Nemde...?

Segítséget szeretnék kérni:

Szeretnénk megtalálni azt az oldalt, ahol orvosok tiltakoznak a vizitdíj megszüntetése ellen, s ahol civil emberek is elmondhatják ezzel kapcsoltban a véleményüket, és támogató szavatokat adhatnak le.

BJ
Sopron

Partizaninfo: Remélhetőleg valaki megsúgja ezt is…

Rákász Józsi újabb nem antiszemita levele

Finoman szólva is buta és elmebeteg emberek vannak itt. Hogy lehet hogy valaki a saját
(Honvisszafoglaló)őset ilyen mocskos modon gyalázza?!A hazug gyilkosoknak népünk megnyomoritóinak pedig szobrot,emléktáblát állitana?! Szerintem az aki ezt a cikket irta nem Magyar Hanem egy mocskos Cionista Szabadkömives Férges ZSIDÓ !!!!!!!!!!!!!!!!!(a tisztességes és becsűletes Zsidó vallású emberek ne vegyék ezt magukra nem ellenűk szól ) Nemtagadható Hitler örűlt elméjének köszönhető a Nép irtás amit a NÉMETEK hajtottak végre nem a Magyarok! Valóban létezik a holókauszt de közelsem annyi áldozattal mint amennyiről beszélnek(ezt bizonyitottákbár akiknek ez az érdeke ugysem hozzák nyilvánosságra)! Nagyon sajnálatos hogy ma Magyarországon nekem Zsidók mondják meg mit lehet és mit nem na ezt nem fogom eltürni és minden tőrvényes eszközzel harcolni fogok az idegenérzelmű elnyomokkal szemben amig élek!!!!!!
Partizaninfo: Kedves Józsi! Jó lenne, ha felfognád a történelmi árpád-sávos agyaddal, hogy a szólás-és véleménynyilvánítás szabadsága nem csak Budaházyt meg a haverjait illeti meg...!!!

Fekete vagy fehér?

Sziasztok!
Egy olyan kérésem volna, hogy nem lehetne a fekete hátteret lecserélni valami másra? Mert szabályosan kicsinálja a szemem a fehér-fekete kombináció, ha pár percnél tovább látogatom az oldalt. Baráti körömben más is panaszkodott erre. Mindenesetre jó az oldal, csak ez zavaróüdv:Tamás

Partizaninfo: Kicsit szürkítettük a betűket. Mi erről a vélemény?

Morvai hol voltál?

Ma délután (vasárnap 02.24) bécsben! azonosító nélküli rendörök tüntetést oszlatnak. az elsö képen egy 15 éves srácot vernek bilincsbe! a tüntetök végigvonultak a városon az útszéli nézelödöktöl több helyen a "Morvai hol vagy ?" bekiabálásokat lehetett hallani! :-)))))) ŕm a mi krisztinánk nem jelent meg, hogy megvédje az ártatlan tüntetöket. ja persze, ezek csak szerb fiatalok voltak! :-(((((

Sisi



http://www.oe24.at/zeitung/multimedia/archive/00132/festnahme4_132029a.jpg
http://www.oe24.at/zeitung/multimedia/archive/00132/cordon_132025w.jpg
http://www.oe24.at/zeitung/multimedia/archive/00132/rueckweis_132026a.jpg