Nincs alku!


Nem akarok olyan országban élni, ahol a békés (=sunyi) többség megint ahhoz asszisztál, hogy egy rakat piti, zavaros alak csak úgy kinyírja a neki nem tetszőket! Izraelben a Yad Vasemben külön terme van a varsói zsidóknak. Mert ők ellenálltak. A magyar zsidók ellenben nem álltak ellen a SSöpredéknek. Mert vezetőik gyávák voltak, és a többségnek kényelmesebb volt azt hinni, hogy vadállatokkal lehet emberi módon tárgyalni, párbeszédet folytatni, mert azt hitték, hogy így különalkut köthetnek velük. Végül pedig a "békés polgári többség" végignézhette, ahogy a SSöpredék, piti, stréber kishivatalnokok, nihilista kocsmatöltelékek, sikertelen és elvtelen törtetők ártatlan gyerekek, nők, öregek százezreit, alázta porig, majd pusztította el. És akik taktikáztak, végignézhették ahogy ostoba, bárgyú alakok leölik szeretteiket, vagy együtt haltak szeretteikkel.
A gyilkosok unokái ma újra az utcákon vonulnak. Artikulálatlan hörgésüket hallani, lehelletük bűzét érezni.
A lapítók unokái ma is ugyanúgy a fal mellett próbálnak taktikázni, ahogy elődeik tették.
De vajon a békés többség megtanulta-e a leckét?
Nincs alku.
Nincs párbeszéd.
MAGYARORSZÁG EGY MULTIKULTURÁLIS SOKNYELVŰ, SOKNEMZETISÉGŰ ORSZÁG. EZERÉVES TÖRTÉNELMÉBEN MINDIG IS AZ VOLT, ÉS MINDIG IS AZ LESZ. AKI EZT ELVITATJA, AZT A CÉLTALAN GYŰLÖLET HAJTJA, ÉS A PARTTALAN PUSZTÍTÁSVÁGY.
Szerveződjetek, készüljetek! Gyűjtsétek az adatokat a SSöpredékről, és tegyétek őket nevetség tárgyává!
És ha eljön az ellenállás ideje, hát ne hagyjátok újra, hogy megint a leggyengébbeken tombolja ki magát a SSöpredék!
Keressük egymást!

Karlengetős partizán


Tisztelt Partizáninfo!

Őszintén szólva eddig nem is láttam semmilyen elérhetőséget, csak különféle blog létrehozására való felszólításokat, amihez nincs kedvem. Ezért a nácivadászoknak írtam, de most, hogy megjelent ez a cím, idemásolom:

Alapjában véve örülök, hogy a Kurucinfo-nak egyenrangú ellenlábasa jelent meg a neten, miközben kicsit kételkedem is. Egyik énem azt súgja: nem kéne a mi oldalunknak is az ő módszereiket alkalmaznia (telefonszámok közzététele, stb.) mutassuk meg, hogy mi különbek vagyunk. A másik meg azt: ez a "különb-ség" megmutatkozik pl. a kormány enyhén szólva is gyenge kommunikációjában, ami egyértelműen elhibázott, másrészt a tapasztalat azt mutatja, csakis a saját módszereikkel lehet velük felvenni a harcot, ami viszont szükséges.

Sajnos az ember már nem lehet benne biztos, mi igazi, és mi az, ami csak látszik annak. Találtam pl. egy "leleplező" honlapot, ahol azt állítják, a Partizáninfo csak egy primitív provokáció, és a kép jobboldalán álló alak a kart lendítő Hitlert ábrázolja... Látták Önök is? Hogy miért lengette volna Hitler a karját az erdőszélen a partizánok csapatában, ez nem teljesen világos, másrészt látszik, hogy az alak a Partizáninfon egészen másképp fest, pl. nincsenek összezárva a lábai, mint az őrült festő katonásan pózoló képén. Ugyanakkor tulajdonképpen nem mehetek vissza az időben, hogy megnézzem: eredetileg is így nézett-e ki a Parizáninfo képe, vagy a "leleplezés" után korrigálták. Ebből is látszik, bonyolult világban élünk.

Üdvözlettel: Jakab István

Partizaninfo: Kedves Olvasó! Ez esetben visszamehet az időben: Kattintson a Partizaninfo archivált oldalára, ahol annak idején több százszor fel lett tüntetve a Partizaninfo logója.
A karlengetős próbálkozás (aki nem tudná: a csőcselék több honlapjára kitették megvariált logónkat, melyen az egyik partizánt náci karlengetéssel ábrázolták, mindezt egy nagy leleplezés céljából…) egyébként olyannyira szánalmas és komolytalan, hogy nem kívánunk vele foglalkozni…
Ami a bűnöző csőcselék leleplezésének etikusságát illeti: Ha Ön nem kíváncsi arra, kik uszítanak a béke ellen névtelenül, és kik gyújtják fel országunkat minden ősszel és tavasszal, akkor ne olvassa a Partizaninfót, hanem csak várjon emelt fővel, ahogy várt a világ a ’30-as években is…

Idézet

Kedves Partizáninfo!

Lenne egy idézetem a számotokra aztán majd eldöntitek, hogy jó-e.

"A már halottnak hitt nacionalista és fasiszta eszmék újra felütik a fejüket. A politika csak színleg száll szembe velük, mert nem akarnak szavazatokat veszíteni, az egyházak is másról beszélnek, nekem viszont senki nem adhat felmentést, köteles vagyok harcolni az utolsó töltényig."
Moldova György (Az utolsó töltény 3.)

Ha már a nácivadásznak is van.:)
Anonymus

Partizaninfo: Kedves Barátunk! Köszönjük az idézetet, talomban tartjuk.