Utólagos beszámoló a Gárdaavatásról

A szerkesztői véleménnyel ellenben azért én büszke vagyok a kuruttyoknak tükröt mutató, véleményét tojással kifejtő társunkra illetve a takarító személyzetre is.
Azért, a " ne fotózz köcsögök" között értékelhető fényképet készíteni valóban nem könnyű (amíg nem ébredünk végre fel és leszünk többen mint ők) de mindenki írja le, mit ő látott, és használja ha jobb nincs az általuk készített képeket! én is így teszek!
A tojásdobálóról: a nácik mindig azt hangoztatják, hogy ez a vélemény kinyílvánításának formája, ennek ellenére amikor a mi oldalunkon történik, érdekes dolgot tapasztalhatunk, akik ezt eddig hangoztatták hirtelen megváltozik a véleményük.
Társunkat legalább öten kísérték ki a hősök teréről,fenyegették, majd bántalmazták is.
Közülük többen már itt az oldalon is megjelentek:
Szabó Gábor ( jobbik alelnök)
Pál Márton ( tojásvető bohóc)
Róna Péter (jobbik)
Polgár Tamás (jobbulást neki!)
illetve még valaki, akit jelenleg is keresünk.
A flashmobról: békés szándékú, ötletes társainkat természetesen rendkívül agresszívan lökdösték ki a térről.
A képen 3 embert láthatunk, ebből számomra kettő ismeretlen, a 3. megtévesztésig hasonlít a jobbikos róna péterre, aki néhány perccel korábban még a városliget szélén fenyegette társunkat. természetesen a megkülönböztető mellényt akkor még nem viselte. Hol van ilyenkor az azonosító és morvai krisztina? vagy az csak a munkájukat végző rendőröknek kell?
iwiw-en telefonszámmal együtt mindenkinek elérhető.
javaslom társai megkeresését is, nyílván megtalálhatóak.
a "rendért felelős személyek" úgy tartották a békét, hogy az egyik számukra ellentüntető fejét a kordonok közé szorították, majd azt össze húzták.
az úr már szabályosan könyörgött hogy rosszul van, engedjék el, de ez nem hatotta meg a csőcseléket, megdöbbentő módon még a rendőrök jelenléte sem. tulajdonképpen nem tudom mit várok, a szemük előtt lezajló bűncselekmény ellenére nem tettek semmit.
a slusszpoén az az ember volt, aki néhány résztvevő szerint a fidesz politikusa, bizonyos lázár attila.
ebben én nem igazán hittem, de azért utána néztem és érdekességet találtam. http://nol.hu/cikk/483604/
Nocsak-nocsak az eddig is több botrányba keveredett szélsőséges 17. kerületi fideszes politikus. Innetől szűkségét éreztem, hogy bár lehet hogy csak üldözési mániám van, de további összefüggésket keressek a rendbontók és lázár között. Elég lett volna az oldalon kutakodnom. "Róna, egyébként a Jobbik 17. kerületi alapszervezetének egyik vezetője...
"Igen, a tojásdobáló tüntetőt fenyegető renfező- rendbontóról van szó. Természetesen csak én vagyok rossz hiszeműa fidesszel kapcsolatban és nyílván nem ismerik egymást. Ha tovább keresek, találtam volna kapcsolatot másokkal is. Mint ahogy az sem véletlen, hogy az itt rendre feltűnő rendbontók azért jól ismerik egymást, és közöttük mindig találni szépszámmal jobbikosokat, gárdistákat is.
Jó volt viszont látni, ahogy a rendezvény főszervezője (szilvási péter - természetesen itt is) tehetetlen dühében önkívületi állapotban üvöltözik saját szimpatizánsaival, és (tettes)társai se tudják lenyugtatni!

És még egy zsíros falat -ínyenceknek

Sziasztok!
Gondoltam megmutatom nektek ezt az elmebeteg dagadt náci disznót, aki szabadidejében Himmlernek érzi magát.

http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?tab=images&userID=8660639