Kettős mérce


Gratulálok!!mocskos férgek!!ennyi bennetek a gerinc bolsevista horda????Kiteszitek maygar emberek fotóit az internetre,hogy a hozzátok hasonló alacsony intelligenciájú egyének kárt tehessenek bennük???Még hogy partizánok!AZok férgek!!miattatok tart ott a haza ahol tart!Nevetséges!

Partizaninfo: Gerincről kérdezel? A mennyezettre vigyázz!
Majd, ha a Kuruc.info csúfnevű csőcselék-honlap leveszi az uszító írásai közé kihelyezett magyar emberek (köztük bírók, ügyészek, rendőrök, újságírók, politikusok, illetve kisemberek) fotóit, személyes adatait, (azaz lakcímüket, telefonszámukat), akkor számonkérheted tőlünk azokat a fotókat, amelyek a kődobáló, uszító, szélsőjobboldali csürhe képviselőiről készültek és kerültek nálunk kihelyezve főleg olvasói kívánságra.
Egyébként, ha az lenne a célunk, hogy kárt tegyenek a bemutatott gazemberekben, a lakcímüket is kihelyeztük volna a fotók alá, ahogy ti, csőcselék szoktátok. Hidd el, többségükről szinte minden adat a rendelkezésünkre áll... Azonban mi ezt nem tettük… (Leszámítva a kucug.info szerkesztőit, illetve egy-két valóban arra rászolgáló gazembert, akik egy normálisan működő társadalomban már a börtönben lennének.)