Ő csatlakozna

Kedves Partizan Team!
Orulok, hogy van egy ilyen oldal, ami a neonaci uszitas, a diszkriminacio es eroszak ellen van.
Sajnos Itthon nagyon elharapozott a szervezodes es a Gardazas....
A Kerdesem az lenne, hogy mennyire orulnenek egy 7 nyelven beszelo több diplomas politologusnak a tagjaik kozt, aki homoszexualis, remelem ez nem bokkeno... Csak akkor tudok regisztralni, ha a melegseget nem itelik el.
Koszonom megertesuket
Tisztelettel: ZT
Partizaninfo: Nagyon megtisztelő, hogy megkeresett minket, de oldalunkra nem lehet regisztrálni. Amennyiben úgy gondolja, küldjön be Ön által írt cikkeket, publicisztikákat, tanulmányokat, vagy csak simán gondolatokat, amelyeket mi szívesen közzéteszünk.

Szélsőjobbos ügyész a láthatáron

Tisztelt Partizaninfo!
Az alábbiakban egy ügyészre szeretném felhívni a figyelmüket, aki a BLOGTER nevezetű közösségi oldalon rendszeresen megnyilvánul "Lúzer" nicknéven, és általában antiszemita, rasszista, homofob, xenofob, és a fehér felsőbbrendűséget hirdető jelszavakkal véteti észre magát. Hogy az illető a Legfőbb Ügyészség munkatársa, azt onnan tudom, hogy a BLOGTER rendszere valamennyi kommentelőnek kiírja az IP-címét ("Lúzernek": 84.206.24.162), én pedig a -xxmoderálvaxx- rendszer segítségével kíváncsiságból rákerestem, hogy honnan ír ez az ordas eszméket hirdető ember. A legnagyobb meglepetésemre a következő választ kaptam:
IP Address Country Region City Latitude/ Longitude ZIP Code Time Zone 84.206.24.162 HUNGARY BUDAPEST BUDAPEST 47.5 19.083 - +01:00 Net Speed ISP Domain COMP MAGYAR KOZTARSASAG LEGFOBB UGYESZSEGE
"Lúzer" rendszeres látogatója a szélsőjobboldali fesztiváloknak, dicsőítően beszél az utcai randalírozókról, kommentjeiben visszatérőn idéz neonáci zenekaroktól (pl: Divízió 88, OI-KOR, Romantikus erőszak). A minap született róla egy blogbejegyzés (http://keloid.blogter.hu/?post_id=244430 ), ahol lelepleződése után egyáltalán nem titkolta, hogy az Legfőbb Ügyészség dolgozója. És, hogy ne csak általánosságban beszéljek, idéznék tőle néhány rá jellemző BLOGTER-es kommentárt:
"Amúgy a te agyadat valószínűleg lumbálták a többi hozzád hasonló szaros nyelvű kis buzival együtt. Gondolom, te is valami Szeteyhez hasonló csíra vagy, szadeszos genya."
"Egyébként milyen eredetű név a Bohus? Sztem büdös tót.Buhus, irány Szolvákia! Amúgy remélem megtalálnak néhányan, és Dr. Martens meggyógyítja a hülye fejedet."
"Miért nem szívatod meg az ilyen louisbond féle kormányimádó férgeket? Nem tudod véletlenül az ő telszámát, nevét, címét? Mert abban az esetben meg kéne látogatni a kis drágát. Kelót, + magyi királyt is. Reszkessetek, genyók! Magyarország a magyaroké! Ezen kívül: éljen Pieter Botha elnök! A mostani niggerek pedig tűnjenek el. + Deutschland is deutsche, auslander raus! + Juden Raus!"
"hanter! Egyenként fogjuk levadászni őket. Milyen fegyvert javasolsz? Remingtont, Winchestert vagy közelről Webley stukkert?"
"Szekrényfa, csak így tovább! Ki a férgekkel a szemétdombra! Kitartás! Wait and see!"
"Vedd már észre, ez itt Magyarország, És te nem vagy a barátom. Ha nem tetszik, hát takarodj át a román határon. Tudod jól, én tartom a szavam, ha nem mész át, a töködet levgom! Siess, köcsög, megtuduk a címedet és nevedet! Tudod, mint a köcsög MTK szurkolónak, aki megütötte március 15-én a magyar kislányt. Rajta lest a neved, címed a kurucinfon. Azt még a Fletó haverod sem tudja megakadályozni, mert a szerver az USA-ban van. Kezdj el félni."
"Tudod mit? Az ember színe legyen fehér. 1864. Pulaski, Tennessee. K.K.K. A Ku Klux Klan Inc. a mai napig bejegyzett cég az USA-ban. Ehhez mit szólsz?"
"Nem jóslatom, de kívánalmam: White Pride, World Wide"
Ezek csak találomra kiválasztott mondatok egy Dél-Afrikába szakadt szélsőséges hazánkfia blogjából (http://www777.blogter.hu/), ahol a rasszista ügyész visszatérően megjelenik. Az Ügyészség egyelőre nem reagált a megkeresésemre és mit ad Isten, Lúzer sem irogat a leleplezése éjszakája óta. Valószínűleg van mitől tartania, ezért lapít, igaz az Ügyészséget ismerve, maximum egy ejnye-bejnyével megúszhatja. Már amennyiben egyáltalán tudomást szereznek tevékenységéről a rasszista ügyésznek, ugyanis a Legfőbb Ügyészség eddig nem reagált az e-mailemre. Üdvözlettel:KJ

Egy helyesíró virtuóz levele

"Tisztelt szerkeszttőség! Szeretném elmondani őnöknek hogy nagy tévedésben vannak ! A mai napon megrendezésre kerülő (Becsűlet napja) Nem Náci Mégcsak nem is szélsőséges megemléketés hanem a Budai várból kitörő Magyar és Német katonák emlékének adozzunk vele aki a tőbb mint húszezer Magyar katonát akiket a betörő vörős horda legyilkolt nácinak vagy szélsőségesnek titulálja az üljőn vissza az iskola padba és ne merje magát Magyarnak nevezni!!!!!! Magyar katonák akik meghaltak a háborúban és Németek egyaránt akik ott voltak velük nem nácik KATONÁK aki egyrészt PARANCSOT teljesitettek másrészt a HAZÁT védték az ellenséggel szemben. Ma én magam is elmegyek a megemlékezésre mert Magyar vagyok aki tiszteli a multat és tanul is annak hibáiból. Egy dolgot kérek önőktől ha van még tisztesség és becsűlet önőkben fölőslegesen ne atrocitáljanak senkit és tartsák tiszteletben a halott katonák emlékét! Remélem sikerül minden rendbontási kisérlet nélkül befejezni a mai napot és belátják hogy ez nem jobb vagy baloldali kérdés hanem Magyar űgy !!! Engem ha gondolják nyugodtan kitehetnek erre az oldalra NEM Félek senkitől mert nincs okom rá ! Ha gondolják hogy csak a szám nagy nos, az Őrs vezér Tértől egy villamos megállóra van egy OTP Este hatig nyitva van azt őrzöm és zárás után kb tiz perccel már kint vagyok Várom a (Bátor) Jelentkezőket akik esetleg ugy gondolják az erőszak mindenre jó megoldás és bárkibe belekötnek anélkül hogy egyáltalán tudnák ki az illető vagy csinált e valamit! Szerintem inkább a sok kábitószeres féreggel kéne törödni meg a mocskos punkokkal akik csak rontják a levegőt !"
Partizaninfo: Kedves bátor hazafi! Levelét tanulmányoztuk, így egy kissé mulatságosnak is tűnt az ön tollából azt olvasni, hogy az iskolapadba való visszaülést javasolja a nyilasok rémtetteit ismerő személyeknek...
A második világháborúban a náci Németország oldalán hadüzenet nélkül támadta meg a Horthy hadsereg Jugoszláviát, majd a Szovjetuniót. Ennek során az évekig tartó háborúban több millió civil és katona esett áldozatául a felsőbbrendőséget hirdető náci ideológiának, melyet a magyar hadsereg fegyverrel őrzött. A magyar hadsereg maga is hozzájárult a háborús bűnökhöz: falvakat gyújtottak fel, emvberek ezreit, köztük gyerekeket, nőket végeztek ki azok hazafias tevékenysége okán.
Mikor 1944-ben elérték hazánk határait a fasiszta fenevadat hazájukból kikergető szovjetek, a nyilas vezetés a mindhalálig tartó harcot hirdette meg, meghosszabítva ezzel a magyar nép szenvedését is, miközben több tízezer zsidó származású magyart küldtek haláltáborokba, majd mikor azok felszabadultak, lőttek a Dunába, ahogy mai zsidózó leszármazottaik is tennék.
Kedves névtelen Bankőr! Önnek lenne szüksége egy kissé átfutni a történelemkönyveket, no persze nem a szélsőjobboldali történelemhamisítók által írottakat (például Földi Pál könyvei), hanem a tényeket valósabban feltüntetni törekvő történészek által írottakat, javasoljuk inkább a külföldön megjelenteket.
A Becstelenség Napjáról készült cikkünkben többek között olvashat arról is, hogy miért hazugság ezt a háborút meghosszabítani törekvő nyilas kitörést "szükséges hőstettnek" nevezni.
Felkeresésére vélhetően nem fog sor kerülni, sajnos minden magyar ember tisztában van vele, hogy félreinformált, náci érzelmű személyek vannak és lesznek. A vélemény önmagában nem bűn, bár ha az teljesen nélkülöz minden valóságtartamot, annak gazdájára nézve elég cikis lehet...

Labanchírek -ilyen is van

Helló partizánok!
Szeretném, ha kitennétek az alábbi blog linkjét!
http://labanchirek.blog.hu
Bár a labanc szó inkább Kuruttyékra illik, jelen esetben a Kururtty.infoval való szembenállást jelenti.
Javaslom, nézzétek meg, érdekes gondolatokat tartalmaz a hazai szélsőjobboldalról.
Üdv: CSP