Majd ő megmondja Svédből...


Szevasztok szerencsetlen komcsi-balekok!
Kar hogy elfelejtitek a tenyt hogy 30 evig ultra-balosmocskoskommunista dicktaturatol szenvedett az orszag seddig semmi "jobboldal" nem letezett.Nagy örömmel latom hogy MO-on vegre beindult aszelsöjobboldal-mozgalom kitunö esemenyeket szervezvekemeny fellepessel az atkozott postkommunistakurcsany-dicktatura ellen. Az orszagnak most eppen erösjobboldali mozgalmakra van szuksege mivel ez a politika 30ev alatt teljesen elsorvadt...az nem nagy baj hogy parpostkomcsi epuletet/autot felgyujtanak...a földeket iseladjak a nep laba alol igy par kocsi mar nem erdekes. Egyebkent a Kuruc.info-nak altalaban többször van igazamint tevedese; az arany kb. 80-90 % igazsagtartalom.Emlekezzetek csak a mocskoskommunista-szoCIONISTAkurcsanyra aki a Magyar Allampolgarsag ELLEN politizalt2005-ben...ez a legutolso aljas fogas engemultra-jobboldali szemleletuve tett; inkabb ezek ellenharcolnatok - ti szerencsetlenek - mint azok ellen akiknekelege volt a jatekdemokracibol amely csak egyszeru, mostliberalis mocskoskommunizmus. ("most lehet menniinnen"...nekem meg szöknöm kellett a dictaturabol)Remelem, hogy kurcsany bukasa utan Magororszag erösenjobboldali lesz s 20 ev amokfutasa utan megkezdödhet azorszag fertötlenitese: a ciganysag es a politikai zsidosagvisszaszoritasa s az ösi Magor rend helyreallitasa. (többekközött a rovasiras bevezetese az iskolakban; ha oroszratudtak kenyszeriteni minket akkor az ösi irasunk tanitasakönnyu lesz)
Bár Budahazyrol meggyozodesem, hogy ugynok es az Avo embere, azert csakhajra Jobbik, hajra AVH-verö hazafiak, hajra Arpadsav,hajra Kuruc.info, hajra Ultrajobb! (Ultrajobb = ÖsmagyarKozmikus Tudat es Kultura)
Attila GereSvedorszag

Partizaninfo: Gere Atesz! Reméljük azért néha eszedbe jutnak a Szózat szavai is, főleg amikor gyáva disszidensként külföldről osztod az észt!
Felhívnánk figyelmedet, hogy a jelenleg regnáló rendszernek semmi köze a kommunizmushoz. Ettől olyan távol áll, mint te a hazádtól. Jelenleg a magyar termelőeszközök 90%-a külföldi tulajdonban, nagytőkések kezében van. Az ország az EU és a NATO tagja, az USA hűséges fegyverhordozója.
Nagy tájékozatlanságra vall, ha te ezt összekevered a kommunizmussal.
Felhívnánk a figyelmedet arra is, hogy a rendszerváltás előtt nem volt cigánybűnözés, ellenben volt munkalehetőség és közbiztonság. Bár egy reakciós nyilas söpredékkel erről kár is vitát nyitni.
Betartás! Lógjon Szálasi!