Olvasónk párbeszéde egy hős hazafival

Üdv!
Az alábbi levelet a minap kaptam egy hős 18 éves szabadságharcostól az iwiw-en. Egy olyan igazi hazafitól, aki még a saját nevét is kisbetűvel írja...
"Az olyan magyargyűlölő emberek miatt tart ma ott a magyar
> nemzet ahol tart. Nem sül le a bőr a képedről???Szerinted
> az 56-os forradalmárok csőcselékek voltak?Azok igazi
> hazafiak voltak akik szembe szálltak a bolsevik terror
> ellen. Szerinted meg azok a mai hazafiak akik kiállnak a
> hazájukért, és az AVH-sok összeverik ok nélkül őket azok
> csőcselékek? Miért nem foglalkozol azzal hogy a
> cigánybűnözők akik a mi adónkból tehát többek közt a
> tiedből kapják a segélyt, és nagyjából minden hónapba
> megölnek egy magyart, és egy nap többet
> megvernek,kirabolnak. Látod ők ártanak a nemzetünknek, nem
> a hazafiak. Neked valószínüleg vagy nem éri el az IQ-d a
> korodat se hogy ezt észrevedd, vagy nagyon jól fizetnek ma
> a cigányfajvédelemért és a hazafiak megalázásáért. Minden
> esetre az olyan ember mind te mondhatja magát mindennek:
> jobboldalinak, baloldalinak, liberálisnak, antifasisztának,
> de magyarnak nem!!! Látom benne vagy a vörös hadsereg
csoportba is. Igazi hazaáruló vagy!!

Varga csaba 18 Kolozsvár"
Itt a neki írt válaszom:

Te szegény!
"Az olyan magyargyűlölő emberek miatt tart ma ott a magyarnemzet ahol tart."Igen. Például a kuruc.info- csicskák miatt."Nem sül le a bőr a képedről???"
Nem! Sőt!
"Szerinted az 56-os forradalmárok csőcselékek voltak?"
Akik embereket, kiskatonákat húztak fel a fára és kínoztak meg, fosztottak ki, azokra nemcsak a csőcselék jelző áll meg, de még az is kétséges, hogy emberszabásúnak tekinthetőek. Vadállatok voltak.
"Szerinted meg azok a mai hazafiak akik kiállnak a hazájukért, és az AVH-sok összeverik ok nélkül őket azok csőcselékek?"
Most kiállnak a hazájukért, vagy ártatlanok? Döntsd már el, mit akarsz! Egyébként meg miféle hazafi az, aki Mussolinit, meg Hitlert életeti, ahogy kuruc.infós példaképeid és a szurkoló huligánok teszik?
"Miért nem foglalkozol azzal hogy a cigánybűnözők akik a mi adónkból tehát többek közt a tiedből kapják a segélyt, és nagyjából minden hónapba megölnek egy magyart, és egy nap többet megvernek,kirabolnak."
Te mennyi adót fizetsz? Jaaaa..... Egyébként világ életemben elítéltem a cigánybűnözést. De ez nem mentesíti a randalírozó fasiszta csürhét, hogy bizony nagyon káros a létük és elege van az országnak belőlük.
"Neked valószínüleg vagy nem éri el az IQ-d a korodat se hogy ezt észrevedd, vagy nagyon jól fizetnek ma a cigányfajvédelemért és a hazafiak megalázásáért."
Hol fizetnek??????? Add már meg a címet, mert én egy fillért sem kaptam még, igaz soha nem aláztam meg egyetlen HAZAFIT sem, csak a randalírozó huligán hányadékokat szeretném leköpdösni a gyüjtőfogház udvarán.
"Minden esetre az olyan ember mind te mondhatja magát mindennek: jobboldalinak, baloldalinak, liberálisnak, antifasisztának,de magyarnak nem!!!"
Ez a legviccesebb! Te még a sehol sem voltál, mikor én már a hazámat építettem. Magyar vagyok, sőt magyarabb, mint az a tini, aki kurucinfón csüng és elhiszi magáról, hogy zaklató levelek irogatásával ő szabadságharcos lehet valaha is...
"Látom benne vagy a vörös hadsereg csoportba is. Igazi hazaáruló vagy!!"
Te szegény! Bezzeg, ha a Totenkopf klubban, vagy a harmadik Birodalom ászai klubban lennék benne, akkor nem lennék hazaáruló, ugye??? Hazaáruló az, aki rátámad saját hazájára és ez nem én vagyok, hanem a kurucinfón felnövő söpredék csürhe. Leveledet megkísérlem közzéteteni több helyen is, hátha mások is tudnak majd rajta jót szórakozni.
Válaszom elolvasását követően ez a bátor nagymagyar törölte regisztrációját az iwiw-ről...
Üdv: N.