Szélsőjobbos ügyész a láthatáron

Tisztelt Partizaninfo!
Az alábbiakban egy ügyészre szeretném felhívni a figyelmüket, aki a BLOGTER nevezetű közösségi oldalon rendszeresen megnyilvánul "Lúzer" nicknéven, és általában antiszemita, rasszista, homofob, xenofob, és a fehér felsőbbrendűséget hirdető jelszavakkal véteti észre magát. Hogy az illető a Legfőbb Ügyészség munkatársa, azt onnan tudom, hogy a BLOGTER rendszere valamennyi kommentelőnek kiírja az IP-címét ("Lúzernek": 84.206.24.162), én pedig a -xxmoderálvaxx- rendszer segítségével kíváncsiságból rákerestem, hogy honnan ír ez az ordas eszméket hirdető ember. A legnagyobb meglepetésemre a következő választ kaptam:
IP Address Country Region City Latitude/ Longitude ZIP Code Time Zone 84.206.24.162 HUNGARY BUDAPEST BUDAPEST 47.5 19.083 - +01:00 Net Speed ISP Domain COMP MAGYAR KOZTARSASAG LEGFOBB UGYESZSEGE
"Lúzer" rendszeres látogatója a szélsőjobboldali fesztiváloknak, dicsőítően beszél az utcai randalírozókról, kommentjeiben visszatérőn idéz neonáci zenekaroktól (pl: Divízió 88, OI-KOR, Romantikus erőszak). A minap született róla egy blogbejegyzés (http://keloid.blogter.hu/?post_id=244430 ), ahol lelepleződése után egyáltalán nem titkolta, hogy az Legfőbb Ügyészség dolgozója. És, hogy ne csak általánosságban beszéljek, idéznék tőle néhány rá jellemző BLOGTER-es kommentárt:
"Amúgy a te agyadat valószínűleg lumbálták a többi hozzád hasonló szaros nyelvű kis buzival együtt. Gondolom, te is valami Szeteyhez hasonló csíra vagy, szadeszos genya."
"Egyébként milyen eredetű név a Bohus? Sztem büdös tót.Buhus, irány Szolvákia! Amúgy remélem megtalálnak néhányan, és Dr. Martens meggyógyítja a hülye fejedet."
"Miért nem szívatod meg az ilyen louisbond féle kormányimádó férgeket? Nem tudod véletlenül az ő telszámát, nevét, címét? Mert abban az esetben meg kéne látogatni a kis drágát. Kelót, + magyi királyt is. Reszkessetek, genyók! Magyarország a magyaroké! Ezen kívül: éljen Pieter Botha elnök! A mostani niggerek pedig tűnjenek el. + Deutschland is deutsche, auslander raus! + Juden Raus!"
"hanter! Egyenként fogjuk levadászni őket. Milyen fegyvert javasolsz? Remingtont, Winchestert vagy közelről Webley stukkert?"
"Szekrényfa, csak így tovább! Ki a férgekkel a szemétdombra! Kitartás! Wait and see!"
"Vedd már észre, ez itt Magyarország, És te nem vagy a barátom. Ha nem tetszik, hát takarodj át a román határon. Tudod jól, én tartom a szavam, ha nem mész át, a töködet levgom! Siess, köcsög, megtuduk a címedet és nevedet! Tudod, mint a köcsög MTK szurkolónak, aki megütötte március 15-én a magyar kislányt. Rajta lest a neved, címed a kurucinfon. Azt még a Fletó haverod sem tudja megakadályozni, mert a szerver az USA-ban van. Kezdj el félni."
"Tudod mit? Az ember színe legyen fehér. 1864. Pulaski, Tennessee. K.K.K. A Ku Klux Klan Inc. a mai napig bejegyzett cég az USA-ban. Ehhez mit szólsz?"
"Nem jóslatom, de kívánalmam: White Pride, World Wide"
Ezek csak találomra kiválasztott mondatok egy Dél-Afrikába szakadt szélsőséges hazánkfia blogjából (http://www777.blogter.hu/), ahol a rasszista ügyész visszatérően megjelenik. Az Ügyészség egyelőre nem reagált a megkeresésemre és mit ad Isten, Lúzer sem irogat a leleplezése éjszakája óta. Valószínűleg van mitől tartania, ezért lapít, igaz az Ügyészséget ismerve, maximum egy ejnye-bejnyével megúszhatja. Már amennyiben egyáltalán tudomást szereznek tevékenységéről a rasszista ügyésznek, ugyanis a Legfőbb Ügyészség eddig nem reagált az e-mailemre. Üdvözlettel:KJ