Miféle hősök vagytok ti?


A napokban egyre terjed a neten egy olyan videó, amin kb. 12 darab fekete ruhás, maszkos büdös lábú piromániás szerencsétlenkedik alakias formát mutatva. Egyszerre mozognak a búzamezőben és egyszerre öklöznek a levegőbe, időnként pedig vágóképként megjelenik Butaházy paraszt György meg zselézett hajú haverjának fekete ronggyal, félig eltakart arca… Húúú, de félünk!
A filmen szereplő rendkívül kemény, molotov-koktélokat dobáló piromániásoktól és az őket majmoló görbe hátú szabadságharcosoktól kérdeznék valamit, hisz tudom, hogy olvassák:
Ha ti ilyen kőkemények vagytok, miért van az, hogy nem múlik el zavargás anélkül, hogy utána hetekig ne a ti ájvékolásotokkal lenne tele az Internet és a Hírtv? Miért nem tudtok egyszer úgy veszíteni (mert győzni sosem fogtok 300-an, többen meg úgysem vagytok), hogy lapos pofával hazamentek, aztán levonjátok a konzekvenciát? Miféle harcosok vagytok ti, hogy, ha kaptok két seggbe rúgást, folyton a sebeiteket nyalogatjátok és vinnyogtok, mint a kismacska?
Nem nehéz kitalálni, mi lesz október 23.-án. Molot-koktél, Mussolini, „egyszerűen senkik vagytok, hej, hej!”, macskakő, majd fejvesztett menekülés hazáig. Morvai , meg Gaudi pedig felháborodik, micsoda brutalitás érte szegény, békésen ünneplő magyarokat…
Az elfogott csicskák, akik ma nagyon kemények otthon és a kurucinfó olvasása közben nagyon harcedzettek (ha-ha-ha), pedig a bíróságon lehajtott fejjel állítják majd, hazudozó ügyvédjükkel: „az a kő, nem is talált el senkit, ő nem akart bántani senkit, ő csak arra sétált, az a molotv-koktél nem is tud nagy tüzet okozni…stb..stb..”
Tudjátok, mi az igazság?
Egyszerűen senkik vagytok! Hej, de nagyon! Ti, tényleg nagyon.