Tomcat levele

"Kedvesdrágák!

Nemrég azt állítottátok, hogy mi a Bombagyárban kényszerítettük Fekete Pákót, hogy Hitlert dicsérje.

Ajánlom szíves figyelmetekbe, hogy Fekete Pákó ellen azóta hamis vád bűntette miatt eljárás folyik. A rendőrség a feljelentéstől számított két héten belül megállapította, hogy egy szó sem igaz a meséjéből, amit ti kérdés nélkül elfogadtatok. A Bombagyáron most tettem közzé a nyomozás iratait:

http://www.bombagyar.hu/index.php?post=1659

A rendőrség 2008 február 11-én utasította el Lapite Oludayo feljelentését, megállapítva, hogy náci monológjait saját elhatározásából és döntésére adta elő, senki sem fenyegette meg.

Nos, erre mit léptek, drága méregkeverők?

üdv
tomcat"
Partizaninfo: Kedves Tomcat! Félrement leveled. A Partizaninfo ugyanis soha nem állította, hogy bármire is kényszerítetted volna celeb barátodat. Az ügy iratait láttuk. Bár most rendkívül büszkék vagyunk rád, amiért nyíltan szembeszálltál a Kuruc.info bűnözőivel, meg kell mondani, nem tetszik, hogy a szóban forgó bejegyzésedben ismét elkövetted a személyes adattal visszaélést, mikoris közzétetted Pákó ügyfeled személyes adatait, lakcímmel együtt... Nem tartasz egy újabb büntetőeljárástól emiatt? Ha véletlen volt, még van rá lehetőséged, hogy kisatírozd, ahogy haverjaid mobilszámával tetted ugyanazon bejegyzésben...
Kuruc.info elleni nyílt harcodhoz sok erőt és kitartást kívánunk! Bár minden okod megvan rá, hogy ne szeress minket, szemünk rajtad és ez ügyben drukkolunk neked.