Karlengetős partizán


Tisztelt Partizáninfo!

Őszintén szólva eddig nem is láttam semmilyen elérhetőséget, csak különféle blog létrehozására való felszólításokat, amihez nincs kedvem. Ezért a nácivadászoknak írtam, de most, hogy megjelent ez a cím, idemásolom:

Alapjában véve örülök, hogy a Kurucinfo-nak egyenrangú ellenlábasa jelent meg a neten, miközben kicsit kételkedem is. Egyik énem azt súgja: nem kéne a mi oldalunknak is az ő módszereiket alkalmaznia (telefonszámok közzététele, stb.) mutassuk meg, hogy mi különbek vagyunk. A másik meg azt: ez a "különb-ség" megmutatkozik pl. a kormány enyhén szólva is gyenge kommunikációjában, ami egyértelműen elhibázott, másrészt a tapasztalat azt mutatja, csakis a saját módszereikkel lehet velük felvenni a harcot, ami viszont szükséges.

Sajnos az ember már nem lehet benne biztos, mi igazi, és mi az, ami csak látszik annak. Találtam pl. egy "leleplező" honlapot, ahol azt állítják, a Partizáninfo csak egy primitív provokáció, és a kép jobboldalán álló alak a kart lendítő Hitlert ábrázolja... Látták Önök is? Hogy miért lengette volna Hitler a karját az erdőszélen a partizánok csapatában, ez nem teljesen világos, másrészt látszik, hogy az alak a Partizáninfon egészen másképp fest, pl. nincsenek összezárva a lábai, mint az őrült festő katonásan pózoló képén. Ugyanakkor tulajdonképpen nem mehetek vissza az időben, hogy megnézzem: eredetileg is így nézett-e ki a Parizáninfo képe, vagy a "leleplezés" után korrigálták. Ebből is látszik, bonyolult világban élünk.

Üdvözlettel: Jakab István

Partizaninfo: Kedves Olvasó! Ez esetben visszamehet az időben: Kattintson a Partizaninfo archivált oldalára, ahol annak idején több százszor fel lett tüntetve a Partizaninfo logója.
A karlengetős próbálkozás (aki nem tudná: a csőcselék több honlapjára kitették megvariált logónkat, melyen az egyik partizánt náci karlengetéssel ábrázolták, mindezt egy nagy leleplezés céljából…) egyébként olyannyira szánalmas és komolytalan, hogy nem kívánunk vele foglalkozni…
Ami a bűnöző csőcselék leleplezésének etikusságát illeti: Ha Ön nem kíváncsi arra, kik uszítanak a béke ellen névtelenül, és kik gyújtják fel országunkat minden ősszel és tavasszal, akkor ne olvassa a Partizaninfót, hanem csak várjon emelt fővel, ahogy várt a világ a ’30-as években is…