Miért csak ennyi?


Tisztelt Partizaninfo!
Olyan hozzászólásom lenne a Wanted - Névtelen bűnözők című "sorozatukhoz", miszerint szép és jó, hogy ezeket a közönséges bűnözőket sikerül nemhogy lencsevégre kapni, de fel is ismerni, ezen túlmenően azonban vannak e még további lépések? Természetesen nem ezeknek az embereknek a fizikai-lelki terrorjáról beszélek, amivel a kuruc.info-sok szoktak fenyegetőzni, hanem a jogilag is helytálló lépésekre. Például szükség lenne rá, hogy az adott személy munkahelyét értesítsék a személy tetteiről (esetleg nyilvánossá kéne tenni a cége elérhetőségét, hogy bárki tudathassa velük alkalmazottuk iránti jogos felháborodását), vagy pedig rendőrségi feljelentést KELL tenni például a tiltott önkénuralmi jelképek viselőjével szemben! Üdvözlettel: R.R
Partizaninfo: A mi dolgunk az események bemutatása, illetve az egyre erősödő fasisztoid nézetek ellen fellépők összekovácsolása. A bemutatott uszítók és egyéb bűnözők munkahelyének értesítése nem a mi dolgunk. Ezt bárki megteheti, azonban nem biztos, hogy ez biztos célravezető. A listára felhelyezett embereket mi nem tekintjük megsemmisítendő ellenségnek. Ők a társadalom ellenségei, de sem elpusztításuk, sem életkörülményeik ellehetetlenítése nem kompetenciánk. Úgy gondoljuk, hogy ezáltal egyáltalán nem csökkennének a szélsőjobboldali megmozdulások. Egyébként minden olvasó azt kezd az információkkal, amit gondol…

Bekaphattyuk -Túl jók az infók

Bekaphattyátok, életeim. Gőzötök sincs Polgári Törvénykönyvről, egmás mellett élésről, meg ilyenek. Nem kéne ám annyira el-elszólogatni magatokat... Túl jók az infók ahhoz, hogy ne legyen vitás: zsaruktól származnak.Ennyi.

Partizaninfo: Az infóink olvasóinktól származnak. Ja, hogy túl pontosak? Amit ti a "haza nevében" műveltek Magyarország rendőreivel, zaklatjátok őket, fényképezitek arcukat, majd jogtalanul közzéteszitek azokat, akadályozzátok munkájukat, dobáljátok, provokáljátok, ávósozzátok, fenyegetitek őket, nem kell csodálkozni, ha egy-kettő közülük néha ad egy-két infót rólatok… Vagy ez így nem fair? El kéne gondolkodni...

Sisakos vagányról és gyarmati Kündü-ről

Sziasztok Partizánok!:-)
Ha még nem tudnátok róla, Orbán István iwiwes adatlapját ajánlom figyelmetekbe:

http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=11402256

Ja igen, ez a Gyarmati Pál egyébként bíróknak, ügyészeknek és rendőröknek is küldözgetett, küldözget fenyegető üzeneteket... Információim szerint Albertirsán, vagy annak környékén lakik.
Munkátokhoz kitartást kívánva, maradok tisztelettel:

Lali:-)

Partizaninfo kezdőlap -szabad a gazda

T. Partizáninfo!
Üdvözlöm az új honlapot és további sikereket kívánok Önöknek.
Egy észrevétel : Jó lenne, ha Novák-békaszáj és társai helyett egy hozzánk méltó kezdőlappal indítanák az oldalt. Gusztustalan, hogy állandóan az a förmedvény alak képét kell nézni, valahányszor a Partizaninfo-ra navigálunk.
Üdvözlettel K. L.

Partizaninfo: Rendben! Várjuk az új Partizaninfo kezdőoldal-fejléc terveket olvasóinktól JPG file-ban. A legjobbakat felhasználjuk.

Utánpótlás

Ujjabb fenegyerek az iwiwen:

szalai lajos [horatio] (33) fertőd
Az utánpotlás Nől! Tegyük ki a képét!

Partizaninfo: Megtekintettük a díszpéldányt, de amíg nem végez közösségellenes tevékenységet, nem uszít, nem gyújtogat, addig nincs mit kezdenünk vele. Ez a Partizaninfo egyik alapelve.

Fáber Károly levele a Partizaninfo-hoz

Tisztelt Szerkesztők!

Az Erzsébet hídon, elfogásomkor nem hazudtam. Igaz, hogy a híd közepén az útra mentem, és ha ott elfognak, akkor valóban mint demonstráló kerültem volna fogságba, de nem így történt. Amikor nyilvánvalóvá vált, hogy nem tudjuk tovább tartani a blokádot, lesétáltunk a pesti hídfőhöz, és itt már nem is léptem le az útról, nem volt nálam semmilyen demonstrációs kellék, de még kitűző sem. A híd külső kőszegélyénél álltam, és az eseményeket néztem, amikor elfogtak. Ezért mondtam, hogy nem csináltam semmit, járókelő vagyok, mert itt, ekkor már ez volt a valóság. A blokáddal kapcsolatban elküldöm az egyik cikkem, hogy érthető legyen, semmiféle szélsőséges szolgálatot nem vállaltam, nem vagyok semmilyen honlaposok közkatonája, vagy karlendítők alkalmazottja. A Rendszerváltó Fórum azért jött létre, hogy utat keressen a hatalom megdöntésére. Nagyon régóta hangoztatjuk, hogy békés úton, de határozott és lehetőleg kivédhetetlen módon kell a hatalmat a távozásra kényszeríteni, ha ezt magától nem teszi meg. Régóta állítjuk, hogy ennek három békés lehetősége van: az általános, határozatlan idejű sztrájk, a teljes és országos útzárlat, vagy az államigazgatás blokádja (Y-terv). Amikor tudomást szereztünk az Erzsébet hídon tervezett blokádról, mindannyiunknak hivatalból is jelen kellett lennünk. ...És most íme a cikk, de ha jobban meg akarják ismerni a szervezetünket, az elképzeléseinket és a tevékenységünket, látogassanak el a Rendszerváltó Fórum honlapjára: refor.extra.hu!

Partizaninfo: Kedves Fáber úr! Védekezését, mint láthatja, közzétettük, azonban a Rendszerváltó Fórum cikkei megjelentetéséhez úgy gondoljuk, éppen elég orgánum áll rendelkezésére. Felsorolni is lehetetlen volna, mennyi helyen, hány újságban, internetes oldalon meg tudná jelentetni cikkét.
Ez azonban nem az, az oldal.
Kérjük, fogadja el!
Más! Ön a televíziónak azt nyilatkozta, hogy nem fizeti be a tavalyi szabálysértése miatt jogerősen kiszabott 30 ezer forint pénzbírságot, helyette inkább börtönbe vonul 30 napra, majd óránként egymillióra fogja perelni az államot… Uram! A Rendszerváltó Fórumnál ez így működik?

1. Elkövetek egy jogsértést,
2. Nem fizetem be a pitiáner bírságot,
3. Mártírként közzéteszem, hogy leülöm,
4. Ezután elvárom, hogy óránként milliót fizessenek…

Szép tervek!
Ilyen törvénytisztelő rendszerváltókra van szüksége ennek a népnek!
Tudja, olyan „szabad” országban nem szeretnénk élni, ahol önnek ki is fizetnék a 24x30x1 millió forintot, amiért ön a hatályos törvényekbe ütköző cselekedete miatti bírságot nem fizeti be és inkább néhány napra bevonul mártírkodni…

Fáber Úr!
Milyen rendszerváltást akarnak még?Az ország magánkézbe került. Megszűnt a köztulajdon. Megszűnt az ingyenes orvosi ellátás, az ingyenes oktatás, legalizálva van a munkakerülés, létrejött a pénz uralma… Mit akarnak még? Ébresztő!!!

Kokárdatépő sztory

Pénteken kiderült, hogy ki szervezte a kucugokat a Birósághoz?

A HIR TV a "kisdobosssal " Novák Előddel együtt.

Amint saját hiranyagukon látható volt, rajtuk kivül nem sok hivüket
sikerült a Birósághoz toborozni, provokálni és esetleg ismét
lángba borítani a várost.

Következtetés: Novák Előd a HIR TV-vel együtt találta ki a kokárdatépő
sztorit! Bár igazán senki sem látta azon a bizonyos felvételen a
kokárdatépést és a megpofozást, csak a csillagot a fiatalember
nyakában, és erre egy jó sztorit lehetett felépíteni, de pénteken a HIR
TV gátlástalanul még mindig ezt a tűzet fújta a híradásaiban.

Megjegyzés! F.B.-t az Ügyészség is bizonyíték hiányában felmentette a
Novák Előd feljelentése alapján a vád alól., de a HIR TV még midig
tényként kezeli és hergeli a csőcseléket.

Már-már Tiszaeszlár jut az ember eszébe!