Egy fórumnáci jelleme

Vigyázat közveszélyes náci!!!!

Tegnap esti surfölésem közepette bukkantam egy cikketekre a morvairól egy másik portálon.
Alatta a következö szöveg állt.

"A fenti írás, a közismerten szélsőbalos zsidó-bolsevik "Partizáninfo"-n jelent meg: http://kozelet-morvai.blogspot.com/2008/01/morvai-s-jog-ingyenes-jogi-ismertet.html Ezt a lapot 3-4 huszonéves csegevara-pólós, narkós bolsevik-zsidratakony szerkeszti (vö.: tilos rádió). Kéretik a tudósítás hitelességét ennek tükrében megítélni.



A fenti hozzászólás egy közismerten identitászavarban szenvedö magát ösmagyarnak állító ,
palesztín, hezbollah, manikürös ,pierr kardigán,bandúr kandi, fíregírtó stb...
nevekre hallgató, kucug hazaáruló a hazai internetes portálok egyik legfasisztább oldalának a mária országának (www.mariaorszaga.hu ) egyik szerkesztöje , moderátora, a volt szdsz-es szavazó, köpönyegforgató, immáron jobbikos néptánccsoportrajongó, hungarista, alkoholista, nyíregyházi lakosú tamásmacska fun írta be.

Több helyen olvashatóak holokauszt tagadó és uszító hozzászólásai valamint a nyíregyházi örsereg és a gárda iránti szimpátiájának kinyílvánítása. Naponta szeretne mindenkit családostúl felkötni a lámpavasra aki nem a homofób, antiszemita eszméket vallja. A fórumokban ellene fordulóknak az iwiw-röl veszi le aljas módon a családi fényképeit és nem egyszer fenyegetözött már a gyermekek elpusztításával.

Saját elmondásai szerint ezeket a dolgokat lehet tudni róla, talán valaki felismeri benne a nyíregyházi taxisblokád vidám részeges lemezlovasát!
Ime egy-két hozzászólása a véresszájú nagyarcú nácijának:

"Eccer szavaztam a szadeszre, de ez így nem pontos, szóval nem országgyűlési képviselő választáskor történt a dolog, hanem önkormányzati választáskor. És a fickó egy evangélikus pap vót, akit a szadesz behüjített. Már rég ott hagyta a kaftános csürhédet egyébként. ""Taxis bloki: bion ott vótam, és nem azér mer a tetű iván monta, hanem mer jó balhénak ígérkezett. Az is vót egyébként. Megruháztunk néhány nagypofájjú görényt, mint amijen te is vagy, meg még néhány kamionost és annyi. Életemben nem hallottam annyi taxis sztorit mint akkor és ráadásul egy helyi ojságíróval dekkoltunk, aki pedig annyi pletyót mesélt, csabainéról és kummunista bandájjáról, hogy csuda." "Megjegyzem az ojan tahók kedvéért mint te, hogy a taxis truváj nem a szadesz melletti kiállásról szólt, hanem a benzinárak drasztikus emelése ellen jött létre, De nem magyarázom tovább, mer' sztem eddig sem tuttad követni. ""Ja, és , ha már kérdezted, akkor egy Dácsia kombim vót. Benne egy levehető ajtós Blaupunkt rádiós magnóval. 2x20W kimenőtejjesítmánnyel ami ódalanként 1-1 30 centi átmárőjű szélessávú duplatölcséres RFT (endéká gyártmány) hanxórót kergetett. Amikor bebasztam a Steppenwolf Born to be Wild- ját zengett a blokád. "

"Namost amennyiben a "nagypapi" alatt a Dolfit ércsük, akkor közlöm, hogy őt nem vágta haza senki sem. Ő vágta haza saját magát, megfosztva ezzel a szöveccséges hatalmakat és a rühös zsirdákokat a bosszúállás mámorától. Ha valamit, hát ezt nem bocsájtják meg neki a büdös zsidók. Bion."

" Ezexerint a konci-táborból kitörni akaró faktársaid is szétszedni akarták a védelmükre hüzott szöges drótót?"

"ha már a fejdíszeknél tartunk, inkább legyen turbán, mint egy fületlen köpőcsésze (sábesz-dekli) a fejemen. "

üdv: G.