Szarka Ágota levele

Partizánok!
Jelentkezem! Én vagyok a 32. számon körözött "fasiszta". Ha nem tűnt volna fel anácivadászat megpróbáltatásai közepette, de újságíró vagyok, a Magyar Nemzetfőmunkatársa, ahogyan ez még a képen is látszik - bár elmosódottan -nyakamban ott lóg az újságíró igazolványom. Az Erzsébet hídon mondhatni"szolgálatot teljesítettem", a riportomat - melyet Balavány kollégávalközösen írtunk - meg lehet tekinteni az mno archívumban.
Szarka Ágotának hívnak, ha bárkit bármiféle emberjogi sérelem ér, vagy éppengondja van a regnáló hatalommal, egyszóval, ha bármiben segíthetek, csakírjatok nyugodtan. Telefonszámomat nem adom meg, de ahhoz könnyedénhozzájuthattok az MSZP-nél, ha ez nem sikerül, keressetek drótot az NBH-hoz.Ha ez se megy, akkor - egye fene - megírom én.
Csak szóljatok! Addig is üzenem - nektek és sajnálatosan gyér számú tiszteltolvasóközönségeteknek - bárkivel beszélgetek, csak ne legyen a kezébenvipera, vasdorong, ilyesmi...
Az ugyanis neki sem lenne túl jó.
Üdvözlettel:Szarka Ágota

Partizaninfo:

Kedves Ágota!
Senki nem nevezett „fasisztának”, nem kell a gyengére sikerült irónia. Nem kell ahhoz fasisztának lenni, hogy valaki egyoldalúan, a politikai meggyőződésének megfelelően alakítgassa, csúsztatgassa cikkeit és személyesen provokáljon rendőröket egy szélsőjobboldali törvénytelen rendezvényen, majd cikkekkel hergelje a rendőri brutalitásokon ámuló olvasóit.
Köszönjük az információt kilétedet illetően, bár abban biztosak voltunk, hogy nem a Népszabadság, vagy a Népszava főmunkatársa vagy…
Egyébként, hol van az leírva, hogy aki újságíró, az ellenszegülhet a rendőri intézkedésnek?

Felhívásodra, kedves ajánlatodra most gyorsan reagálunk is: Igen! Súlyos emberi jogsérelem ér minket és bajunk van a regnáló hatalommal! Ha olvasnád a Partizaninfót, tudnád, hogy pontosan mi, de most első körben az a bajunk, hogy több szélsőjobboldali internetes honlap, szabadon és minden hatósági fenyegetettség nélkül végez közösség elleni izgatást, rendszerint közzéteszik emberek személyes adatait, zaklatásra, hívnak fel. A regnáló hatalom az ég világon nem tesz ez ellen semmit és hagyja, hogy néhány elmebeteg nyilas az interneten keresztül élje ki beteges hajlamait, miközben a bíróságok sorra felmentenek erőszakos, molotov-koktélozó huligánokat. Sérelmezzük, hogy nincs nemzeti ünnepünk erőszakos bűnözők terrorcselekményei nélkül, hogy egy olyan országban élünk, ahol szabadon tehetik közzé bírók és ügyészek személyes adatait, ahol szélsőségesek nyíltan mutogathatják a nyilas-és horogkereszteket, ahol molotov-koktélok röpködhetnek, autók gyúlnak fel, miközben hazug híradások máig a rendőri brutalitásokról hazudoznak. Legyél szíves és segíts, Ágota! Írj egy cikket a kormány tehetetlenségéről! Arról, hogy nem tesznek semmit egy olyan jelenség ellen, ami egy önvédelmi reflex-el rendelkező országban kettő, azaz kettő nap alatt végleg fel lenne számolva, Kurucinfóstul, Budaházystul, Toroczkai Lackóstul, Tomcat-estül, Fáberestül, Gondástul…

Telefonszámodat nem kérjük, mert már megvan. Közzétenni nem fogjuk, mert azt ki kell érdemelni. Te még nem érdemelted ki.

Ami a gyér olvasóközönségünket illeti: Olyannyira gyérek vagyunk, hogy „partizánvadász” nevű hülyék keresnek minket hónapok óta, hasztalan. Olyannyira gyérek vagyunk, hogy a gyáva Kurutty.info nem meri megemlíteni nevünket, inkább megvágja a rólunk szóló cikkeket is. Lásd: a mélységes felháborodást keltett "Kettészakadt bús magyar kuruc" publicisztikát! Olyannyira gyérek vagyunk, hogy több internetes fórum szól csak rólunk és az összes radikális csőcselék, akinek itt lenne a helye, már tud rólunk és folyamatosan figyeli tevékenységünket.
Olyannyira gyérek vagyunk, hogy októberi megújulásunk óta, csak az olvasói oldalunkra több, mint kétmillió kattintás érkezett….
Bár!
Be kell ismernünk, mi nem szerveztünk törvénytelen hídblokádot, ezáltal minket nem reklámozott ingyen a hülye RTL-Klub és TV2, de azért aki keres minket, azaz rákeres a Kurutty.info nevére a Google-ban -miután az folyamatosan megalázza valamilyen módon-, az megtalál. Az adatbázis rendelkezésre áll.

Ami a viperát és a vasdorongot illeti: Ezekkel az eszközzel a Magyarok Nyilai csúfnevű bűnözők operálnak, nem mi és olvasóink. (Tudom, tudom, a magyarok Nyilai is biztos NBH-sok, de azért hurrá, hogy elverték a csintalant, minek csőcselékezett… )

Köszönjük jelentkezésedet, ezentúl figyelemmel kísérjük újságírói munkásságodat! Reméljük máskor azért észreveszed a rendőrökön a vakok és gyengén látók igényeit is kielégítő nagyméretű rendőri azonosítókat a sisakon… Bár a nagyon fejlett nyugaton, kinevetnének, ha cikkeidben egyszer is azonosító miatt reklamálnál egy sikeresebb csőcselékoszlatás után, de ebben a megvezetett országban mindent lehet…