Kultúrlevél ínyenceknek!

Andras Csaba Elod (acse78@yahoo.com)

udv mocskos zsidocskak."igazkuruc"gondolom ez zsidoertelmezoszotar szerint ertendo.gondoltam megjelenik adolog amit szanalmas lenyetekrol irtam ,de latom azsido fattyufaj keptelen megjelentetni olyan kritikatami ravilagit meztelen toketlensegere.sajnalatos,hogyilyen alacsonyabrendu jordan trukkokkel probaltoknagyobb nezettseget teremteni undorito es gyerekeszsidohazugsagaitoknak.remelem nemsokara kedvencpedofil szorakozasotok atter a fajotokon belulitorokmetszesre vagy legalabb is a pocsotok tobol valolemetszesere.ez par even belul eltuntetne azarpadsavos zaszlot...

Erő! Egészség! -Köszönjük

Kedves IgazKurucok és Partizánok!

Nagyon örülök, hogy vagytok, és hogy teszitek a dolgotokat. Munkátokkal erőt tudtok önteni belém, aki már teljesen el voltam keseredve amiatt, hogy mivé lesz szép hazánk... De lám, él még a magyar! Élnek még olyanok, akik nem törődnek bele abba, hogy hazánkban fasiszta-nyilas garázdák tönkre teszik ünnepeinket, és előbb utóbb hétköznapjainkat is, ha nem fogunk össze ellenük.
Munkátokhoz erőt és egészséget kívánok!
Vertigo

Majd ő megmondja Svédből...


Szevasztok szerencsetlen komcsi-balekok!
Kar hogy elfelejtitek a tenyt hogy 30 evig ultra-balosmocskoskommunista dicktaturatol szenvedett az orszag seddig semmi "jobboldal" nem letezett.Nagy örömmel latom hogy MO-on vegre beindult aszelsöjobboldal-mozgalom kitunö esemenyeket szervezvekemeny fellepessel az atkozott postkommunistakurcsany-dicktatura ellen. Az orszagnak most eppen erösjobboldali mozgalmakra van szuksege mivel ez a politika 30ev alatt teljesen elsorvadt...az nem nagy baj hogy parpostkomcsi epuletet/autot felgyujtanak...a földeket iseladjak a nep laba alol igy par kocsi mar nem erdekes. Egyebkent a Kuruc.info-nak altalaban többször van igazamint tevedese; az arany kb. 80-90 % igazsagtartalom.Emlekezzetek csak a mocskoskommunista-szoCIONISTAkurcsanyra aki a Magyar Allampolgarsag ELLEN politizalt2005-ben...ez a legutolso aljas fogas engemultra-jobboldali szemleletuve tett; inkabb ezek ellenharcolnatok - ti szerencsetlenek - mint azok ellen akiknekelege volt a jatekdemokracibol amely csak egyszeru, mostliberalis mocskoskommunizmus. ("most lehet menniinnen"...nekem meg szöknöm kellett a dictaturabol)Remelem, hogy kurcsany bukasa utan Magororszag erösenjobboldali lesz s 20 ev amokfutasa utan megkezdödhet azorszag fertötlenitese: a ciganysag es a politikai zsidosagvisszaszoritasa s az ösi Magor rend helyreallitasa. (többekközött a rovasiras bevezetese az iskolakban; ha oroszratudtak kenyszeriteni minket akkor az ösi irasunk tanitasakönnyu lesz)
Bár Budahazyrol meggyozodesem, hogy ugynok es az Avo embere, azert csakhajra Jobbik, hajra AVH-verö hazafiak, hajra Arpadsav,hajra Kuruc.info, hajra Ultrajobb! (Ultrajobb = ÖsmagyarKozmikus Tudat es Kultura)
Attila GereSvedorszag

Partizaninfo: Gere Atesz! Reméljük azért néha eszedbe jutnak a Szózat szavai is, főleg amikor gyáva disszidensként külföldről osztod az észt!
Felhívnánk figyelmedet, hogy a jelenleg regnáló rendszernek semmi köze a kommunizmushoz. Ettől olyan távol áll, mint te a hazádtól. Jelenleg a magyar termelőeszközök 90%-a külföldi tulajdonban, nagytőkések kezében van. Az ország az EU és a NATO tagja, az USA hűséges fegyverhordozója.
Nagy tájékozatlanságra vall, ha te ezt összekevered a kommunizmussal.
Felhívnánk a figyelmedet arra is, hogy a rendszerváltás előtt nem volt cigánybűnözés, ellenben volt munkalehetőség és közbiztonság. Bár egy reakciós nyilas söpredékkel erről kár is vitát nyitni.
Betartás! Lógjon Szálasi!

Terjeszkedő csőcselék

Tisztelt MEASZ!
Sajnálattal tapasztalom, hogy a magyar gárda és a kuruc.info újra fönt van az IWIW-en. Emellett több tucatnyi egyéb szélsőséges személy és csoport ill. szervezet rendelkezik saját adatlappal az IWIW-en. Elég beírni a keresőbe olyan szavakat mint rasszista, gárda, szemita, antiszemita, stb. és máris láthatjuk ezeket a profilokat, melyeken tiltott önkényuralmi jelképeket tartalmazó fotók, gyűlölködő és uszító szövegek találhatók. Nagyon sajnálom, hogy egy ilyen népszerű közösségi oldalon, mint az IWIW, amin szinte az egész ország (főleg a fiatalok) fönt van, mindenféle előzetes vagy utólagos moderálás nélkül lehet létrehozni és működtetni bármilyen adatlapot, melyek azután alkalmasak szélsőséges közösségek kiépítésére, uszításra és fasisztoid megnyilvánulások, akár pogromok szervezésére. Kérem sürgősen intézkedjenek ez ügyben!Köszönettel.
N Zs

Partizaninfo: Bár osztjuk aggodalmát, az intézkedést csak széles összefogással lehet kivitelezni. Különböző szélsőjobboldali adatlapok létrehozása nem törvénytelen, azonban azok tagjai törvénysértő tartalmú fórumozása ellen, tiltott önkényuralmi jelképek kihelyezése ellen jogilag fellépni feljelentés megtételével lehet.
Bár a MEASZ-tól függetlenek vagyunk, levelét ők is olvassák.