Nyílt levél Gyurinak

Helló!
Rendőrként magam is nyomon követem a randalírozó vadbarmok és az őket mosdató bűnsegédeik Internetes tevékenységét és reagálva a sok hazugságra és hangulatkeltésre egy nyílt levelet szeretnék közzétenni egy régi barátunk felé.

Kedves Göbl György!

Bocs, hogy letegezlek, de mi már 2006-ban pertuba kerültünk, mióta kitaláltad, hogy hazafi lettél és a felfegyverkezett tömegbe vegyülve, gyönyörű hangodon többször megszólítottál minket és otthon maradt anyukánkat.
Gyurikám! Láttuk megnyilvánulásaidat. Látunk minden rendbontáskor, hisz jelen vagy minden lángokban álló nemzeti ünnepünkön és minden, a nemzetiszocialista haverjaid által szervezett rendbontáson. Tudunk rólad, Gyuri! Örülhetsz!

Azt is tudjuk, hogy a tieid (az a néhány retardált elmebeteg komplexusos hülye) hősnek tartanak, annak ellenére, hogy te magad állítod: soha „nem csináltál semmit”. Te részt sem vettél a harcokban… Igaz, ezt mi sem értjük, hisz a hősök máskor szoktak is tenni valamit, hogy kiérdemeljék ezt a jelzőt, de nálad ezek szerint más a helyzet. Te ugyanis a hatóság előtt már váltig tagadod, hogy részt vettél volna a társadalom és a rendőrség elleni erőszakban. Te csak egy ártatlan arra sétáló voltál minden egyes alkalommal, amikor előállítottak. Ettől vagy te hős? Hol marad a cselekvés, a harc? Vagy te szégyenszemre meghátrálsz, mikor igaz magyar testvéreid, bátor bajtársaid a keresztény nemzet és a haza nevében felveszik a harcot az ÁVH-val szemben? Hát milyen példát mutatsz te?

Tudjuk, hogy már régebb óta kényszeredetten feljelentéseket gyártasz. Te ebből élsz. Számodra ez jutott. Sajnálunk is érte, de megértjük, hogy valahogy neked is érvényesülnöd kell, miután nem sikerült az élet más területein és bakancsos „bajtársaidon” kívül senki nem figyel rád. Tudjuk, hogy az ügyészségeken lassan egy külön szobát fognak fenntartani arra, hogy a bugyután összetákolt jogi tudásnak a legkisebb szikráját is nélkülöző feljelentéseidnek helyet találjanak.
Tudod, sokan kaptunk e-mailben rólad szóló anyagot. Van, aki nevet rajtad, van, aki szán téged, és van aki még haragszik is rád, bár ez a ritkább. Gyurika! Hidd el: az emberek többsége mosolyog rajtad és sajnál.

Egy Interneten megtekinthető március 15-i felvételen is látszol és hallatszol. Ezt sokunk megtekintette. Farkas barátod blogját is olvastuk a témában. Sőt a feljelentéseid közül is láttunk néhányat, eredetben.

Hadd tegyek fel néhány kérdést!

Gyurika! A felvételen a magad "kultúrált" stílusában azt kérdezted a rendőröktől, hogy vajon a lelkiismeretükkel hogy számolnak el.
Gyurika! Lelkiismeretével annak kell elszámolni, akinek bűne van, vagy legalábbis erkölcstelenséget követ el. Annak, aki rendszerint csatatérré változtatja a hazáját, molotv-koktélt dobál, autókat borogat, megfélemlít, rongál abból a célból, hogy megdöntse az alkotmányos rendet, vagy csak a balhé kedvéért.
A helyszínen készült videón az látszik, hogy a zsaruk elfognak egy embert. Hogy mit tett ez az ember, azt te is tudod és ő is tudja: Az úttestre kirohanva megdobálta a szirénázva haladó rendőrautókat, akadályozta mozgásukat, eléjük állt, ököllel rájuk ütött. Gyurika! Az ilyen cselekmény elkövetőjét garázdának szokták nevezni a felnőttek és a rendőröknek kötelességük a bűnözőket elfogni. Ezt tették. Ha legközelebb te is tetten leszel érve, te is el leszel fogva és ha a földre veted magad, akkor a földön leszel végig húzva. Tudod Gyuri, ezt még a csendőrök sem csinálták másképp, akiket te oly nagyra becsülsz. Nincs az a rendvédelmi szerv a világon és a történelemben, amelyik hagyná ezt az erőszakos randalírozást, amit ti elferdítve az igazságot tüntetésnek neveztek.
Ellenben megkérdezem: Te hogy számolsz el a lelkiismereteddel?
Rendszeres résztvevője vagy olyan szélsőjobboldali csoportok által véghez vitt bűncselekményeknek, amelyek építőkockája a gyűlölet. Honfitársaid, magyar rendőrök, családos emberek bántalmazását legitimizálod, elhallgatod, hogy barátaid erőszakos bűncselekményeket követnek el (mert ugye a lángoló főváros valósága nem a rendőrök műve) és az ilyen cselekmények felszámolását nevezed te bűnnek, miközben te magad kijelentetted Molnár F. Árpi haveroddal, több helyen, hogy "minden rendőr az ellenséged". Üvöltve, fröcsögve provokálod az egynruhásokat, tudva azt, hogy tetteidnek nincs következménye. Ha ugyanis lenne, akkor nem csinálnád, mint ahogy egyikőtök sem csinálta a tüzet mondjuk 20 éve. Hamisan tanúzol és hamisan vádolsz meg embereket. Nem szégyeled magad?

Gyurika! Azt kiabálod, hogy bűnpártolás, ha valaki a kamera elé áll. Gyurika! Ne idegeskedj! Nem az. Ha egyszer lesz időd, érdeklődj már utána, légy szíves!
A Hírtv nem hatóság és a rendőri intézkedés sem feltétlenül bűncselekmény, amelynek tettesei vannak és akiknek bűneit „pártolni” lehetne. Bűnpártolás csak ott lehet, ahol bűncselekmény is van. Az ártatlanság vélelme pedig még az „Ávós hazaárulókat” is megilleti, de ezt neked, profi jogvédőnek tudnod kéne… (bocs…)
Gyurika! A Hírtv kamerája azt veheti fel, amit lát. Ha nem lát semmit, csak 3 hátat, akkor sem kell rosszul lenned, hiszen nem dől össze Hunnia, főleg, hogy a Hírtv-n kívül kismillió más kamera is veszi az eseményeket.
Gyurika! Térj már magadhoz!
Gyurika! Nem mai gyerek vagy már te sem. Árulj már el valamit! Miért mostanában lettél ekkora hős? A rendszerváltás előtt miért nem dobálóztál? Tudom, tudom, most sem dobálózol, ezt csak a zsidó-komcsi rendőrök hazudják. De, ha nem tévedek, a rendszerváltás előtt nem hazudták ezt. Miért nem? Miért csak most találnak ki ilyet? Akkor nem ávósok voltak a rendőrök?
Gyurika! Ébredj már fel!

Gyurika! Mielőtt postára adnád az újabb feljelentésedet, aminek borítékját most ragasztottad le felsőbbrendű nyáladdal, áruld már el:

Mit keresel te az Üllői út kellős közepén gyalogosan, ott ahol autók közlekednek?
Tudod Gyuri, az úttest nem arra való, hogy félőrült, rekedtre ordított hangú idióták nyüzsögjenek rajta. Az úton autók közlekednek, neked meg ott a járda. Kiabálni onnan is lehet, bár jobban örülnénk, ha legközelebb este a saját gyereked ablaka alatt üvöltöznél huligán bandáddal.

Gyurika! Miért tegeződsz te a rendőrökkel? Hidd el, Gyuri: nem szeretnek téged és nem akarnak a cimbijeid lenni. Arról nem is beszélve, hogy egy felelős jogvédőnek, mint amilyen te vagy (bocs) nem állj jól ez a stílus…

Gyurika! Szerinted mi az oka annak, hogy úgy érzed, minden és mindenki összefogott ellened és a hatalomnak az az érdeke, hogy téged ellehetetlenítsen és megfélemlítsen? Gyuri! Hidd el, ha ebben az országban megfélemlítés lenne, te soha az életbe nem dugnád ki méretes orrodat Sopronból. Tudod, hősökké nem így válnak az emberek, mint te és hidd el, a bátrak nem olyanok, mint te.

Gyuri! Tudjuk, te tényleg elhiszed ezt a sok marhaságot, amit képviselsz. Te tényleg hiszel abban, hogy gyűlölettel, rémhírterjesztéssel, összeesküvés elméletekkel és erre reagáló kicsinyes bosszúval hőssé válhatsz. Te tényleg kollektíven bűnözőnek tartasz minden rendőrt.

Gyuri! Gondolkodtál te már azon, hogy az érmeknek két oldaluk van?
Tudjuk, hogy nehéz, és számodra szinte lehetetlen, de próbálj meg egyszer magadba nézni!
Végezetül: Gyuri! El kell, hogy keserítselek: eddigi feljelentéseid miatt egyetlen rendőr sem került még bajba. (És talán ez a te szerencséd is.)
Még valamit kell mondanom neked, Gyuri:
Akit te népnek hiszel, az nem több, mint 500 randalírozó, éppen hogy nagykorú focihuligán és még kb. 2000 otthon ülő, torz lelkű támogató. Semmi közötök a néphez. A nép, - 10 millió magyar ember - gyűlöl titeket és ellenetek drukkol. Nem, nem a kormányt félti, hanem azt, amit úgy neveznek: "emberi viselkedés". Ugyanis nem az esőerdőben vagyunk, Gyurika! Még akkor sem, ha néhányotok ott érzi magát.
Üdvözlöttel: Doktor bácsi

(Bocs, hogy nem írom le igazi nevem, de jogi lépéseid miatt már így is nyomoz ellenem a Soproni Városi Ügyészség „tiltott levélírás vétsége” és „visszaélés iróniával bűntette” miatt…)
Partizaninfo: Aki bármilyen újabb információval tud szolgálni a szóban forgó, korábban már beazonosított varjúhangú személyről, jelezze felénk!