Tájékoztatás a csürhének -a sportszerűség kedvéért

Tisztelt Partizáninfó szerkesztői!

Készítettem egy felhívást, ami talán kicsit túl radikálisra sikeredett, de gondoltam, hogy amikor már képviselők otthonait próbálják felgyújtani, embereket vernek és félemlítenek meg politikai nézeteik, származásuk, vagy szexuális irányultságuk miatt, illetve nyíltan gyilkolásra hívják fel a figyelmet, akkor azt kell nekünk mondani, hogy állj! Ha az önök értékrendjével nem összeegyeztető, amit írtam, azt is megértem, mivel én magam is túlságosan dühös állapotban készítettem el. Általában, akkor jönnek belőlem ilyen gondolatok, ha ellátogatok a kuruc(nyilas)infóra. Mostanság éppen Hitlert bálványozzák, születésnapja alkalmából és a Mein Kampfot hirdetik. Persze tudjuk, h ők nem nácik, csak „nagy magyar hazafik”.
Tisztelettel: Skorcov
Tájékoztatás a fasiszta csürhének!

Azt mondjátok, hogy mi állításunk szerint nem vagyunk békés többség?!IGENIS, nem vagyunk azok! Mi a békés többségnek, a tettrekész radikális antifasiszta élcsapata vagyunk, akik nem félnek a fasiszta fenevadról! Ha eljön az a csodálatos nap, akkor mi nem csak beszélni fogunk a fasiszta veszélyről és nem porszívózni fogunk utánuk…Azt mondjátok, hogy mi egyes szélsőjobboldali elemek pusztulását akarjuk?!IGENIS, mi ezt akarjuk! A fasiszta barbárokkal szembeni humánus viselkedés, maga bűn! Nem, nem lehetünk humánusak, ha eljön az idő, akkor kegyetlennek kell lennünk, mert nekünk nem engedtek más utat. hagytuk, tűrtük, hogy terrort indítsatok a nép ellen, de betelt a pohár.
Azt mondjátok, hogy nevetséges, ha a partizánok közül többen kommunista retorikát használnak?!IGENIS használjuk, mégpedig azért, mert az nektek fáj. Manapság nagyon beférkőzött egyes jobboldali felforgató elemek tudatába a reakció, de ami ennél is veszélyesebb az az álszent „rendpárti” klerikális értelmiségnek a fasiszta csőcselék mosdatása. Mi nem kérünk belőletek! Csak azért is használjuk ezt a retorikát, részben mert újra időszerű lett a szélsőjobboldal megerősödése miatt.Veletek szemben fasiszták mostantól ZÉRÓ TOLERANCIA!!!
Az elmúlt időszak után pedig üdvözölni fogunk minden fasiszta felforgató ellen intézett közvetlen támadást. Mi vagyunk többségben, csak eddig aludtunk.

Ő nyíltan meri vállalni…

Csak annyit szeretnék elmondani hogy véletlenül az oldalukra tévedtem (életben nem tudtam hogy van ilyen is) és nyíltan merem vállalni hogy a hányinger kerülget maguktól!!Remélem hamar meg fog szünni az oldaluk ha nem akkor javaslom olvassanak fel a talmudból)szándékosan írtam így)!!
mocskoszsidok@citromail.hu)

Partizaninfo: Köszönjük levelét! Mindig lelkesedés tölti el szívünket, amikor egy nevenincs vérfasiszta fel van háborodva, ha az általuk használt fegyver csövét feléjük irányítjuk… Mindenesetre tisztelettel adózunk bátorságának, amiért névtelenül, de „nyíltan vállalta” gyomorpanaszait…