Szarka posta

Partizánok! Nem lepődtem meg rajta, hogy hajlamosak vagytok a csúsztatásra - nehéz isegy ilyen ideológiát szalonképessé tenni anélkül - de a hazudozástszemélyemmel kapcsolatban most már befejezhetnétek. Sohasem írtam "dicsőgárdaalapításról". Hívő emberként feltételezem a jót: talán nem olvastátok acikkemet. Tegyétek meg! És linkeljétek be a körözési fotómhoz, legyetekszívesek. Csak a tisztánlátás végett. Köszönettel: Szarka Ágota

Partizaninfo: Küldje el a linkjét, kedves!
Egyébként nem áll körözés alatt. Nem óhajtjuk sem bántani, sem adatait közzétenni. Csak nem árt tudnia a népnek, hogy kiknek köszönheti a szándékosan szinten tartott forró hangulatot...

cowboy sír

Tisztelt PartizánInfo!
A napokban a kuruc.infót olvasgatva(gyakran teszem hiszen a net legkitűnőbb humorforrása)
egy midnen eddiginél guszustalanabb cikken akadt meg a szemem. A címe: Olvasó: elpatkolt a buzi cowboy, Heath Ledger.
Az eseményről én is értesültem egy hölgy ismerősöm számolt be róla pár nappal ezelőtt(neki egyik személyes kedvence volt).
Engem akkor annyira nem rázott meg, mert nem ismertem a színész filmjeit, munkásságát. De ezt a cikket olvasva egyszerűen
elfogott a hányinger. Ennyire gusztustalannak és embertelennek még énsem gondoltam a portált és olvasóit (bár meggyőződésesen
antifasiszta vagyok) de úgy látszik mindig meg tudnak lepni valamivel.
Nem értem, hogy egy önmagát mélyen magyarnak és ezek szerint kereszténynek (hiszen Magyarország keresztény állam) is
valló ember, hogy süllyedhet erre a szintre (bár szerintem mindannyian ismerjük a keresztény egyház hozzáállását a meleg
kérdéshez). Mégsem értem, hogy lehet egy ember becsületét a halála után ilyen módon sárba tiporni, sok más, a színészt tisztelő ember
érzéseit semmibe venni? Ezek a jobboldal értékei? Hát ezek után én inkább nem kérnék az ő "szebb" Magyarországukból.

Újabb cikkíró

Tisztelt PartizánInfó!

Először is szeretnék gratulálni az oldalhoz nagyon tetszenek a cikkek örülök, hogy a manapság egyre terjeszkedő jobboldal mellet egyre gyakrabban fel egy-egy tűnik az antifasiszta portál is. Emellet szeretnék egy cikket is mellékelni melyet ha arra érdemesnek találnak megjeleníthetnének az oldalon. Nem tudom mi a módja ennek tehát e levelemhez csatolom az írást ha esetleg nem ez a módja akkor elnézést!
Tisztelettel: egy lelkes olvasójuk.

Partizaninfo: köszönjük a cikket, hamarosan átnézzük és közzétesszük.

Közéleti oldal indulna?

Hello!

Nem terveztek indítani valamikor egy általános közéleti oldalt is a fasisztás/szélsőjobbos mellett?
Szerintem igény volna rá.

Üdvözlettel,
G.

Partizaninfo: Nem. De szívesen vennénk, ha valaki indítana.

Egy fórumnáci jelleme

Vigyázat közveszélyes náci!!!!

Tegnap esti surfölésem közepette bukkantam egy cikketekre a morvairól egy másik portálon.
Alatta a következö szöveg állt.

"A fenti írás, a közismerten szélsőbalos zsidó-bolsevik "Partizáninfo"-n jelent meg: http://kozelet-morvai.blogspot.com/2008/01/morvai-s-jog-ingyenes-jogi-ismertet.html Ezt a lapot 3-4 huszonéves csegevara-pólós, narkós bolsevik-zsidratakony szerkeszti (vö.: tilos rádió). Kéretik a tudósítás hitelességét ennek tükrében megítélni.



A fenti hozzászólás egy közismerten identitászavarban szenvedö magát ösmagyarnak állító ,
palesztín, hezbollah, manikürös ,pierr kardigán,bandúr kandi, fíregírtó stb...
nevekre hallgató, kucug hazaáruló a hazai internetes portálok egyik legfasisztább oldalának a mária országának (www.mariaorszaga.hu ) egyik szerkesztöje , moderátora, a volt szdsz-es szavazó, köpönyegforgató, immáron jobbikos néptánccsoportrajongó, hungarista, alkoholista, nyíregyházi lakosú tamásmacska fun írta be.

Több helyen olvashatóak holokauszt tagadó és uszító hozzászólásai valamint a nyíregyházi örsereg és a gárda iránti szimpátiájának kinyílvánítása. Naponta szeretne mindenkit családostúl felkötni a lámpavasra aki nem a homofób, antiszemita eszméket vallja. A fórumokban ellene fordulóknak az iwiw-röl veszi le aljas módon a családi fényképeit és nem egyszer fenyegetözött már a gyermekek elpusztításával.

Saját elmondásai szerint ezeket a dolgokat lehet tudni róla, talán valaki felismeri benne a nyíregyházi taxisblokád vidám részeges lemezlovasát!
Ime egy-két hozzászólása a véresszájú nagyarcú nácijának:

"Eccer szavaztam a szadeszre, de ez így nem pontos, szóval nem országgyűlési képviselő választáskor történt a dolog, hanem önkormányzati választáskor. És a fickó egy evangélikus pap vót, akit a szadesz behüjített. Már rég ott hagyta a kaftános csürhédet egyébként. ""Taxis bloki: bion ott vótam, és nem azér mer a tetű iván monta, hanem mer jó balhénak ígérkezett. Az is vót egyébként. Megruháztunk néhány nagypofájjú görényt, mint amijen te is vagy, meg még néhány kamionost és annyi. Életemben nem hallottam annyi taxis sztorit mint akkor és ráadásul egy helyi ojságíróval dekkoltunk, aki pedig annyi pletyót mesélt, csabainéról és kummunista bandájjáról, hogy csuda." "Megjegyzem az ojan tahók kedvéért mint te, hogy a taxis truváj nem a szadesz melletti kiállásról szólt, hanem a benzinárak drasztikus emelése ellen jött létre, De nem magyarázom tovább, mer' sztem eddig sem tuttad követni. ""Ja, és , ha már kérdezted, akkor egy Dácsia kombim vót. Benne egy levehető ajtós Blaupunkt rádiós magnóval. 2x20W kimenőtejjesítmánnyel ami ódalanként 1-1 30 centi átmárőjű szélessávú duplatölcséres RFT (endéká gyártmány) hanxórót kergetett. Amikor bebasztam a Steppenwolf Born to be Wild- ját zengett a blokád. "

"Namost amennyiben a "nagypapi" alatt a Dolfit ércsük, akkor közlöm, hogy őt nem vágta haza senki sem. Ő vágta haza saját magát, megfosztva ezzel a szöveccséges hatalmakat és a rühös zsirdákokat a bosszúállás mámorától. Ha valamit, hát ezt nem bocsájtják meg neki a büdös zsidók. Bion."

" Ezexerint a konci-táborból kitörni akaró faktársaid is szétszedni akarták a védelmükre hüzott szöges drótót?"

"ha már a fejdíszeknél tartunk, inkább legyen turbán, mint egy fületlen köpőcsésze (sábesz-dekli) a fejemen. "

üdv: G.

Pákó élettársának továbbított levele


Kedves Partizaninfo!
Mint ismert, a Kucug.info által zaklatásoknak kitett Fekete Pákó egy videofelvétel tanúsága szerint, többször Sieg Heilt kiáltott.
Kaptam egy levelet Pákó menyasszonyától a Sieg Heil ügyben. Gondolom nem árt, ha tisztán lát mindenki és nem dől be a szélsőjobb újabb mocskos trükkjének.

(…) Mindenki tudja, hogy Pákó nem rasszista és üldözi a kuruc.info. (…) Mondjuk én nem mertem megnézni a videót, mert Pákó mondta, hogy muszáj volt hülyéskedni velük, különben biztos agyon verték volna, ha ellenszegül. Hát így jártunk, nem járt utána, kik ezek és elment az adásba. Csak akkor jött rá, hogy baj van mikor egyedül állt előttük és nem volt nagyon visszaút. Én sem tudom, a helyében mit tettem volna Remélem nem lesz baj, de nagyon elkeseredettek vagyunk, hogy léteznek ilyen emberek…

Partizaninfo: Olyan ez, mint amikor a német turistát arra tanítják a rossz gyerekek, hogy jégkrémet úgy kell kérni magyarul, hogy „dugni akarok veled…”
Vajon egy radikális nigériai terrorszervezet stúdiójában a bomber dzsekivel kitömött, keskenyvállú Sipos Zoltán és Tomcat, hogyan viselkedne?