Ami valóban szánalmas


Kedves szerk!
Az egyik cikk kommentjei között találtam az alábbiakat. Érdemes lenne kitenni nagyban is, megér annyit az összeállítás.

-Szánalmas az a sok nem normális elmebeteg, akinek még mindig csak az ad erőt, hogy üvöltözik a Kossuth téren, rendőrt dobál és másokat hazaárulózik.
-Szánalmas, ahogy azt a piros-fehér csíkos rongyot lengetve, extázisba esve üvöltöztök abban a hitben, hogy ti 200 fő vagytok a nép.
-Szánalmas, hogy tagadjátok, hogy antiszemiták vagytok, miközben folyton zsidóztok, biboldóztok, Zsindexeztek, stb...
-Szánalmas, hogy hisztek abban, hogy a magyar gárda parlagfű irtásra jött létre.
-Szánalmas, hogy miután MINDENT megenged nektek ez a balfasz kormány, még ÁVH-ztok és szabadságért kiáltotok.
-Szánalmas, hogy a "jog" szót kimeritek ejteni a pofátokon, miközben MINDEN megmozdulásotok jogtalan.
-Szánalmas, hogy az MTV székház elleni ostromot rá akarjátok fogni állítólagos Mszp-bérencekre, miközben kikéritek magatoknak, ha az ostromlókat (vagyis a bérenceket) lecsőcselékezik.
-Szánalmas, hogy egy és negyed éve mást sem tudtok emlegetni, mint 2006. okt. 23-át, miközben azóta több száz törvénysértést követtetek el, miközben a rendőrség európai mércével is túl humánus veletek minden tekintetben!
-Szánalmas, hogy koncepciós pereket hazudtok, miközben semmilyen kézzel fogható (letöltendő) büntetetést nem szab ki a bíróság köztörvényes tetteitekért. (garázdaság, hivszem. elleni erőszak, rongálás, közérdekű üzem megzavarása, stb.)
-Szánalmas, hogy olyan emberek éltetik Horthyt és állítják be zsidómentőnek, akik amúgy gyűlölik a zsidókat.
-Szánalmas, hogy komcsiztok egy olyan kormányt, amelyik az USA szövetségese.
-Szánalmas, hogy komcsiztok egy olyan rendszert, amelyben nem is létezik köztulajdon, csak magántulajdon, amely a kapitalizmus kizárólagos jellemzője.
-Szánalmas, hogy a rombolást, balhézást összekeveritek a hazafisággal.
-Szánalmas, hogy hisztek abban, hogy a molotov-koktélokkal elértek valamit.
-Szánalmas, hogy rendőri azonosítókat követeltek, miközben az eltakart arcú, csuklyás büdös kölykeitek szabadon dobálják a rendőröket.
-Szánalmas, hogy azt hiszitek, nem fognak bosszút állni rajtatok azok a magánemberek, akiknek ártotok és akiknél betelik a pohár. (felborogatott autótulajdonosok, kirakat tulajdonosok, politikusok, színészek, ügyészek, bírók, rendőrök, Bv-sek, romák, zsidók, szlovákok, feketék, tanárok, punkok, Bkv ellenőrök, újságírók, riporterek stb stb...)
-Szánalmas, hogy azt hiszitek a rendőri korrupció az öszödi beszéd óta létezik csak, miközben a statisztikák szerint a Fidesz alatt több korrupciós eljárás volt, mint ma.
-Szánalmas, hogy Zsanett ügyről ordítottatok hónapokig a nap 24 órájában, mikor azonban kiderült, hogy hazugság volt, egy szót sem szóltok.
-Szánalmas, hogy cionista vérbíróságot hazudtok, miközben a nektek kedvező ítéletek esetén "független magyar bíróság jogerős ítéletét" emlegetitek.
-Szánalmas, hogy mindenkit felkaroltok, aki ártalmas: drogos Zsanett, sértődött Posta Imre, gyerekgyilkos Tánczos Gábor, sok-sok kődobáló barom állat stb...
-Szánalmas, hogy szólásszabadságot emlegettek, miközben üldözitek azt, aki elmondja rólatok véleményét, mégpedig azt, hogy fasiszta csőcselék vagytok!!!
-Szánalmas, hogy a szélsőségesen liberális, drog-és melegpárti TASZ-al is összebratyiztok csupán annak rendőrellenes kirohanásai miatt.
-Szánalmas, hogy semmit nem ismertek a XX századi történelemből.
-Szánalmas, hogy elfelejtitek, hogy a II. világháborúban mi támadtunk meg előbb egy független országot (Szu-t) és nem ők minket.
-Szánalmas, hogy tagadjátok a holokausztot.
-Szánalmas, hogy a királyság visszaállítását akaró budaházy és toroczkai a vezetőtök a XXI. században.
-Szánalmas, hogy antiszemita létetekre "Mária országát" emlegettek, miközben Mária egy zsidó asszony volt.
-Szánalmas, hogy keresztyén egyházban hisztek, miközben rendszerint külön "magyarok Istenét" emlegettek, mintha több nemzeti Isten is lenne...
-Szánalmas, hogy petárdásokra vadászó akciókat szerveztek, miközben rendszeresen petárdákat hajigáltok a rendőrökre.
-Szánalmas, hogy keresztyén értékeket emlegettek miközben emberek Dunába lövését, bitófára húzását kívánjátok üvöltözve gyermekek jelenlétében.
-Szánalmas, hogy nem tudtok viselkedni még egy bírósági tárgyaláson sem.
-Szánalmas, hogy miközben tele vagytok jogsértő honlapokkal, a partizaninfón meg ki vagytok bukva.
-Szánalmas, hogy a szavazók becsapását emlegetitek, miközben ti sosem szavaztatok az MSZP-re.
-Szánalmas, hogy kirohantok a melegek ellen, de mégis tele vagytok látens és nyílt "buzikkal".
-Szánalmas, hogy hisztek a szubjektív és egyoldalú Echo-és Hírtv-nek és nem esik le, hogy ugyanazt ismétlik másfél éve.
-Szánalmas, hogy magyarnak hiszitek magatokat.Szánalmas, hogy csak most, a demokratikus libcsi korban mertek balhézni, üvöltözni, kommunistázni, ávósozni, miközben a rendszerváltás előtt csöndben lapítottatok.
-Szánalmas, hogy még szabadlábon vagytok. (nem a ti hibátok)
-Szánalmas, hogy még éltek. (ez sem a ti hibátok)Nagy szerencsétek, hogy ez a rendszer elvisel titeket, sőt elnézően mosolyog rátok és elnézi nektek azt, amit az ország nagy többsége nem nézne el nektek, pár száz fős, fasisztoid, tudatlan csőcseléknek!