Tomcat levele

Ami a rólam írtakat illeti, igen, volt egy ideig írási jogom a
Kuruc.info-n. Azért hagytam abba, mert kritikán alulinak tartottam a lap
színvonalát. Ebből nézeteltérésünk is fakadt, de gondolom, nem
olvastátok a blogomat már akkor sem.

Partizaninfo: Igazad van Tamás! Más dolgunk volt. Majd igyekszünk pótolni...

Még egy csepp

az új generáció...
érdemes kitenni az oldalra

http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9642370

üdv xy

Partizaninfo: Egy csepp a tengerből...

Tisztelt Partizán!
Ezt a Magyar Nemzetes cikket gondolom nem kel bemutatnom önöknek: Bayer Zsolt publicisztikájában pedig többek között úgy fogalmaz:
„Bárki, aki ebben az országban elgázol egy cigány gyereket, akkor cselekszik helyesen, ha eszébe sem jut megállni. Cigány gyerek elgázolása esetén tapossunk bele a gázba. (...) Jó, ha indulás előtt beszerzünk egy lőfegyvert. Ha elütünk egy gyereket álljunk meg. S ha gyülekezni kezdenek körülöttünk az állatok, használjuk bátran a fegyverünket.”
Jelenleg a "teljesen független" magyar nemzeti médiában ő az egyik "megmondóember."
A fasiszta jobboldal elleni harcban nagy szükség van jelen helyzetben Önökre, ugyanis úgy fest, hogy 2010-ben ha tetszik, ha nem a szélsőjobbal bratyizó kormányunk lesz. Van 3 évünk, hogy az igazság erejével valamennyire kinyissuk a megtévesztett emberek szemét. Ehhez az Önök munkája elengedhetetlen.
Csak pár tanáccsal tudnék szolgálni, remélem jó szívvel veszik és vélelmezik.
1.A Partizaninfo felhívások rovat fejlesztése elengedhetetlenül szükséges.
2.Több felhívást kell intézni a néphez. Több "akció"t szervezni:
a, plakátragasztgatásra való felhívás
b, jobbos huligánok fényképezése (ez eddig jól ment)
c,bíztatni az internetes fórumokon való jelenlétre, akár jobb akár bal, akár teljesen független oldalakon. Az internet minél nagyobb részén legyünk jelen! Hallassuk hangunkat és ne féljünk!
3. Szükség van annak hangsúlyozására, hogy a marxizmus nem= Gyurcsánnyal (ennek Önök kiváló mesterei)
4. Ki kell emelni, hogy Gyurcsány és Orbán ugyanazt képviseli, azaz a szegényeket elnyomó nagytőkét.
5.Ki kell emelni, hogy a FIDESZ kapcsolatban áll a szélsőjobbal!
6.A nagymértékű erkölcsi értékek eltolódására haladéktalanul fel kell hívni a figyelmet, és információkat közölni. Pl:Wass Albert szélsőjjobolldali volt, SzentKorona=feudális elnyomó jelkép, Árpád Sáv=feudális elnyomó jelkép+ náci
7.Jobboldali zenekarok elleni propaganda, felhívni a hallgatók és a szülők figyelmét az agymosó nemzeti-náci propagandára.
8.A jobboldali médiát ljobban be kéne mutatni: A HírTV, EchoTv, Magyar Nemzet stb. műsorvezetőik, íróik kifogásolható- gyűlöletkeltő mondatait ki kell emelni!
9.Az Egyesült Államok imperializmusának kihangsúlyozása, különösképpen a rettentő mennyiségű emberáldozatokra, és az általa okozott nyomorra. Ezen imperializmus hatása a magyar átlagemberre és a gazdaságra. Az imperializmus történelme, gyarmatosítások, népirtások. Fel kell hívni a figyelmet a világ borzalmas helyzetére (környezetvédelem, gazdaság, éhezők, AIDS), és ezek kapcsolatát az USA-val fel kell tárni. Fel kell hívni a figyelmet arra, hogy a kizsákmányoló tőkésosztály érdeke, hogy helyettük a kifosztott emberek a nem létező „kommunistákra” haragudjanak!
Mély tisztelettel:Partizán
Partizaninfo: Köszönjük a jó tanácsot! Igyekezni fogunk! Várjuk a cikkeket, linkeket, ötleteket!

Új blog egy Partizantól

Üdvözletem!
Indítottam egy blogot, a blog.hu-n, (a kinézet még alakításra szorul), szellemiségében a partizan.info-val próbál azonosulni, nevében némileg hasonlítva is hozzá. Az elérhetősége http://www.partizan.blog.hu/ . Szintén a törvénytisztelő emberek nyugalma megőrzésének segítését tűztem ki célul, és azt, hogy a saját harcmezejükön vágjunk vissza a szélsőjobbos csőcseléknek, ott, ahol megmozdulásaikat, akcióikat, csapataikat szervezik, az interneten. Remélem nem gondoljátok ezt provokációnak, vagy ha annak is gondoljátok, hamarosan ki fog derülni hogy a Ti oldalatokon állok. Ha tetszik amit ott írtam, légyszíves népszerűsítsétek a blogot a partizan infon is. Ebben reménykedve zárom soraim. Zoltán