Folk-rock és a szentkorona


AryanWolf: Önök feltüntettek a honlapon egy mondatot, miszerint az önök célja nem a gyűlölet fokozása. De a cikkeik nem ezt mutatják... Azzal, hogy primitív bunkó módon pocskondiázzák a "nyilas bűnöző csürhét" (mint pl. a Szentkoronarádió), önök sem lesznek külömbek! (Sőt... Talán még a Kossuth- téren randalírozó, seggrészeg provokátoroknál is lejjebb süllyednek ezzel a "taktikával".)

Partizaninfo: Tehát a randalírozók azok nem a hős Budaházy, meg a nála is hősebb Toroczkai és az őket uszítgató Morvai emberei, hanem provokátorok. Érthető! Feltételezhetően maszop-cionista-liberálbolsevik rendőrspicli ügynökök. Ugye? Csak az nem érthető, hogy ha azok, akkor miért baj az, ha - a Szentkoronitarádió neonáci tagjai által ÁVH-nak csúfolt - magyar rendőrök néha odacsapnak nekik? Nem érzed az ellentmondást?

AryanWolf: Apropó Szentkoronarádió... Milyen jogon bűnözőzik le a szerkesztőit?

Partizaninfo: Azért, mert bűncselekmények elkövetésére uszítanak és maguk is bűncselekményeket követnek el mind honlapjukon (rágalmazás, becsületsértés, alkotmányos rend elleni erőszakos szervezkedés stb…) mind azon kívül. (csak egy példa az, amikor az őket rágalmazásért feljelentő börtönőr házán az elmarasztaló bírói ítélet éjjel molotov-koktél pukkant…

AryanWolf: Tán bűn az, ha metált, folk- és nemzeti rockot ("durvábbakat", olyat, mint a Divízió, vagy a Landser még nem volt szerencsém hallani náluk) "nyomatnak" a szánsájnbícsnapszemüvegcsókolózós pop helyett?

Partizaninfo: Nem, ez nem bűn. De azt ők maguk is kikérnék maguknak, ha tevékenységüket mindössze folk-és rockzene „nyomatásával” jellemeznéd…
.
AryanWolf: Bűn, ha az ember néha hagyományőrző, vagy természettel kapcsolatos ripportokat tesz közzé?

Partizaninfo: Nem, ez sem bűn. De ugye nem gondolod, hogy természettel kapcsolatos riportjaik (egy p-vel írják) miatt viselik a „nemzeti radikális” nevet…
.
AryanWolf: Bűn az, ha a buzimagyar végre talál egy olyan rádiót, ahol olyan zenét hallgathat, amilyet szeret?

Partizaninfo: Homoszexualitásoddal feléjük ne nagyon dicsekedj, minket meg nem érdekel.

AryanWolf: Amin mégjobban kiakadtam, az volt, hogy önök nem nevezik magukat baloldalinak.

Partizaninfo: Már ez is baj? Egyébként ilyen jellegű nyilatkozatot sosem tettünk, maximum szélsőbaloldaliságunkat cáfoljuk.

AryanWolf: Akkor hogy kerül egy ismert net-lexikonba ez a mondat: A cikkek szövegéből egyértelműen kitűnik, hogy szerkesztői valamely baloldali világnézetet vallanak magukénak. ?

Partizaninfo: Pofikám! Úgy, hogy valamelyik oda beirkáló „szerkesztő” így gondolja. Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak tetteted?

AryanWolf: Tán a Whiskeypédiát is a randalírozó, zsíroshajú csürhe irányítja?

Partizaninfo: A wiwkipédiát internetező magánszemélyek szerkesztgetik saját szájízük szerint. Van, aki így, van aki úgy. Egyébként a fenti, idézett mondattal nincs is semmi baj.
AryanWolf: Azok az üresfejű vandálok... Ugyan má'! Hogy tudnának azok a csökkentett elméjű, gonosz nyilasok egy lexikont szerkeszteni?
Partizaninfo: Nem nagy kunszt. Csak pötyögni kell a billentyűzeten (ilyet még te is tudsz) és az megjelenik. Ingyen-cirkusz ráérő kamaszoknak.

AryanWolf: Várom mielőbbi válaszukat: AryanWolf.
Partizaninfo: Húúú! Egy igazi árja farkas? Te valóban nagy magyar lehetsz. Kitűnik ez választott neved hangzásából is... Olyan magyaros, mint te magad. Na, most pedig ülj neki a leckédnek, mert jön anyu és leszid.