Advent magyar módra

Tisztelt Szerkesztőség!
Előre bocsájtom nem vagyok bigot vallásos, de vannak dolgokamiket betartok és betartatok Családommal, ilyen ünnepszámomra Advent, felkészülés Karácsonyra ami számomraa legszebb ünnep, a Szeretet ünnepe, tudom hogy egy év365 napból áll, és a szeretetnek ott kellene lennie az évminden napjában, és nem csak arra várni, hogy jöjjönKarácsony és "szeressük" egymást hivatalból, sajnosma már elmondhatóm, hogy sokan nagyon sokan nem aKarácsonyra készülnek---valami másra, valami nagyoncsúf dologra, közel és távol nincs bennük szeretett, nincsbennük egy szemernyi jó érzés sem, se szereteik felé, deembertársaik felé pedig pláne nem.

Sodit követelik

T. Partizaninfó!
Korábbi levelemben elküldtem a retardált szélsőjobbos, erőszakot dicsőítő, bár nyilvánvalóan harcképtelen nyomorék blogger, sodika elérhetségét. Úgy gondolom, a Csintalan-ügy kapcsán előadott bujtogatása, az erőszakra való ismételt felhívás (http://sodi.freeblog.hu/archives/2007/12/13/Kinek_allt_erdekeben/) immár kellő okot ad arra, hogy elérhetőségét közzétegyék.

Partizaninfo: És valóban! Azt nem lehet állítani, hogy elkapkodtuk a szabadlábon uszító gazember büntetését, ugyanis Sodi adatait már többször megkaptuk, de sosem tettük közzé. Azonban a Kurucwanted oldalak szerkesztőinél bizony most már betelt a pohár. A szélsőjobboldali nyilas uszító elérhetőségét megtekinthetik itt.

Kettős mérce


Gratulálok!!mocskos férgek!!ennyi bennetek a gerinc bolsevista horda????Kiteszitek maygar emberek fotóit az internetre,hogy a hozzátok hasonló alacsony intelligenciájú egyének kárt tehessenek bennük???Még hogy partizánok!AZok férgek!!miattatok tart ott a haza ahol tart!Nevetséges!

Partizaninfo: Gerincről kérdezel? A mennyezettre vigyázz!
Majd, ha a Kuruc.info csúfnevű csőcselék-honlap leveszi az uszító írásai közé kihelyezett magyar emberek (köztük bírók, ügyészek, rendőrök, újságírók, politikusok, illetve kisemberek) fotóit, személyes adatait, (azaz lakcímüket, telefonszámukat), akkor számonkérheted tőlünk azokat a fotókat, amelyek a kődobáló, uszító, szélsőjobboldali csürhe képviselőiről készültek és kerültek nálunk kihelyezve főleg olvasói kívánságra.
Egyébként, ha az lenne a célunk, hogy kárt tegyenek a bemutatott gazemberekben, a lakcímüket is kihelyeztük volna a fotók alá, ahogy ti, csőcselék szoktátok. Hidd el, többségükről szinte minden adat a rendelkezésünkre áll... Azonban mi ezt nem tettük… (Leszámítva a kucug.info szerkesztőit, illetve egy-két valóban arra rászolgáló gazembert, akik egy normálisan működő társadalomban már a börtönben lennének.)