2007. november 10.


Nem szabad neheztelni…

"Úgy vélem, nem ez a megfelelő módja a vélemény kinyilvánításnak, és a politikai hovatartozás kimutatásának...-amit az alábbi oldalakon olvashatunk.Mégis valamilyen formában a reformistáknak is teret kell adni, mert lássuk be, ami jelenleg folyik a magyar gazdasággal, pénzüggyel, egészségüggyel..oktatásüggyel...és sorolhatnám -az gyalázat. Ma egyértelműen az elégedett a kormánypárttal, akinek elegendő vagyona van, hogy legalább a közepes színvonalú szolgáltatásokat megengedhesse magának. Azok az emberek (mj.: lényeges többség) akik ebbe a tartományba nem esnek bele, azok folyamatosan változtatni, és jobbat szeretnének. Ezért sem elítélni őket, sem neheztelni rájuk, nem szabad! Segíteni kellene, és változtatni! Köszönöm, ha elolvasták!
Üdvözlet: kisszilagyi"

Partizaninfo: Ön nem figyel? Nem látja miről szól a Partizaninfo? Mi nem foglalkozunk politikai kérdésekkel. Mindenki annyit tüntet, amennyit akar. A Partizaninfo a szélsőjobboldali, erőszakos, mások létét fenyegető és rombolásra uszító aktivistáinak leleplezését és bemutatását végzi. Az általunk bemutatott személyek cselekménye jóval túlmutat a "jobbítás" szándékán.
Köszönöm, hogy elolvasott.

A horogkeresztes drogos:

Partizaninfo: Igen, sok ilyen szerencsétlen, beteg ember találhatunk. Mindenesetre, amíg nem végez nyíltan uszító tevékenységet, addig legyen elég róla az a link.
Ő nem érti:

"Tisztelt Partizáninfó szerkesztőség!
Nemrég vettem észre, hogy oldalukon a "felfedezett szélsőségesek" közt egy Koncz Hunkürthy Attila nevű ember is megtalálható, mint a gyűlölethullámért felelős személy. Ami azonban még jobban meglepett, hogy ennek okaként egy elhamarkodott kirohanást neveznek meg, amit a fent nevezett személy egy rá tett megjegyzésként adott válaszként.
Fényes nappal, a nyílt utcán rengetegszer történik meg, hogy roma származású illetők (huligánok?) fehér emberekre támadnak, sokkal durvább stílusban, halállal fenyegetve őket, ha pl. nem adják át értékeiket. Rengeteg eset volt, amikor ezeket a szavakat valóban tettlegesség, esetleg gyilkosság követte. Kérdem én, Önök azokat az embereket miért nem írják rá az internetes szuperkémeik által összeállított feketelistáikra? Ha egy nem roma származású magyar elveszti a fejét, és fenyegető sorokat ír, akkor gyűlöletkeltő, ám ha egy roma ennél sokkal durvább dolgokat mond személyesen, és utána vért is ont, az nem számít bűnnek? Ezt faji megkülönböztetésnek - rasszizmusnak nevezik. Hogy önök rasszisták lennének, azt nehezen tudom elképzelni.
Várom értelmes válaszukat. Legalább mi ne alkalmazzunk kettős mércét! Egyenlőséget!
Bartos Csaba,
egy lelkiismeretes baloldali.”

Partizaninfo: Szóban forgó személy nyilas karlendítéssel köszönti az adatlapjára tévedt nagyérdeműt, valamint életveszélyesen fenyegetett meg egy másként gondolkodót. Ennyi amit biztosan tudunk róla.
Az utcai rabló-huligánok kézre kerítése jelenleg azért akadozik, mert magyar rendőreink a szélsőjobboldali huligánok, a karlendítős, fenyegetős kődobálók céltáblájává lettek, és így vélhetően nehéz kőzáporban, rablókat keresni.
Egyébként a roma származású bűnözőket is bemutatjuk, amennyiben a szélsőjobboldali huligánmozgalomhoz csapódnak, mint ahogy van is erre példa.
Viszont! Ön olyan távol áll a baloldaltól, mint a TASZ a szabadságjogoktól, kedves „fehér embereket” emlegető Hunkürthy Attila…