Egy helyesíró virtuóz levele

"Tisztelt szerkeszttőség! Szeretném elmondani őnöknek hogy nagy tévedésben vannak ! A mai napon megrendezésre kerülő (Becsűlet napja) Nem Náci Mégcsak nem is szélsőséges megemléketés hanem a Budai várból kitörő Magyar és Német katonák emlékének adozzunk vele aki a tőbb mint húszezer Magyar katonát akiket a betörő vörős horda legyilkolt nácinak vagy szélsőségesnek titulálja az üljőn vissza az iskola padba és ne merje magát Magyarnak nevezni!!!!!! Magyar katonák akik meghaltak a háborúban és Németek egyaránt akik ott voltak velük nem nácik KATONÁK aki egyrészt PARANCSOT teljesitettek másrészt a HAZÁT védték az ellenséggel szemben. Ma én magam is elmegyek a megemlékezésre mert Magyar vagyok aki tiszteli a multat és tanul is annak hibáiból. Egy dolgot kérek önőktől ha van még tisztesség és becsűlet önőkben fölőslegesen ne atrocitáljanak senkit és tartsák tiszteletben a halott katonák emlékét! Remélem sikerül minden rendbontási kisérlet nélkül befejezni a mai napot és belátják hogy ez nem jobb vagy baloldali kérdés hanem Magyar űgy !!! Engem ha gondolják nyugodtan kitehetnek erre az oldalra NEM Félek senkitől mert nincs okom rá ! Ha gondolják hogy csak a szám nagy nos, az Őrs vezér Tértől egy villamos megállóra van egy OTP Este hatig nyitva van azt őrzöm és zárás után kb tiz perccel már kint vagyok Várom a (Bátor) Jelentkezőket akik esetleg ugy gondolják az erőszak mindenre jó megoldás és bárkibe belekötnek anélkül hogy egyáltalán tudnák ki az illető vagy csinált e valamit! Szerintem inkább a sok kábitószeres féreggel kéne törödni meg a mocskos punkokkal akik csak rontják a levegőt !"
Partizaninfo: Kedves bátor hazafi! Levelét tanulmányoztuk, így egy kissé mulatságosnak is tűnt az ön tollából azt olvasni, hogy az iskolapadba való visszaülést javasolja a nyilasok rémtetteit ismerő személyeknek...
A második világháborúban a náci Németország oldalán hadüzenet nélkül támadta meg a Horthy hadsereg Jugoszláviát, majd a Szovjetuniót. Ennek során az évekig tartó háborúban több millió civil és katona esett áldozatául a felsőbbrendőséget hirdető náci ideológiának, melyet a magyar hadsereg fegyverrel őrzött. A magyar hadsereg maga is hozzájárult a háborús bűnökhöz: falvakat gyújtottak fel, emvberek ezreit, köztük gyerekeket, nőket végeztek ki azok hazafias tevékenysége okán.
Mikor 1944-ben elérték hazánk határait a fasiszta fenevadat hazájukból kikergető szovjetek, a nyilas vezetés a mindhalálig tartó harcot hirdette meg, meghosszabítva ezzel a magyar nép szenvedését is, miközben több tízezer zsidó származású magyart küldtek haláltáborokba, majd mikor azok felszabadultak, lőttek a Dunába, ahogy mai zsidózó leszármazottaik is tennék.
Kedves névtelen Bankőr! Önnek lenne szüksége egy kissé átfutni a történelemkönyveket, no persze nem a szélsőjobboldali történelemhamisítók által írottakat (például Földi Pál könyvei), hanem a tényeket valósabban feltüntetni törekvő történészek által írottakat, javasoljuk inkább a külföldön megjelenteket.
A Becstelenség Napjáról készült cikkünkben többek között olvashat arról is, hogy miért hazugság ezt a háborút meghosszabítani törekvő nyilas kitörést "szükséges hőstettnek" nevezni.
Felkeresésére vélhetően nem fog sor kerülni, sajnos minden magyar ember tisztában van vele, hogy félreinformált, náci érzelmű személyek vannak és lesznek. A vélemény önmagában nem bűn, bár ha az teljesen nélkülöz minden valóságtartamot, annak gazdájára nézve elég cikis lehet...