számára egy fáintos kis videót, felsorakoztatva SS, náci szálasi féle jelképeket, meg Turulmadarat (valamiért az ilyen hülyéktől ha meglátok egy turulmadarat egyből arra asszociálok, hogy az illető egyben náci nézeteket vall magáénak).
Persze 13 éves létére a 7. általános elvégeztével tisztában van 56-al (amit visszasír) és meggyőződése, hogy rendőrállamban élünk.

A feltörekvő nemzedék mini-nácia. Leendő rendbontó: Iwiw-es adatlapja:
http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9105733

Partizaninfo: A jövendőbeli ügyfél… Viszont a videót megnézve, a zene szövegét meghallgatva, ki kell jelenteni: Bár megfogadnák a pállott seggű árpád-sávos kődobálók a meglehetősen gyenge zenekaruk ezen számának fő mondatát és vállalnák ők is a tetteiket a bíróságon! A vádlottak padján azonban rendszerint csak megszeppent ártatlan fiúcskák ülnek, akik „éppen akkor és éppen arra jártak, éppen haza tartottak, mikor tévedésből elfogták őket a gonosz magyar rendőrök…” Morvai anyu, Gaudi apu bólogat, hülye Hírtv néző pedig elsírja magát.
Miért nem vállaljátok fel a „forradalmatokat”, gyávák? Milyen forradalmár az, aki a bíróságon letagadja tetteit? Gyáva, szánalmas húgyforradalmár!

Valami sántít…


T. Szerkesztőség!
A múlt héten az Andrássy úton jártamban egy fura alakra lettem figyelmes. Egy szakadt egyén sétált elől-hátul egy-egy hevenyészett kartonlappal, műanyag Nagy-Magyarországos vödrében maréknyi öt- és tízforintos. A karton lapokra írt szöveget otromba külalakja és gyenge magyarsága miatt nehezen értettem meg, de végül rájöttem, hogy az illető „Gyurcsány ellenes tüntetésen” vett részt, és a 60 ezer forintos bírságra gyűjtött. Közben fel is ismertem az egyént, nem volt más, mint a jól ismert bakaruhás Pál Márton. Szerintem ne is hánytorgassuk az amúgy jogos kérdést, hogy miért is nem keresi meg azt a pénzt inkább munkával. Ezt minden épkézláb koldusnak a szemére hányhatnánk, eredmény nélkül. Hősünk, úgy tűnik, egyszerűen jól érzi magát az utcán. Nálam nem volt fényképezőgép, ha valaki már lekapta pénzben szűkölködő barátunkat, azt mindenképpen tegye közkinccsé!
Üdvözlettel:
Miki, Budapest

UI: Nyilvánosan koldulni amúgy nem szabálysértés?

Partizaninfo: Valami sántít a történetben… Nem hihető. Nem hihető, hogy ma Magyarországon, egy ismert visszaeső csőcseléket, aki ott van minden rendbontás helyszínén 60 000 Ft-ra büntessenek… Ez példátlanul sok lenne… Itt valami sántít...

Zsidók pénzelik a Partizaninfót, holokauszt pedig nem volt


"Kedves" Szerkesztőség, ezért a honlapért kár volt időt pocsékolni. Eléggé satnya lett, megpróbáltak valami szart felhozni? Zsidók által pénzelve? csodálatos. Ennyire futotta a zsidók bérenceinek? Ez az ország a magyaroké, nem holmi jöttment izraeli bagázsé, se nem a cigányoké, akiket annyira próbálnak uszítani a magyarok ellen. Nem lehet ám most már sokáig húzni a húrt. Nem tetszik Izraelben? Nem érdekes, hogy sem a cigány, sem a zsidó népet nem tűrték emg sehol az évszázadok alatt? Kivel van akkor a baj? Ja persze a zsidók a felsőbbrendűek nekik van igazuk, a gójoknak szavuk sincs...gyűlöletvallás, szép dolog ez kérem. Mondanám, hogy majd nem lennének ekkora pofával, hogyha azt kapnák, amit a II.Vh alatt, de hát mivel holokauszt nem volt, ezért nem mondhatom. Írjanak kicsit a cigánybűnözésről! Jahogy olyan nincs? Lehet beköltözni a súlyosan ciugányfertőzött területekre a putri mellé, meglátjuk milyen békésen lesznek meg. Persze magukat lehet, hogy nem zavarná, hogy ellopnak mindent, beköltöznek a tulajdonukba. Így normális ez? Akkor hajrá!Nem fecsérelem erre tovább az időmet, már ezért a 5 percért is kár volt.Szebb jövőt minden IGAZ MAGYARNAK! Azt hogy meguk ezt, hogy élik majd meg, "el lehet menni!".
Maradok tisztelettel(?)
T. Krisztián
Partizaninfo: Kedves Rendkívül Kriszián! Hol az a pénz, amit a zsidóktól kap a Partizaninfo? Jó lenne már, ha előadná valaki, mert sajnos nem láttunk eddig belőle egy fillért sem.
Persze számodra, egy pattanásos kamasznak, mindenki zsidó, vagy legalábbis zsidók által pénzelt, aki szót emel a randalírozó véresszájú csőcselék ellen.
Ami a cigánybűnözést illeti: a Partizaninfo nem tagadta a jelenség létét, bár tudjuk, ez most neked tudatzavart okozhat, úgyhogy inkább ugorj tovább és lelkileg készülj októberre! Talán a vezéretek is megéli még az utolsó csőcselék zavargást… Vagy igen, vagy nem…
A jókívánságodat, amit nekünk küldtél, köszönjük! Lesz még szebb a jövő…