Elég volt!


Üdvözletem!
Nézegetem ezt tanyasi parasztgyereket, ezt a beszélni alig tudó butaházyt, meg a surviver haverját, a toroczkayt, aki mindent megúszik és nem értem. Nem értem, miért kell egyáltalán velük foglalkoznia a médiának. Ha én összeállok valakivel és írok néhány uszító szöveget az Interneten, akkor én is ekkora figyelmet kapnék?
Mert ezen ne múljék!
A csőcselék nagy bőszen állítja: „szólásszabadság van, mindenki azt mond, amit akar!”
Rendben! De akkor ezután ne hőbörögjenek, ha lecsőcselékezik őket! Szólásszabadság van. Sőt, arra is szabad bíztatni, hogy tegyétek ki az összes szélsőjobboldali mocsoknak a címét, telefonszámát! „Hadd rettegjenek”, hogy Butaházy szavait idézzem.
Sőt:
El kell kezdeni begyűjteni a hazánkat harctérré változtató bűnbanda tagjait, de nem csak a politikai főkolomposokat, hanem az utcán hőzöngő, árpád-sáv mögé bújó, kődobáló, zsidózó csürhe minden tagját!
Kijelentem: Amikor a magyar rendőrök végre gumilövedékes puskát ragadtak és azzal tartották vissza a hőzöngő, brutális csürhét, az nem erőszakos volt, hanem erős!
Ez a gyönyörű. Lehet, hogy van, akinek morbidnak tűnik ez a kifejezés, de nekem nem jutott más eszembe arra, mikor a magyar rendőrök a támadó kődobáló mocsok állatokat leteperték, megkötözték és elvitték és néhány óra alatt helyreállították a rendet a fővárosban, vagy amikor kihúzták az ellopott tankból a kötélrevaló fasiszta vén gazembert.
Most lehet felháborodni, de ugyanilyen mondatokat a szélsőjobboldali gerillavezér Butaházy György is tett közzé, csak ott a szavak fegyvercsöve más felé nézett…
Nem tudom hová jutunk, de ez már tarthatatlan, hogy néhány elmebeteg gazember füttyére táncoljon a rendőrség és az igazságszolgáltatás. Ők diktálják a tempót. Miért nem lehet ezeket egy éjszaka begyűjteni? Melyik országban hagynák ezt, amit ezek művelnek? Miért nem lehet egyszer arra ébredni, hogy többé nem frissül a kurucinfó? Miért nem olvashatjuk a hírekben, hogy egyik reggelre ismeretlen körülmények között eltűnt molnár balázs, kürk, butaházy, toroczkay, morvai, novák emília és még néhány főkolompos? Mert ők ezt tennék velünk! Mikor lesz végre nyugalom? Tényleg arra várnak, hogy mi vegyük kezünkbe az igazságszolgáltatást? Mert, ha ennek a néhány hülyének hagyják a bírók, akkor valószínűleg nekünk is hagyni fogják. Vagy ha nem, akkor majd mi is azt tesszük, amit a csőcselék tesz. Például adatokat teszünk közzé! Úgyis ez a divat. Budaházy féle divat. Mert nekik bevált. Büntetlenül!!!! A szólásszabadság nevében!
Úgy látszik a jellemtelenebb, az erőszakosabb, a gátlástalanabb szerveződéseké a jövő. Hát ezen ne múljék!
Hirdessünk mi is kegyetlen, gátlástalan harcot a hazaárulók ellen! Csak a mi szemünkben nem az a hazaáruló, aki nem jár minden héten templomba, aki nem hord turulkitűzőt, aki baloldali, aki zsidó, aki rendőr, aki ügyész, aki tüntetésen üvöltözés helyett inkább alkot és dolgozik, hanem az, aki megosztja a társadalmat, aki gyűlöletbeszédet tart, aki minden nemzeti ünnepet harctérré változtat, aki rátámad a magyar rendőrökre, aki gyújtogat, aki hősnek kiáltja ki az erőszakos bűnözőket, aki ártatlanul feljelent rendőröket és ezzel fenyegetőzik. Ők a hazaárulók!
Vagy tesz valamit a hatalom ezek ellen, vagy mi fogunk tenni, de abból nem lesz tárgyalás!
Vesszenek a fasisztoid köztörvényes bűnözők!

Partiazninfo: Kemény és igaz mondatok. Bár személy szerint titkon egyetértünk minden szavával, muszáj kihangsúlyoznunk, hogy ez a levél nem a mi véleményünket, hanem olvasónk véleményét tartalmazza.

Nem mind náci aki skinhead


Már többször használjátok a skinhead szót a nyíltan szélsőjobbos csürhére ami azért annyira nem állja meg a helyét. Nem minden skinhead szélsőjobbos, lásd Skinhead Against Racial Prejudice (S.H.A.R.P.). Elég csak ellátogatni a legnépszerűbb Amerikai Skinhead oldalra, ők is mind antifasiszták. Magyarországon is egyre többen tisztában vannak a valós skinhead múlttal. Szóval ha kérhetem inkább hívjátok őket nácinak, vagy boneheadnek mivel az inkább mondható rájuk... Köszi, Egy Antifasiszta Skinhead!Mellékelem a Skinhead történelem rövid, lényegre törő leírását, ha gondoljátok rakjátok ki az oldalra:

Skinhead történelem:
A Skinheadek az 50-es 60-as évek két fő szubkultúrájából alakult ki. Ez a két szubkultúra a "mod" és a "rudeboy" volt. A "modok" brit munkás osztály fiataljai voltak. Ők az akkoriban a legújabb zenének számító reggae-t és ska-t hallgatták. Az öltözködésük a későbbi Skinheadekéhez hasonló volt. Ami még elengedhetetlen kellék volt, az a robogó. Akkoriban minden fiatal robogóval járt. Ők fehér bőrű fiatalok voltak, akik büszkék voltak a munkás osztályra és a gyökereikre. "Rudeboy"-oknak a gengszter típusú jamaikai fiatalokat hívták. Bennük nagyon erős volt az összetartás és nem kímélték azt, aki az útjukba állt. A 60-as években sok jamaikai emigrált Britanniába, így találkozott a két szubkultúra egymással.Ebbol a két csoportból születtek az első Skinheadek 1969 táján. Hajukat rövidre vágták, mivel gyakoriak voltak az utcai verekedések és ez a hajviselet volt a legkényelmesebb. Kedvencük volt a reggae, a football és persze a munkás osztályhoz mindig hűek maradtak. Ami egy embert Skinheaddé tehet, az az erős közösségi tudat. Nincs még egy ilyen összetartó közösség, és nem is lesz soha. Erejük abban állt, hogy mindig számíthattak egymásra.A Punk első hulláma hatott a Skinheadekre. Az korai punk zenék nagyon népszerűek voltak a skinek közt is. Hamarosan a streetpunk szerves része lett kultúrájuknak. Ez a stílus hamarosan az Oi! nevet kapta. Az Oi! sosem volt politizáló zene, de sajnos sokan voltak, akik eszközként használták saját politikai nézeteik terjesztésére.A Skinheadek mindig is erős nemzeti öntudattal rendelkeztek. Azonban a 70-es években voltak néhányan, akik elfelejtették jamaikai gyökereiket és felcserélték a nemzeti büszkeséget a rasszizmussal. A nacionalista szervezetek persze egyből felfigyeltek erre. Táplálták ezekben a fiatalokban a rasszizmust. Saját eszméiket egyesítették a Skinheadek külsejével és mentalitásával. Az igazi Skinheadek lenézték ezekeet és elnevezték őket "bonehead"-eknek. Ezek után már sosem lett újra olyan ez a kultúra, mint rég volt, de '69 szelleme tovább él az igazi Skinheadek szívében. Ahogy az eredeti skinek a 60-as években, napjainkban oi skinek tartják életben a lángot.Aki még mindig nem érti, hogy mit jelent Skinheadnek lenni, annak idézem George Marshall, a Glasgow Skinheads tagjának levelét: "A Skinhead mindenkinek mást jelent. Hogy mások mit gondolnak rólunk, az nem fontos és nem is érdekel. Az utóbbi 25 évben sok dolog változott. Van ami jobb lett, és van ami rosszabb. De a tradicionális eszmék megmaradtak: légy hű magadhoz, a családodhoz, a városodhoz, az országodhoz és a munkás osztályhoz! Egy Skinhead mindig megküzd az igazáért és kiáll a társai mellett, ha bajban vannak. A Skinhead egy életérzés, ami tovább él a szívedben azután is, ha a bakancsot már szögre akasztottad. Nincs több ilyen kultúra, ami így éreztetné veled az összetartozást, a testvériséget. Ez az, amiért a Skinheadek fenn tudtak maradni immáron 25 éve."

Kicsit bővebben
Az első generáció:
A skinheadek első generációja Nagy-Brittaniában 1968/69-ben indult útjára. Más ifjúsági kultúrákból létrejött kis gengek alakultak, melyek mindenek előtt London utcaképét és az éjszakai klubokat uralták:
- modok: brit közép-és alsóbb osztálybéli fiatalok,
-rude boyok: a jamaikai bevándorlók gyerekeinek gengjei,
-boot boyok: rivalizáló futballgengek.
A skinheadek jelentős munkásosztály-öntudattal rendelkeztek. Skinheadnek lenni egyet jelentett a lázadó és agresszív ifjúsági mozgalomhoz tartozással. A skinek többnyire kis utcai bandákba tömörültek, leginkább férfiak voltak és 18 éven aluliak. Harcias fellépésűek voltak, öltözködési stílusokat a fent említett csoportoktól vették át. A zenének (ska, a hetvenes években pedig a streetpunk) nagy jelentősége volt a színtéren belül A színes bőrű skinheadek akkoriban sokan voltak Angliában. A jamaikai bevándorlók gyerekeivel együtt esténként brit klubokban táncoltak a ska zenére. Jellegzetes megmozdulásaik a rivális bandákkal való összecsapások voltak. No meg a futballstadionokban az ellenséges szurkolókkal való harcok.
A skinheadek a flower-power mozgalom diákjaival szembeni ellenpontot jelentették. A diákoktól ugyanis távol állt a proletár osztály. A rasszizmus semmivel sem volt jobban jelen körükben, mint más társadalmi rétegeknél. A rasszizmus témához például ezt fűzte hozzá az egyik akkori bandatag: "Egy fekete futószalagmunkás közelebb áll hozzám, mint egy fehér banktisztviselő ."
A skinheadmozgalom első meghatározó szakasza a hetvenes évek kezdetével lezárult.
Punk és Politizáltság
A punk hetvenes évek második felében jelentkező hullámával a skinheadmozgalom új csúcspontra ért. A punkok és a skinek hirtelen kulturális egymásra találása közös platformot hozott létre. A skinhead stílus újraéledésében a punkok is megtalálták magukat: az utcai gengekben, a futballerőszakban, és a harcias proletár fellépésben. A punkkal összefüggésben a skinheadkultusz Nagy-Britannia határain túlra is eljutott. Amikor a média több látványos futballstadioni ütközetet követően felfedezte magának a skinheadeket, mint a társadalom egy új, erőszakos ellenségképét, nem telt el sok idő a szervezett csoportok megjelenéséig, melyek megkezdték a skinheadek agitálását. Minthogy a fasiszta Nemzeti Front fellendülése időben az új skinheadgeneráció életre kelésére ( ' 70-es évek vége) tehető , jó alapot szolgáltatott a neonácik és a skinheadek összemosására. skinheadmozgalom egy részének ez megfelelt. Felvették a bonehead (csontfejü ) kifejezést, nyíltan jobboldali nézeteket hangoztattak, miközben továbbra is a skinheadek külső jegyeit viselték magukon. A jobboldali British Movement is nacionalista beállítódású skinheadek részvételével alakult. A jobboldali skinheadzenekarok az olyan megmozdulásokra válaszul, mint például a Rock a Rasszizmus Ellen, megszervezték a Rock a Kommunizmus Elleni koncertjeiket. Ebből jött létre 1986-ban a Waffen-SS vezényszavából a Blut und Ehre-bol a Blood and Honour-mozgalom (Vér és Becsület, egy Magyarországon működő fasiszta szervezet neve is ez, megtévesztésképp Kulturális Egyesületnek hívják magukat.)
Oi:
A ' 80-as évek végén jelentek meg politikai nézettől mentes csoportok, Ők az Oi!-Skin elnevezés alá tömörültek
Öltözködés:
Jellemző viseletük bakancs és a narancssárga bélésű bomber(pilóta)dzseki, hidegfegyverek (pl. bokszer, vasrúd, távol-keleti hidegfegyver). Igen jellemző még a fehér cipőfűző, amely kezdetben az összetartozás, összetartás jelképe volt, később hála a médiának elterjedt az a tévhit, hogy ez a fehér faj büszkeségét szimbolizálja, sajnálatunkra olyan jól sikerült a TV-k, rádiók, újságok agymosása, hogy már valóban ez okból hordják. A fehér fűző mellett a fekete is jellemző volt. Nadrág viselet, többnyire a katonai, terepszínű nadrágok. Amit több esetben beletűrtek a bakancs szárába.
A bakancs:
A legelterjedtebb Skinhead lábbeli a Dr. Martens márkájú bakancs, fehér fűzővel, és általában acélbetéttel. A skinheadek imádták a kis meggypirost, a gótok természetesen a feketét, a pápa pedig a fehéret. Hordják a punkok, skinheadek, pszichobillyk, grungerek, metálosok, a lista végtelen. A Doc Martens AirWair (a leg)több zenész kedvence, köztük Robert Smith, Kurt Cobain, Sid Vicious, Sinead O’Connor, Rancid, Morissey, a Red Hot Chilli-s, és Prodigy-s srácok, és P.J. Harvey lába tudna mesélni intim történeteket dr. Martensről, még Will Smith is hordta a Bel Air hercegében. Sőt, az előbb nem vicceltem: állítólag II. János Pálnak is van egy speciálisan neki tervezett hófehér Martense!
Összegzés: A skinhead a kezdetekben NEM volt rasszista, napjainkra a média és egyéb butító szervezetek (Blood and Honour, National Front) sikeresen azzá alakították. De ezt nem haggyák annyiban az igazi skinheadek. Lásd. S.H.A.R.P. (SkinHead Against Racial Prejudice - SkinHeadek a Faji Előítéletek ellen ) vagy a Skinheadek a valós múltért!

Miért nem mondja ki Morvai?


Milyen gáz ez a Morvai!
Ahogy affektál! Borzalom!
Egyébként szerintem ő tényleg elhiszi, hogy igaza van. De ebben az esetben ő is agybeteg. Személyiségzavaros. Mi más oka van, hogy nem veszi észre az ellentmondásokat és a hazugságokat… Miért nem lehet azt mondania: Bár voltak komoly túlkapások egyes rendőrök részéről 2006. okt. 23-án, de igen, a szélsőjobb is hibázott, amikor rendőrökre támadt. Hibázott, amikor a TV székházat kifosztotta. Hiba a kurucinfón uszítani és adatokat közzétenni. Hiba másokat zaklatni. Hiba molotov-koktéllal dobálózni. 2007-ben március 15-én és októberben igenis törvényes volt a rendőrség. Miért nem mondja ki, hogy erkölcstelen zsidózni, tojásokat dobálni, ünnepeket megzavarni. Ezt miért nem akarja kimondani?
És miért hazudik folyton? És miért azt az egy kurva gumilövedékes szemkifolyós balesetet emlegeti, már 1 és negyed éve minden nap?
És miért tagadja, hogy azonosul a szélsőjobb legradikálisabb nézeteivel? Mert a Budaházy Gyuri tárgyalásán, illetve az utána mondottakon ez egyértelműen bebizonyosodott…
Miért nem becsületes Morvai Krisztina? Miért nem teríti ki lapjait és mondja, ki amit gondol, hogy ő akar lenni Hunnia (röhögnöm kell) miniszterelnöke, gyűlöli a zsidóságot, a baloldaliakat, lenéz mindenkit, aki nem radikális szélsőséges? Miért nem vallja be, hogy jelenleg szélsőjobboldali, nyilas eszméi vannak?
Más!
Azt egyébként tudtátok, hogy korábban, még a Horn kormány idején nagy Mszp-s volt, a lelkem?
Köpönyegforgató!
Hol vannak a Magyarok Nyilai? Vagy nem minden köpönyegforgató ellenség?
Szegény Baló…

Plakátrazzia


Tisztelt Partizáninfó!

Ellátogattam a kuruc(nyilas)infó-ra a mai nap folyamán. Egyszerűen elképesztő, amit meg mer tenni Toroczkai és Budaházy! Razziára buzdítják a szélsőjobboldalt! Most már, hogy a félelemben élő bíráink nem mernek jogos büntetést adni ezeknek a fasiszta bűnözőknek, nyíltan politikai tisztogatásra hívják fel a figyelmet! Felhívásuk szerint a "hazaáruló" politikusokat, rendőröket, újságírókat, bírókat, ügyészeket és közhivatalnokokat le kell vadászni! Egyszerűen döbbenetes!!! Hova fajulnak a dolgok? Meddig mernek elmenni? A legszörnyűbb, hogy magukat és bandájukat a néppel azonosítják. Azt állítják, hogy 600 ezer szórólapot és 10 ezer plakátot fognak elhelyezni az ország különböző pontjain, amiben véres leszámolásra buzdítják az embereket. Tennünk kéne nekünk antifasisztáknak valamit! Javaslom, ha elkezdődik az akciójuk, nekünk is tettrekész antifasisztáknak, szintén razziát kéne csinálni, melynek során eltávolítanánk, vagy megsemmisítenénk az uszító szórólapjaikat, plakátjaikat.
Várom visszajelzésüket.

Üdvözlettel: Egy fiatal baloldali

Elmaradt a toborzó


Kedves Partizánok!

Január 29.én kedden lett volna Kőszegen az agyar gárda toborzója amire két hónappal ezelőtt a gárda lefoglalta a kőszegi vár volt presszóját. Többen levelet küldtünk Kőszeg városa és a vár vezetőségének, amiben csak annyit kértünk, hogy független attól, hogy milyen politikai nézeteket vallanak, próbálják ezt a szégyenteljes eseményt megakadályozni. Végül is, nem tudom pontosan, hogy miért és hogy kiknek sikerült, bár rebesgetik, hogy az mszp helyi vezetőségének van nagy édeme benne, de a toborzó meghiúsult. Kedden reggel 10 órakor hívták fel gárdistáinkat, hogy a vár presszóban mégsem engedélyezik a toborzót. Mivel a területfoglalás bejelentésének 72 órával a rendezvény előtt kell megtörténnie, így kénytelen volt a gárda nova gáborral közveszélyes uszítóval és az összegyűlt nagyérdemű kb. 40-50 db. lelkes hazafival újabb helyszínt keresni, ezzel megmentve Kőszeget ezt a csodás kis ékszerdobozt ettől a gyalázattól!
Gyors körbetelefonálgatás után végül sikerült egy alternatívát találniuk, mégpedig Velem közelében a Novákfalva nevű üdülőfaluban.

A kis üdülő csodás helyen van és látszik, hogy sok szeretettel építették fel! Érthetetlen számomra, miért kell helyet adnia egy ilyen rendezvénynek! Épeszű gasztronómiai szakember semleges marad és kerüli a politikát, ez íratlan szabály a gasztronómiában, vagy képzeljünk el egy jobboldali beállítottságú pincért aki vitába keveredik a vendéggel, mert meghallja, hogy az baloldali. Borravaló ugrott. Vendég ugrott örökre!

A rendezvény kulturáltan és csendesen zajlott le a szokásos zsidózás, cigózás és komcsizások közepette. Oldalt egy bajuszos hazafi, valószínű olyan megfigyelő embör támasztotta a falat, kezéből többször pisztolyt formálva lőtte le jelképesen, röhögve a nép ellenségeit akikről pillanatnyilag éppen szó volt! vona gábor közveszélyes hazaáruló beszéde után Vas népe kapott szót, hogy kérdezzen a gárdáról a céljaikról, feladataikról. A felszólalók kb. 30-40 percen keresztül egymást követték és ment a sírás az elnyomásról meg a csúnya judeobolsevik kormányról. vona gabin látszott, hogy durran a feje és nagyon unja, de állta hősiesen a sarat és válaszolt a hülyébbnél hülyébb kérdésekre, mint pl.: mit kíván tenni a gárda az osztrákok által behajtani tilos táblával megerősített határ ellen és mit szól, hogy ki van írva nemtom hol, hogy magyar ne lopj! ugyan utoljára ilyet a máriahilferen láthattunk kb 15-20 évvel ezelőtt de akkor legalább megalapozott volt a dolog. Legnagyobb meglepetésünkre vona egy kimondottan kulturált és diplomatikus választ adott amiben úgy gondolta, hogy ez talán nem a magyarok hanem általában a bűnözésre vonatkozik amitől nem megalapozatlanul félnek az osztrákok, a határ mellett pláne most amikor már nincs ellenőrzés sem a határokon és szerinte alapvetően, nem ellenséges a sógorék beállítottsága felénk! Nekem az a kérdés tetszett a legjobban ami egy kb. ötvenes pocakos férfitől jött: Hány százalékon áll a jobbik pillanatnyilag? vona azt mondta, hogy 10% mert a közvéleménykutatók 1%-ot mondanak, viszont 9% azok száma akik még nem tudják, vagy nem akarják megmondani, hogy kire szavaznának! Ugyenez az úr kérdezte meg azt is, hogy van e és lesz e együtműködés és összetartás a butaházi és a turuckói bajtársakkal. a válasz természetesen egy mosolygós "igen" volt. Végül egy fiatal, kb 18-20 éves srác vetett véget a kínos kérdezősdinek és feltette a mindent megváltó kérdést, hogy hol és mikor lehet a gárdába belépni mert tulajdonképpen ez a lényeg ezért jöttek, nem pedig, hogy itt sírjanak ,ríjanak, hanem hogy kezükbe vegyék a sorsukat és cselekedjenek! Sajnálom a srácot mert szimpi volt tulajdonképpen, kár érte, hogy ilyen fiatalon behülyítették!
Ezúton is szeretnék gratulálni a kőszegi városvezetésnek, hogy meghiúsította Kőszegen a toborzót!