Aki keres talál...


A Bombagyáros Bloginról úgy látom, még nem írtatok. Ő Sipos Zoltán, az alábbi cikkhez csatolt pdf fájlban majdhogynem a címét is megadja
Partizaninfo: Kedves Olvasónk! Bloginnak külön önálló VIP oldala van a partizaninfo-n. Neve: Sipos Zoltán figyelő. Elérheti a főoldalról is Blogadmin blogger címmel a linkek között.

Egy sosem feltett kérdés


Üdvözletem!
Ma látogattam először oldalukat, igen tetszetős, egyet is értek számos dologgal.
Kérdéseim a következők lennének: Mennyire hitelesek az azonosítások, milyen módon történnek ezek? Önök mért nem vállalják fel személyazonosságukat az oldalon? Válaszukat előre is köszönöm!
Kékes István
Partizaninfo: Kedves István! Köszönjük elismerését! Az azonosítások olvasóink adataira támaszkodva történnek. Ha informátorunk e-mail címe általunk még nem ismert, akkor természetesen az információk leellenőrzése után tesszük azokat közzé. Olvasóink között rengeteg rendőr, ügyész, bíró, és olyan magánszemély van, akik felháborodva veszik tudomásul a szélsőséges felforgatók pofátlanná vált, büntetlenül maradó randalírozásait.
Második kérdésével kérjük forduljon a Kuruc.info szerkesztőihez! Ebben az ügyben tett válaszaikat kivételesen tekintse a miénknek is! További információt talál rólunk a főoldalon a linkek között.