Az uszítás receptje


Helló!

Gondoltam, hogy megosztom veletek ezt a tanulságos kis dalszöveget arról, hogy hogyan manipulálják a tömegeket, hogy ellenséget lássanak egymásban. Már csak azért is tanulságos mert a széljobbosok meg a mélymagyarok is hasonló módszerrel dolgoznak.
Csak a megfelelő szavakat kell behelyettesíteni a szövegbe mint pl: hatalmon levő párt helyett a Jobbik, állami média helyett Kuruc.info, Hunhír, Szentkoronitarádió stb, stb, stb.
Még mielőtt valaki elkezdene nekem itt Gyurcsányozni közlöm, hogy most nem az érdekel…

Mindenki okulására:

Anti-Flag: Az ellenséged anatómiája

10 Könnyű lépés, hogy megalkossunk egy ellenséget és elkezdjünk egy háborút.
Nagyon figyelj mert ezt a módszert a mindennapi életünkben is láthatod.
Használható a legbutábbak és a legtanultabbak társadalmában is.
Úgy kell látnunk ezeket a módszereket mint amik az emberiség ellen való fegyverek.

Első lépés: Az ellenség megalkotása. Néha éppen veled fogják ezt tenni!
Második lépés: Meggyőződni arról, hogy a választott ellenség semmiben sem hasonlít hozzánk. Találni nyìlvánvaló különbségeket, mint a bőrszín, nyelv, vallás, étkezési szokások. Hangsúlyozni kell, hogy a katonáik nem a dolgukat teszik, hanem szívtelen gyilkosok és élvezik a gyilkolást!
Harmadik lépés: Ha egyszer már ezek a különbségek ki lettek hangsúlyozva, tovább kell erősíteni őket kitalált információkkal.
Negyedik lépés: Biztosítani, hogy a média csak a hatalmon levő párt információját terjeszti. Ezt az állami médián keresztül lehet legegyszerűbben elérni.
Emlékezz, hogy háború idején a magán média is az állami propagandát ismételgeti. Tehát a profit-média is az állam hatása alá kerül.
Ötödik lépés: Megmutatni az ellenséget miközben furcsa, militáns vagy szokatlan dolgokat csinál. Mindìg embertelen, gonosz gyilkológépként kell ábrázolni őket.
Hatodik lépés: Semlegesìteni a hatalmon levő párt ellenzékét. Alkotni egy “õk mi ellenünk” mentalitást. Nem szabad helyet hagyni a középútnak. Aki nem támogatja a mi véleményünket az árulónak tekintendő!
Hetedik lépés: Nacionalista és/vagy vallási szimbólumok, retorika használata a cselekedetek igazolására. Ez elérhető jelszavakkal mint: “Szabadságszeretők a szabadságútálók ellen”. Ez különböző zászlók használatával is elérhető.
Nyolcadik lépés: Összekapcsolni az akciókat a domináns vallással. Nagyon hatásos olyan fogalmakat használni mint “Ez Isten akarata” meg, hogy “Isten áldja nemzetünk”.
Kilencedik lépés: Olyan propagandát alkotni, ami a mi katonáinkat úgy mutatja be, hogy vannak érzéseik, reményük, családjuk és szeretteik. Világossá kell tenni, hogy a mieink csak a dolgukat teszik és nem akarnak leölni senkit.
Tizedik lépés: Megteremteni a félelem és bizonytalanság légkörét és a hatalmon levő pártot ajánlani mint egyetlen megoldást a tömegek problémáira. Emlékezz, hogy az ismeretlentől való félelem mindìg a legerősebb félelem.
Mi nem vagyunk országok! Mi nem vagyunk nemzetek! Mi nem vagyunk vallások! Mi nem vagyunk istenek! Mi nem vagyunk fegyverek! Mi nem vagyunk lőszer! Mi nem vagyunk gyilkosok! Mi nem leszünk eszközök!!!
Rohadékok:
Nem fogok meghalni,
Nem fogok ölni,
Nem leszek a szolgátok,
Nem fogom megvìvni a harcotokat,
Nem fogok a csatatereiteken meghalni,
Nem fogok a vagyonotokért harcolni,
Nem vagyok gyilkos,
Ember vagyok!!!

Antifa üdvözlettel: Prater