Közös cél: megszabadulni a Bükik-től


A hazudozó garázda nem más mint Büki_Tibor (pyro). Az iwiwes adatlapját közölte veletek a hölgy aki felismerte. Tájékoztatásul elmondom hogy én magam jobbos vagyok (nem Fideszes). Ez a kis féreg amúgy is büntetett előéletű volt már börtönben és ő az, aki a neten eltakart arccal fenyegetőzött. Utána nem sokkal elkapták a Balaton környékén de néhány nap múlva már kiengedték! . Egy hazug piti kis senkiházi és semmi köze nincs a normális jobboldali gondolkodású hazafiakhoz!!! Jelenleg több alkalommal lehetett látni mocskos, alkoholista, kábszeres punkokkal. Budapesten szinte bárhol felbukkanhat! UI: Bár sok mindenben nem értek egyet veletek, de az közös célunk hogy az ilyen mocskoktól megszabaduljunk!

Partizaninfo: Bár a „megszabadulás” alatt mi inkább a fegyházba való bezárást értjük, azért köszönjük az információt. A hölgy által küldött iwiw-es adatlapról elsőre nem sikerült kollégánknak felismerni a „hazudozó garázdát”, mivel a képei között inkább más személy volt jól látható. Ezért a továbbiakban javasoljuk a felismert személyek kilétének elküldésekor a cselekmény, vagy a Partizaninfo által adott azonosító gúnynév megjelölését.
A garázda férfi iwiw-es adatlapján olvashatók mindenesetre tökéletesen reprezentálják a szélsőjobboldali bűnözők lelki szegénységét (természetesen az indexnek nyavalygó szabadságharcosnak a Kuruc.info is az ismerősei közé tartozik), akik a felforgató tevékenységek elkövetői köréből kerülnek ki.
A drogozás pedig épp úgy jellemző a Hunniás kisnyilasokra is, mint a „lila hajú punkokra”. Ahogy a homoszexualitás sem politikafüggő, úgy a szenvedélybetegség sem. Példa rá a Kurutty.info főszerkesztőjének kábítószer-függősége.
Az információt még egyszer köszönjük „A.-mi” olvasónknak is -aki egyébként már maga is jelezte kire gondolt a linkkel-, és neked is.