Tomcat Eva Braunja

Helló!
Csak egy észrevétel, hátha olvassa az illetékes is:
Egyre gyakrabban lehet arról hallani, hogy a szélsőjobboldali blogger, a rendszeresen zsidózó Polgár Tamás kikéri magának az antiszemita jelzőt. Tomcat azzal igyekszik cáfolni antiszemitizmusát, hogy állítja: 4 éve zsidó barátnője van.
Ezek szerint akkor Adolf Hitler sem volt antiszemita? Hiszen imádott mátkája, Eva Braun sem árja származásáról volt híres…
Mégegy:
Ami a Broadway jegyirodás provokációt illeti: Nekem történelmi tanulmányaimból visszaköszön az eset! Röhm barnaingesei bemennek egy kóser hentesboltba, és disznóhúst akarnak vásárolni, mivel ezt az üzlet nem tart, ezért el kezdenek botrányt okozni, hogy a zsidó nem akarja Őket kiszolgálni. Majd ezért megtorlásul, szétverik az üzletet, vagy az egész utcát.Kísértetiesen ismerős a forgatókönyv, nem?

Nem kicsi ellentmondás


Kedves Partik!
Láttam egy videót, amin az ismert bakaruhás tojásvető bohóc nyilatkozott. Szerinte a Magyarok Nyilai nem más, mint az „NBH fasisztaveszélyt fenntartó alakulata”…
A riporter helyében ezután megkérdeztem volna tőle, hogy a Kuruc.infóról mi a véleménye. Valószínűleg elmondta volna, hogy az egy hazafias, szókimondó, igaz hírportál.
Ezután már csak azt az ellentmondást tisztáztam volna vele, hogy, ha így van, akkor a kuruc.infó vajon miért hazafiasozza a Magyarok Nyilait és annak bűntetteit? Milyen hazafias portál az, amelyik a gonosz NBH-sokat élteti? Vagy a kuruc is NBH-s? Akkor meg miért tartja igaznak? És miért abból táplálkozik minden büdös csőcselék?
Ez csak egy ellentmondás a sok közül, a csőcselék életében…