Elég volt!


Üdvözletem!
Nézegetem ezt tanyasi parasztgyereket, ezt a beszélni alig tudó butaházyt, meg a surviver haverját, a toroczkayt, aki mindent megúszik és nem értem. Nem értem, miért kell egyáltalán velük foglalkoznia a médiának. Ha én összeállok valakivel és írok néhány uszító szöveget az Interneten, akkor én is ekkora figyelmet kapnék?
Mert ezen ne múljék!
A csőcselék nagy bőszen állítja: „szólásszabadság van, mindenki azt mond, amit akar!”
Rendben! De akkor ezután ne hőbörögjenek, ha lecsőcselékezik őket! Szólásszabadság van. Sőt, arra is szabad bíztatni, hogy tegyétek ki az összes szélsőjobboldali mocsoknak a címét, telefonszámát! „Hadd rettegjenek”, hogy Butaházy szavait idézzem.
Sőt:
El kell kezdeni begyűjteni a hazánkat harctérré változtató bűnbanda tagjait, de nem csak a politikai főkolomposokat, hanem az utcán hőzöngő, árpád-sáv mögé bújó, kődobáló, zsidózó csürhe minden tagját!
Kijelentem: Amikor a magyar rendőrök végre gumilövedékes puskát ragadtak és azzal tartották vissza a hőzöngő, brutális csürhét, az nem erőszakos volt, hanem erős!
Ez a gyönyörű. Lehet, hogy van, akinek morbidnak tűnik ez a kifejezés, de nekem nem jutott más eszembe arra, mikor a magyar rendőrök a támadó kődobáló mocsok állatokat leteperték, megkötözték és elvitték és néhány óra alatt helyreállították a rendet a fővárosban, vagy amikor kihúzták az ellopott tankból a kötélrevaló fasiszta vén gazembert.
Most lehet felháborodni, de ugyanilyen mondatokat a szélsőjobboldali gerillavezér Butaházy György is tett közzé, csak ott a szavak fegyvercsöve más felé nézett…
Nem tudom hová jutunk, de ez már tarthatatlan, hogy néhány elmebeteg gazember füttyére táncoljon a rendőrség és az igazságszolgáltatás. Ők diktálják a tempót. Miért nem lehet ezeket egy éjszaka begyűjteni? Melyik országban hagynák ezt, amit ezek művelnek? Miért nem lehet egyszer arra ébredni, hogy többé nem frissül a kurucinfó? Miért nem olvashatjuk a hírekben, hogy egyik reggelre ismeretlen körülmények között eltűnt molnár balázs, kürk, butaházy, toroczkay, morvai, novák emília és még néhány főkolompos? Mert ők ezt tennék velünk! Mikor lesz végre nyugalom? Tényleg arra várnak, hogy mi vegyük kezünkbe az igazságszolgáltatást? Mert, ha ennek a néhány hülyének hagyják a bírók, akkor valószínűleg nekünk is hagyni fogják. Vagy ha nem, akkor majd mi is azt tesszük, amit a csőcselék tesz. Például adatokat teszünk közzé! Úgyis ez a divat. Budaházy féle divat. Mert nekik bevált. Büntetlenül!!!! A szólásszabadság nevében!
Úgy látszik a jellemtelenebb, az erőszakosabb, a gátlástalanabb szerveződéseké a jövő. Hát ezen ne múljék!
Hirdessünk mi is kegyetlen, gátlástalan harcot a hazaárulók ellen! Csak a mi szemünkben nem az a hazaáruló, aki nem jár minden héten templomba, aki nem hord turulkitűzőt, aki baloldali, aki zsidó, aki rendőr, aki ügyész, aki tüntetésen üvöltözés helyett inkább alkot és dolgozik, hanem az, aki megosztja a társadalmat, aki gyűlöletbeszédet tart, aki minden nemzeti ünnepet harctérré változtat, aki rátámad a magyar rendőrökre, aki gyújtogat, aki hősnek kiáltja ki az erőszakos bűnözőket, aki ártatlanul feljelent rendőröket és ezzel fenyegetőzik. Ők a hazaárulók!
Vagy tesz valamit a hatalom ezek ellen, vagy mi fogunk tenni, de abból nem lesz tárgyalás!
Vesszenek a fasisztoid köztörvényes bűnözők!

Partiazninfo: Kemény és igaz mondatok. Bár személy szerint titkon egyetértünk minden szavával, muszáj kihangsúlyoznunk, hogy ez a levél nem a mi véleményünket, hanem olvasónk véleményét tartalmazza.