2007. november 15.

Köszönjük a beérkezett sok-sok levelet, az információk jelenleg feldolgozás alatt vannak!
Addig is:


Morvai jelenség

"Tisztelt Partizaninfó!
Most kivételesen nem kucogiak hüleségéről irok,
ettől most számomra sokkal szánalmasabb dologról.
Egyik weboldalon hívják fel emberkék figyelmét, hogy
regisztráljanak egyik nem magyar forumba, mert uram
bocsá, bántják nagy asszonyunkat alias Dr Morvai
Krisztinát, és nekünk kutya kötelességünk megvédeni öt.
Kinek mi a kötelessége ez egyéne vállogatja, nekem
ugyan nem, de elmentem olvasni, hogy megbántam-e,
nem! Érdekes és számomra sokat mondó, remélem
másoknak is az lesz.
"Azt olvastam , hogy Morvai Krisztina világszerte ismert nemzetkozi jogasz , tettei azt igazoljak , hogy bator magyar szabadsagharcos .
Fogadjuk szeretettel,tamogassuk es dolgozzunk egyutt mindannyiunk vedelmeben !
Csokai Janos
Birkozo magyar bajnok
A kanadai-magyar emberjogi szovetseg vezetoje
"November 11-én este egyórás késéssel kezdődött Morvai Krisztina és csapata vaccsorája a torontói Magyar Házban. Böjte Csaba két éven belül újra erre járt némi alamizsnáért, majd levetitették a bizonyitéknak szánt filmjüket, a Független Jogász Bizottság tagjai s aztán Morvai Krisztina lépett a szinpadra. Pátoszos hanglejtéssel induló felvezetése után egy fiatalemeber indult el a teremben a szinpad felé és elhelyezett egy nyitott esernyőt szinpadon, amelyen az a felirat állt, hogy ,,Nekünk itt mind két hazánk van!,, A Magyar Ház aktivistái azonnal kivitték a fiatalembert a teremből és mindenféle trágár szavakat üvöltöttek feléje, meg hogy Gyurcsány ügynöke. A Magyar Ház elnöke üvöltözött e képpen:

-Én okosabb vagyok nálad. Hidd el, hogy amit csinálsz az csak showboating.- mondta."
Most jön számomra és gondolom azok számára is a döbbenet akik elolvassák.
"Morvai ezekután elmondta, hogy elvégezte a teológiát és hogy rendszeres utmutatást kap egy jezsuita paptól. Elhivatottságát három bibliai példázat világitja meg. Jézusé, aki felemelte az elesetteket és megbocsájtott a bűnösöknek. Igy akarja ő is felemelni a 16 milliós magyarságot.
Aztan Mária példázata. A szerény, szorgos, palesztin lány, készülődve a mennyegzőjére,

szorgoskodik a konyhában amikor az Ur Angyala érkezik és közli, hogy Máriára elhivatottsag vár. Igy érkezett el Morvaihoz, az új elhivatottság, igy lett belőle a pogári jogok védelmezője.
S végül Jezus szamárháton belovagol a városba, a várakozásokkal és profeciakkal ellentétben nem király, hanem kisember. Én is egy - mondja Morvai -, kisember vagyok aki a kisemberekért száll sikra.
Kissé kétségbeesve hallgattuk az igét, Morvai igéit.
Toronto nov 11."
Találmánynak sem rossz, hogy a Mária palesztin lány volt. Szegény Arafat ha ezt megérhette volna.
Pár hozászolást bemásolok, azt hiszem sokat elmond, a kint élő Magyarokról,

és gondolataikat Dr Morvai Krisztináról.
"De jó, hogy nem mentem el erre, mert én lettem volna a második, akit kiraktak volna.Mert lett volna nekem is egypár keresetlen kérdésem Krisztinához."
"Morvai, aki kisembernek vallja magát fel akarja emelni a 16 milliós magyarságot? Minő szerény vállalkozás!"
"A demokracia nem azt jelenti hogy felelotlenul vadaskodunk es orjongve tuntetunk, randalirozunk vagy eppen felgyujtjuk a tv szekhazat. Allithatom neked a kint elo magyarok nagy resze nem helyesli ezt a fajta modszert,hisz canadaban sem lehet a city tv szekhazat felgyujtani. Ez garazdasag kriminal es rendorsegi ugy.Ha tulkapas volt azert meg a birosagon kell felelniuk a rendoroknek. Ebbol a storybol mar egy eve emberek elnek meg nem is akarhogy."
"A hozzaszolasok mennyisege - s aztan a minosege - mutatja, hogy a Morvai egy erosen megoszto valaki. Termeszetes, hogy a kivaltott indulatok nem lehetnek osszhangban azzal amit kulturalt vitanak hivhatnank, hisz egy amokfuto holgy feltunesi viszketegsegehez kellene asszisztalnunk. Amiota nem hosszabbitottak meg az UNESCOban korabban betoltott zsiros kis allasat bosszut eskudott, megfurta az utodjat - ami szegyen, hogy megtortenhetett - antiszemita kijelenteseinek kovetkezteben elfordultak tole az emberek s igy elment ,,ujakat,, keresni. Talalt. Ami a cikkben meglepo, hogz immar a Bibliara epul a kuldetestudata, mikozben uram bocsa Mariat a tisytess;ges
zsido asszonyt ,,palesztin nonek,, nevezi. Itt gratulalok Bokodinak, aki ezt allva tapsolva honoralta meg, mind a 120 - ezek szerint a legelemibb bibliai tajekozottsaggal sem rendelkezo - vendeggel.
A jelentes tele van csusztatasokkal, hamis allitasokkal es ha osszevetjuk David Ibolya volt igazsagugyminiszter cikkevel, kozelebb kerulunk az igazsaghoz. Az, hogy otthonrol ki hogy szol hozza az itt a leirtakhoz az majdnem mindegy, de azok akik itt elnek vagy csak itt laknak vagy eredendoen abban lennenek erdekeltebb, hogy azok mellett az emberi ertekek mellett teszi le a voksat, ami az embernek tartast ad. Mentes az eloiteletektol, rasszizmustol, az antiszemitizmustol es minden olyan nyavalyatol ami a tartasanak a kialakulasaban gatolja ot."
És végül itthonról azaz Magyrországról beirás:
"Én itt élek magyerországon és megdöbbenve olvastam ezeket a cikkeket... elégé elszomorit hogy igy viszonyulnak a kinti Magyarok az itteni Magyarokhoz! Többet nem irok mert kár a szóért!"
Valóban kár a szóért, ha kint élők jobban megértették, mint akik itt élünk!!
És itthonról egy ellen példa: ( vannak még józanul gndolkodok is) !
"Én Magyarországon élek, és bocsánatot szeretnék kérni a Kanadában élő magyaroktól, és a kanadaiaktól is, akiktől az ilyen stílus - mint a Morvai Krisztina stílusa távol áll. Politikai hovatartozástól függetlenül teljes mértékben elítélem azt, - hogy ahogyan fentebb írta valaki, 1 éve ebből az ügyből milyen sokan megélnek - hogy kishazánkat külföldön lejárassák.

Akinek van gyereke, az tudja, hogy ha még ismeri is gyerekének hibáit azt megbeszéli vele, de ha ezt más szóvá teszi, egyből elfogult lesz vele, és kiáll mellette, és ezt is ugyanugy szégyellem, hogy külföldre megy valaki és ócsárolja kishazánkat, mintha ő nem itt élne, nem lenne részese az országban folyó történéseknek."
További sok sikert az új oldalhoz!