A Dac-Slovan meccsel kapcsolatban:


Nem értem, hogy az ellentmondás miért nem tűnik fel az oly szemfüles hazafiaknak?
Szlovákiában volt egy focimeccs.
A focimeccsen – számunkra egyelőre nem tisztázott körülmények között - az oda kivonult szlovák és magyar (természetesen a mindig ártatlan és békés) futballhuligánok összetűztek a helyi rendőrökkel.
A rendőrökkel való összecsapás során – máig ismeretlen körülmények között - életveszélyes állapotba került egy szlovák állampolgár, aki egyébként magyar nemzetiségű. (Információnk szerint túlitta magát, valamint epilepsziás rohama volt. Összeesett és a magyar hős huligánok még meg is taposták.) A sérültet szlovákok által hívott szlovák mentőhelikopter szállította szlovák kórházba, ahol a szlovák TB költéségén szlovák orvosok megmentették.
Miért kell ezért felgyújtani a szlovák zászlót? Mit érnek el vele? Azt, hogy a szlovák huligánok valószínűleg majd válaszul magyar zászlókat égetnek? Igen. Ez lehet a céljuk. Vélhetően ezt szeretnék csőcselékék, hogy aztán ismét lehessen gyűlölködni.
Van egy olyan érzésem, hogy ez az először halottnak hazudott sérült srác esete kimondottan jól jött a magával nem bíró huligán csőcseléknek, akiknek most ismét van ürügyük gyűlölködni.
Mikor kiderült, hogy nem halt meg a fiú, látni lehetett ezeken a férgeken, hogy nem örülnek neki. Szükség van mártírra – annak akaratán kívül is.
Miután egyértelművé vált, hogy valóban nem halt meg senki a meccsen, előjöttek azzal, hogy a fiú valójában meghalt, csak hát újraélesztették. Tehát megöltek egy magyart! Hát persze…
Amikor a fasiszta huligánok kővel megsebesítenek egy rendőrt, ők meg valójában maradandó sérülést okoznak, csak a seb beforrt, de az nem érdekes, mert ha nem forrna be, akkor a sérülés maradandó lenne…
Szánalmas reakciós csürhe! Háborús uszítók! Primitív állatok, akik képesek tiszta szívből gyűlölni egy egész népet, több millió embert ismeretlenül is.
Ja, hogy Trianon? Hát a Trianoni békeszerződést nem a szlovákok hozták, hanem azon nagyhatalmak, akiknek divatruháit (bomber dzseki, acélbetétes bakancs, Warrior, Lonsdale márkák) majmokként hordják a mi madzagon irányított kis szabadságharcosaink.
Sok szó esik arról, hogy 2006-ban, külföldi, dél amerikai turistákat is megvertek a magyar rendőrök. Ezek szerint – hazafias gondolkodással - ezen államok „ultráinak” jogukban állna magyar zászlókat égetni és a magyar nagykövetségeket felgyújtani…
Nem tették. Ha tették volna, mit szólt volna ez a sok idióta elmebeteg fasiszta majom?