K-Tündü díj


Kedves Mindenki

A partizáninfora írogató elvakult hülyéknek megvan a SAját díjazásuk, ezért ez úton beterjesztem a mindennapi hülyék díját. Legyen ez a díj a nem mindennapi régebbi élményeink alapján: K-Tündü Díj.

A hét meglepetésiről, és lehetséges díjazottak.

Tomicica / a hónap meglepetés embere

Rácáfolva eddigi munkásságára, és mosolygós arcát mutatta a világ felé. Összerúgta a port a kucug in fos-sal, és a jobbikkal, és meglepetésre újra Zöld Párt színeiben indul, mint képviselő.
Lehet, hogy menekülésnek használja az ellen folyó bírósági eljárások elkerülésére, de tételezzük fel a pozitívumot.
Azt eddig is tudtuk, hogy állat barát ( nem, itt nem a jó barátjára gondolok ) és szereti a természetes anyagokat használni ( pl. szart ).
Az Okt. 23 nemzeti kötél húzás eredeti ötlete, nem tudom tőle származott-e, de mindenesetre kiállt mellette, megjelent és megmutatta, így is lehet radikális jobbos véleményt nyilvánítani.
Szerintem az ötlet és tervezés is nagyobb sikert ért volna el, ha nem arra épül, hogy most október 23-a ( de 2 éve bármelyik nemzeti ünnepünk ) nem múlik el jobbos balhé nélkül.
De ezt most hagyjuk.
Mindenesetre a tervezett program igazi Nemzeti volt, illetve lett volna, ha többen jelennek meg ( főleg balról ).
Ennek ellenére állítom a program a parlamenti pártok szegényes kampány programjait is messze lepipálja. / Az ötlet mindenképpen./
Pedig csak kicsiben és humorosan csinálták azt a résztvevők, amit a „nagyok".
Jobbról és balról egy közös a cél lebegett, és együtt tettek és tesznek érte, …..a másikat hogyan lehet a sárba húzni.
Itt legalább sportosan humorosan tehették meg.
Eddig minden szép és jó lenne, de hová lett a volt pártfunkcionáriusok gyerekeit felkötni vágyó Tomicica? ……Nem, nem hiányolom, inkább a jelenleginek örülök.
Csak azt nem értem, hogy miért nem akkor gondolkodott el abnormális kijelentésén, illetve most nem gondolja esetleg „barátunk", hogy a politikában ettől kisebb elszólásért, mandátumról való lemondás jár, illetve az ellentábor azonnal ezt követelné.
( azért némi etikai érzék még talán a politikusok között is van néha, még ha Gyurcsányon ezt még nem vettük észre ).
Kíváncsian várom, mi sül ki Tamás, Zöld munkásságából.
Remélhetőleg nem egy újabb piárkampány lesz belőle, a végén a ( rá ) szavazó cédulák elégetésével.
Én személy szerint, még szurkolok is neki, hogy valósítsa meg ezt a fajta normálisabb politizálást a radikális oldalon.
Miért is ? Talán mindenki egyszer észhez tér, és ez nincs jobbkor, mint amikor a Nemzetet a csőd szélén áll. És igen, talán ekkor lenne a minimum összefogni.
Ne röhögjön már rajtunk állandóan Slota.
A történet vége szép is lehetne, ha egyszer Tomocica legalább bocsánatot kérne régebbi kijelentéséért.

Vóna Gábor / K-Tündű díj esélyes

Orábán Viktor egykori polgárikörös barátja, Jobbikos vezérként ugyan nem, de történész diplomájához képest igencsak meglepő kijelentést tett:
Hívjunk be iráni megfigyelőket a választásokra.
Hm….
Kíváncsi lettem volna ekkor Morvai Krisztuska arcára.
Minden esetre Nick Griffin diplomatikusan mosolygott. Lehetséges elkönyvelnünk mosolyát az angol hidegvérnek, vagy a magas fokú diplomácia érzéknek. Minden esetre én is inkább a magyar tolmács szövegértési hiányosságaira gyanakszom.
Vona lehet, hogy a Turáni gondolatmenetből kiindulva jutott el Iránig, de nekem is erős a gyanúm, hogy a mindenütt szocizsidó keresés ellenszerét találta meg Izrael ellenségének képviselőiben.
Ugye, ha paranoiások vagyunk, akkor keressük azt a barátunkat, aki szintén mindenhol zsidó összeesküvést lát.
Alig várom a jobbik európai parlamentbe kerülését, hogy ötleteiket beterjesszék. Az Európai
Parlamentben, ahol nem is olyan rég az alábbi kijelentések hangzottak el:
„Az EP „mély aggodalmának ad hangot az iráni emberi jogi helyzet romlása miatt, és rámutat különösen az emberi jogvédők elleni elnyomás megerősödésére"
Remélem, a Jobbik vezére sürgősen politikai arculatot vált, vagy Magyarország két meglévő pojácája után, újabb bohócot könyvelhetnek hozzánk az uniós tagállamok.
Ha ez bekövetkezik, nem hiszem, hogy ne mondanák rá országunkra, hogy itt csak az ilyen bohócok lehetnek a párt- és az ország- vezetők.

Morvai Krisztuska / jogvédők nagyasszonya a hátra arcos

Az egykori Nő és Gyerekjogi kutatóból lett, radikális politikus- nemzeti jogvédő útja a jelenig, szinte leírhatatlan.
Rengeteg oldalon, publicisztikában megtalálhatjuk az erről írott véleményeket. Többen, többféle képen leírják esetét, de abban az írások többsége egyetért, hogy az egykori elnyomottak jogvédőjéből, mára már csak a radikális jobboldal védőszentje lett.
Én mindenesetre most csak pár momentumot emelnék ki. Ez első sorban Krisztina és a Jobbikhoz fűződő viszonya.
Tudjuk, az antiszemitizmus nem veleszületett tulajdonság, az ember bele szocializálódik, vélt vagy valós sérelmei alapján alakítja ki magában az ember, valamint szűkebb környezete hatására.
Krisztuska zsidózása Pető Andreával kezdődött, majd jött a Magukfajták hontalanítása,
( persze később finomított magyarázatokkal ), és végül a Jobbik európai képviselő jelölése.
(A Cjb-t szándékosan hagytam most ki )
Egy olyan párt jelelölésének elfogadása, egy ilyen nagy múltú jogvédőtől, számomra minimum meglepő, amelyik genetikai adottságok alapján történő szelektálásokat vetített előre kis hazánkban. ( persze, csak tudományos alapokon )
Régebbi tanulmányai során biztosan találkozott az elnyomott arab nők helyzetével, ( igaz, ez erősebben csak Izrael területén érdekelte ) , és gondolom az iráni területen sem, és az egész arab régióban sem, a nőkkel való bánásmód mintapéldáját találta.
Európai mércével tekintve biztosan nem.
Ha Vona megvalósítja abszurd ötletét, és iráni ( megbízható ) megfigyelőket, tényleg be tudja hívni a EP választásunkra, és Kirsztuska az Európai Parlamentbe megy, beküldeném a Betta Mahmudi-t és a hozzá hasonló sorsú nőket, hogy gratuláljak a nagyasszonyunknak ami a nőket elnyomó Irán segítségével megvalósult győzelméhez.
Eszembe jutott egy nem is olyan vicces kép. MTV1 Baló György kérdezi az asszonykáját.
-Kedves és sokak által tisztelt Krisztina, milyen érzés volt az első napja EP képviselőként?
-Először is üdvözlöm a kedves Magunkfajta tévénézőket, de kérdésére válaszolva nem valami jól, mert mindenféle színes ember, többnyire Magukfajták fogadtak.
-Hallom történ egy kis incidens Önnel. Az iráni férjeik által elnyomott nők, tüntettek Ön ellen.
- Igen, sajnos ezek a nők nem vették észre, hogy elnyomásukat nem az iráni férjeik követték el ellenük, hanem valójában a cionisták voltak. ( magyarul zsidók)
- De hát Iránban nem is élnek izraelita közösségek.
-Nem valóban nem de, ezeket a szörnyű tetteket a cionista métellyel megfertőzött Magukfajták követték el ellenük.
-De ezek a nők a férjeiket, és az iráni nőket elnyomó rendszert bíráltak, valamint önt és jelölő pártját, amiért a választáskor független megbízható ( objektív ) megfigyelőként demokrácia megtestesítőiként Irániakat hívtak be az európai unió egyik demokratikus tagállamába, Hazánkba.
-Igen, sajnos ezeket a nőket is megfertőzte a cionista média…..
Köszönjük Krisztina
Elnézést kérek, hogy nem írom le a rendes magyar nevemet, de ellentétben Önnel én biztosan kapnék pár támadást, egy kis koktéllal.
Béry Balogh Ádám