Újabb nyilaskeresztes testvérnő

Érdekességképp egy újabb nyilaslány. Csúnya is, buta is, de legalább a miénk!

http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9925886



Partizaninfo: Mert ugye nyilas-veszély nincs… Mind hamisítvány…

Gój felhívás

Tisztelt Szerkesztőség!
Ma este kaptam egy e-mailt, amibe egy felhívás volt a Gój Motoros Egyesülettől. Hát...érdemes elolvasni honlapukon! Nekem nagyon állságos az egész, sajnos sorok közt kell tudni olvasni, megtanítottak rá. Egyik fő védnöke Dr Papp Lajos szívsebész, lehet nagyon jó orvos, de történelmet sajnos nagyon rosszul tudja. Aki WittnerMáriát Jeanne d' Arc-hoz hasonlitja, sőt Zrinyi Ilonához... NoComment! Amikor az Egyesület elkezdett gyűjteni Szögi tanár úr családjának, nagyon szép gesztusnak tartottam, de sajnos rá kellett jönöm, hogy iszonyatos jó reklám volt nekik!!! Számomra ez nagyon szomorú volt. Fel voltak háborodva, hogy a média nem ugy kezeli ahogy ők elképzelték... Én ugy tudom, ha szívből szeretnénk segiteni azt "név nélkül" és tiszta szívvel tegyük meg, és nem hangoskodva!!! Sok embert ismerekakik nagyon sokat tettek és tesznek beteg gyerekekért, de semmi reklám... sőt kérik nevük elhallgatását, tán ők tényleg segiteni akarnak. Visszatérve a felhíváshoz, lehet én vagyok aki mindenbe rosszat lát, de ha Önök elolvassák, tán nekem adnak igazat. Mert olyanokat irnak, ami ma Magyarországon elképzelhetetlen, és ezt ők is nagyon jól tudják... DE!! Ők megtették a magukét, őket a "jószándék" vezérli, és ha nem úgy történik ahogy ők szeretnék.. na akkor.... sajnos tudom mi következne. Köszönöm ha elolvassák, és reflektálnak levelemre, mert bizok benne,hogy nem mindenbe látom a rosszat, csak ami tényleg az.
Partizaninfo: Köszönjük. Most már csak a szóban forgó felhívást kéne elküldeni... Egyébként a banda honlapján megtalálható. El is olvastuk. Valóban szívhez szóló és megfontolandó. Még talán egyet is értenénk vele, ha nem tudnánk, hogy a szélsőjobboldal egyik leghatásosabb eszköze a "közös ellenség kisebbség" legyőzése. Úgy gondoljuk, hogy a cigánybűnözés (amely sajnos létezik, mint ahogy ukrán bűnözés is!) egy jobb törvényi szabályozással, bátrabb, hatékonyabb rendőri fellépéssel, (esetleg a KMK visszavezetésével) akár megoldható lenne. Természetesen Morvai és társai az esélyeket már régen aláásta. A mindennapos tüntetésekkel, amik folyamatos rendőri erőket kötnek le, a rendőrök civil autóinak fotózásával, közzétételével, a zseblopási, rablási stb. nyomozók arcának közzétételével, a rendőrök elleni folyamatos feljelentgetésekkel, a Hírtelen Tv rendőrellenes kirohanásaival, a jogszabályok folyamatos liberalizálásával a legjobb úton járunk, hogy a társadalom a szélsőséges felületmegoldásokat válassza, ami egyenlő a legitimizált gyűlölködéssel, a kirekesztéssel, a cigányság még jobban kriminalizálásával, ezáltal a cigánybűnözők utódjainak kitermelésével.
Emlékezzünk csak vissza a tavalyi borsodi romabotrányok rendőri felszámolására. A ma cigánybűnözőket és cigányokat védő rendőrséget emlegető uszítók mindegyike azonnal a brutális rendőrök ellen fordult! Lásd pl. Jobbik.net fórumozásait!
A cigánybűnözés elleni látszatharc, jelenleg a szélsőjobb szükséges eszköze a tömegszimpátia megnyerésére!