Miért nem mondja ki Morvai?


Milyen gáz ez a Morvai!
Ahogy affektál! Borzalom!
Egyébként szerintem ő tényleg elhiszi, hogy igaza van. De ebben az esetben ő is agybeteg. Személyiségzavaros. Mi más oka van, hogy nem veszi észre az ellentmondásokat és a hazugságokat… Miért nem lehet azt mondania: Bár voltak komoly túlkapások egyes rendőrök részéről 2006. okt. 23-án, de igen, a szélsőjobb is hibázott, amikor rendőrökre támadt. Hibázott, amikor a TV székházat kifosztotta. Hiba a kurucinfón uszítani és adatokat közzétenni. Hiba másokat zaklatni. Hiba molotov-koktéllal dobálózni. 2007-ben március 15-én és októberben igenis törvényes volt a rendőrség. Miért nem mondja ki, hogy erkölcstelen zsidózni, tojásokat dobálni, ünnepeket megzavarni. Ezt miért nem akarja kimondani?
És miért hazudik folyton? És miért azt az egy kurva gumilövedékes szemkifolyós balesetet emlegeti, már 1 és negyed éve minden nap?
És miért tagadja, hogy azonosul a szélsőjobb legradikálisabb nézeteivel? Mert a Budaházy Gyuri tárgyalásán, illetve az utána mondottakon ez egyértelműen bebizonyosodott…
Miért nem becsületes Morvai Krisztina? Miért nem teríti ki lapjait és mondja, ki amit gondol, hogy ő akar lenni Hunnia (röhögnöm kell) miniszterelnöke, gyűlöli a zsidóságot, a baloldaliakat, lenéz mindenkit, aki nem radikális szélsőséges? Miért nem vallja be, hogy jelenleg szélsőjobboldali, nyilas eszméi vannak?
Más!
Azt egyébként tudtátok, hogy korábban, még a Horn kormány idején nagy Mszp-s volt, a lelkem?
Köpönyegforgató!
Hol vannak a Magyarok Nyilai? Vagy nem minden köpönyegforgató ellenség?
Szegény Baló…