Olvasói vélemény és kérdés Morvai új barátaihoz


A kiszolgáltatott embercsoportok bántalmazásából és megalázásából hasznot húzó gyáva Jobbik és szélsőjobbos követői nemzetpusztító ámokfutásáról a médiában kevés szó esik. A Jobbik és társainak nevéhez fűződik sokezer munkahely megszűnése, az alkotmányos rendbe és törvénybe vetett hit megrendítése, a magyar politika terrorcselekmények sorozatává züllesztése és rendőreink széles körű lejáratása. Ezt műveli a Vona Gábor által vezetett rosszindulatú, desktruktív politikai szekta a Jobbik Magyarországért Mozgalom.
Nem foglalkozik a Jobbik a magyar dolgozók, a magyar kisember sorsával, ehelyett hiénaként használja ki elesett helyzetükből adódó haragjukat, kétségbeesésüket, hogy szélesítse támogatói körét, ezáltal növelje politikai hatalmát. Az európai náci pártokra jellemző nemzeti-keresztény misztikus sallangokkal tűzdelt, valamint a kisembert látszólagosan védő (populista) retorika csak eszköz a hatalom megszerzésére, a dolgozó nép becsapására. A Jobbik és szimpatizánsai 2006-ban nagyban hozzájárultak a magyar nemzetgazdasági mutatók megromlásához, munkahelyek megszüntetéséhez. 2006 őszén 34(!) külföldi vállalat mondta vissza Magyarországi beruházásait a zavargások hatására, ennyi cég adójával jut kevesebb egészségügyre, oktatásügyre és ennyivel több embernek kell munka nélkül a létbizonytalanság határán tengődni. A Jobbik mindenhol kavarja a szart, lényeg hogy találjanak okot a mocskolódásra és szavazatot szerezzenek. Gyöngyösön a butaságuktól és idegengyűlöletüktől vezérelve megszüntették a beruházásokat, hogy nehogy már 1500 embernek legyen munkája és el tudja tartani a családját. A szélsőjobb idióta tagjai az én lakhelyemen is csinálják az ámokfutásukat. Elüldözik a környékről a befektetőket, üzletembereket, legutóbb mintegy 100 munkahelyet sikerült megszüntetni mocskoskodásukkal ott ahol én élek. Nálunk sajnos a szélsőjobbosoknak nagy szavuk van a helyi település irányításában. Eladósítják az általuk kormányzott településeket, ostobaságukkal megállítják a gazdasági fejlődést, adót emelnek, mindenkit apró szabálysértésekért büntetnek, az adófizetők pénzéből a nyilas Wass Albertnek szobrot emelnek, elverik az adófizetők pénzét és csalnak. Olyan dolgokat csinálnak, amibe még Gyurcsány is belepirulna.
Kérdésem a jobbikos hiénákhoz a következő: maguk tényleg elhiszik, hogy a magyar nép olyan hülye, hogy bevegye az értelmetlen ideológiai maszlagjukat és populista baromságaikat? Hogy, fúj Gyurcsány takarodj és akkor hejehuja 100 gyár kinő a földből, mindenkinek lesz munkahelye, megnő a fizetése és varázsütésre eltűnik a deficit?

Válogatás jobbikos fröcsögésekből:
http://www.kuruc.info/r/2/29835/

Bújtatott és nyílt antiszemitizmusuk:
http://www.jobbik.hu/node/4423
http://www.jobbik.hu/sites/jobbik.hu/down/Sokkolo01.pdf

Rendőrgyalázás felsőfokon, leginkább a második cikket ajánlom:
http://www.jobbik.hu/a_rendorsegi_torveny_megvaltoztatasat_kezdemenyezi_a_jobbik
http://www.jobbik.hu/a_rendorok_vakokat_lottek_es_utottek
http://www.jobbik.hu/gyurcsany_ferenc_szerint_a_rendorseget_allamvedelmi_hatosagga_kell_nyilvanitani

Bezzeg, ha fenyegetést kapnak:
http://www.jobbik.hu/terror_fenyegetest_kapott_a_jobbik_0

És mennek rimánkodni az általuk ÁVH-ként tisztelt rendőrséghez:-):
http://www.jobbik.hu/likvidalnak_a_jobboldali_partok_vezetoit

Na itt a JOBBIK több éves ganéja, jó szórakozást. :)