Gratula 3-szor

Üdv a Partizánoknak!
Csak remélni tudom, hogy ez az elnevezés nem kommunistát (szélsőbal) hanem antifasisztát, normális magyart, igazkurucot stb. jelent.
Csak azért írok, mert az oldalt most láttam először, amihez gratula! Gratula!! és GRATULA!!!
A további munkátokhoz sok sikert (írhatnám azt is hogy kitartást, de hát az ismert okok miatt ezt most mellőzöm).
Üdvözlettel:
a Nyírség partizánja (engedelmetekkel)

Szegény kuruttyok

Sziasztok!
Szegény kuruttyok… Szegény hazafiaknak nem jut elég pénz a napi kuruttyra, mert eddigi híveik Paypalen keresztül csak 12.000 dollárt (kb. 2 millió forint) utaltak át, ezt is csak 850-en a 7000 beígért fizetővendég helyett. Hát mi folyik a jobboldalon? Nem ér meg nekik párszáz forintot, hogy percről-percre követhetik, ki lett zsidó Magyarországon azok közül, akiknek nem tetszik a jobbszélről már-már lezuhanó kisközösség működése? Vagy csak érzik a lehúzás szagát? A cigányok-balosok-libsik-zsidók elleni fortyogás ezek szerint sok pénzbe kerül, még a végén csődöt jelent a kurutty, és marad a szájhagyomány útján terjedő gyűlölet. Mellesleg 12000 dollárból egy külföldi szervert bérlő torrentoldal kábé 4,7 évig működhetne tokkal-vonóval. Igaz, akkor nincs tiszteletdíj az íróknak, sem a szerkesztőknek. Segítsünk mi is a havi 2 milliós büdzsé összedobásában, nehogy éhen vesszenek a hősök, akik ebben a szörnyű diktatúrában bátran menetelnek szembe a megbénított rendőrséggel és a talpig kommenista vérbírókarral :)))
Üdv: Holdropi

Megtagadták a segítséget a mentősök

Frissítve!
Megtagadták a segítséget a mentősök
Megtagadták a segítséget a leplezetlenül a randalírozó, gyűlölködő ellentüntetőkkel szimpatizáló mentősök a szombati melegfevonuláson az egyikfelvonuló cukorbeteg édesanyjától, aki rosszul lett a rendőrség által afasiszták ellen bevetett könnygáztól.
A felvonulás végén egy lány odalépett hozzám, miután "rendező" feliratú pólóvolt rajtam, mint önkéntesen. Közölte, hogy az édesanyja rosszul lett, nemkap levegőt. Odamentünk a négy méterre álló mentőautóhoz, ami elvileg azértvolt ott, hogy segítsenek embereken. Én annyit mondtam, hogy segítségetkérünk, mert a hölgy rosszul lett. Az érintett pontosította, hogy a könnygázmiatt elállt a lélegzete, nem kap levegőt. Erre a mentősnő megvető hangon akövetkező mondatot mondta: "Itt rengeteg a levegő!" Azt követően hiábamondta, hogy mindenképpen kezelésre szorul, mivel cukorbeteg, és nem tudlevegőt venni, mert könnygázt lélegzett be. A mentősnő kikiabált a kocsiból:"Nem kellett volna felvonulni!" A személyzet másik két tagja csatlakozotthozzá, ha nem is szavakban, de sajnos gesztusokban, viselkedésben.Az én kérdésemre, hogy mit csináljunk, a mentősnő egyre durvábban, megvetőenkiabált, nem is emlékszem pontosan mit. Az egyetlen érthető állítása azvolt, hogy "Mi azért vagyunk itt, hogy a rendőrséget szolgáljuk, az ilyenembereket nem!". A rosszulléttel küszködő hölgy a verbális és non-verbálisbántalmazástól nem lett jobban, félrementünk, leültettük. Ott a lányagondoskodott róla - ez esetben a lelkiekről, ami akkorra már sokkalfontosabb volt. Egy másik rendező, aki egyébként szakképzettelsősegélynyújtó, ellátta a hölgyet a mentautóból ki sem szálló személyzetszeme láttára. A kocsiban tartózkodó három munkatárs nemcsak közömbösséget,hanem kifejezetten megvetést tanúsított.
Arkadiusz Karski
Partizaninfo: A szóban forgó mentősők mellett legyen szólva, hogy ők -mint megtudtuk- a helyszínen azt hitték, hogy az ellátásra szoruló személy a randalírozó csőcselék soraiból került ki. Eme információ birtokában teljesen elfogadhatónak tartjuk a rendőrség kötelékébe tartozó mentőkészültség fenti hozzáállását.