Amikor a labanc kuruckodik




Kedves partizánok!

Nesztek, egy kis kellemes szélsőjobboldali történelemóra, ami leleplezi a büdös bunkók "igaz magyarságát", egyben megmutatja azt a mély szellemi sötétséget és tudatlanságot is, amiben ezek leledznek:
http://labancok.paramparya.info/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=32

http://labancok.paramparya.info/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=32

http://labancok.paramparya.info/index.php?option=com_content&task=view&id=13&Itemid=46

http://labancok.paramparya.info/index.php?option=com_content&task=view&id=46&Itemid=32

Ízelítőül pár idézet: "Az 1848-49-es lázadás és belháború a szabad­kőművesek által meghatározott és kezdeményezett forradalmi lázadások egyikéből indult ki. 1848-nak az értékelő - pozitívan értékelő - meg­közelítése teljesen hibás, és ezzel kapcsolatban szavunkat különböző orgánumokban - a Pan­non Frontban, a Sacrum Imperiumban, koráb­ban a Hunniában - már hallattuk. 1848-49 a ma­gyar történelem szégyenteljes és tragikus idő­szaka volt."

"Magyarország úgynevezett szabadságharcai nem voltak szabadságharcok – több okból kifolyólag sem. Egyrészt azért, mert egyetlen nép sem folytathat szabadságharcot a törvényes királya ellen. Másrészt, Magyarország és a magyar nemzet nem volt elnyomott állapotban, amiért is szabadságharcot kellett volna vívni. Erre a szokásos felelet: »De hát a Habsburg elnyomás?!«. Habsburg elnyomás nem volt, a Habsburgok soha nem nyomták el a magyarságot – ez a történelem gondosabb tanulmányozásából feltétlenül kiderül."

"Thököly, Rákóczi és a hasonlók, akik megvetésen kívül másra nem méltók"

"Bocskai, Bethlen, Thököly, Rákóczi és a hasonlók egyre fokozottabb mértékben álltak nagyon sötét ügyek szolgálatában. Magánemberként valószínűleg Thököly volt a leghitványabb ember közöttük, de a politikai veszélyessége Rákóczinak volt a legnagyobb."

Ezeknek a magyarellenes náciknak az egyik ideológusa, László András, aki egyben e förmedvények többségének a szerzője, és aki az egyik interjúban azzal dicsekszik, hogy hároméves volt Szálasiék uralma idején, de már akkor a nyilasok híve volt (nyilván náci család sarjadéka a hazaáruló szemét), a kivégzett tizenhárom aradi tábornokról ezt írja:

"Bűnük messzemenő, szélsőségesen kifejezett, végletek­be menő árulás volt, az árulásnak olyan minősí­tett, és a minősítettség olyan tovább-minősített formája, ahol semmiféle kegyelemnek nem lehetett helye. És akiket rajtuk kívül kivégeztek, azok természetesen szintén ezekhez hasonló cselekményeket hajtottak végre."

És végezetül az egyik cikk konklóziója:

"1848. március 15. – a fentebbiek értelmében – nem lehet a mi ünnepünk."

Ez a nyilasok hazafisága, miközben másokon számon kérik a "magyarságot".
Nézzétek csak meg ezeket a belső körnek szánt írásokat! A legszélsőségesebb magyarellenes eszméket vallják, mert számukra a germán faj a felsőbbrendű, miközben mindenkit, aki nem üvöltözik velük, magyarellenesnek bélyegeznek.
Többségük vagy egykori náci sváb családból való magyargyűlölő, vagy egyszerűen csak szolgának, a németek csicskásának született barom, aki persze elfelejti, hogy Németországban már rég dutyiban ülne, vagy úgy elvernék a balosok, mint a szart.
Talán nem véletlen az árpád-sávos zászló kultusza sem, hiszen ez burkolt kifejezése annak, hogy a nemzeti trikolór nem az övék!
Teljesen érthetetlen, hogy erre az irányzatra eddig senki nem figyelt fel (úgy emlékszem talán egy mérsékelt jobboldali szerző írt róluk méltatlankodva valahol), pedig ha megismerné a nagyérdemű, rádöbbenhetne, hogy a nyilas söpredék mennyire "magyar"!
Sokat elárul az is, hogy ennek a hazaárulást és magyarellenességet nyíltan és büszkén vállaló társaságnak az egykori lapjába, a Pannon Front c. nyilas újságba, ahol ezek a cikkek nyomtatásban is megjelentek (!) a kiugrott pap és egykori III/3-as besúgó, Hitler magyarországi fő propagátora, Tudós-Takács János is rendszeresen publikált. És a kuruc.info szerkesztői is jóba lehetnek a labanc.org szerkesztőivel, mivel cikkeket is átvettek tőlük korábban.

egy igazkuruc