Zsidók pénzelik a Partizaninfót, holokauszt pedig nem volt


"Kedves" Szerkesztőség, ezért a honlapért kár volt időt pocsékolni. Eléggé satnya lett, megpróbáltak valami szart felhozni? Zsidók által pénzelve? csodálatos. Ennyire futotta a zsidók bérenceinek? Ez az ország a magyaroké, nem holmi jöttment izraeli bagázsé, se nem a cigányoké, akiket annyira próbálnak uszítani a magyarok ellen. Nem lehet ám most már sokáig húzni a húrt. Nem tetszik Izraelben? Nem érdekes, hogy sem a cigány, sem a zsidó népet nem tűrték emg sehol az évszázadok alatt? Kivel van akkor a baj? Ja persze a zsidók a felsőbbrendűek nekik van igazuk, a gójoknak szavuk sincs...gyűlöletvallás, szép dolog ez kérem. Mondanám, hogy majd nem lennének ekkora pofával, hogyha azt kapnák, amit a II.Vh alatt, de hát mivel holokauszt nem volt, ezért nem mondhatom. Írjanak kicsit a cigánybűnözésről! Jahogy olyan nincs? Lehet beköltözni a súlyosan ciugányfertőzött területekre a putri mellé, meglátjuk milyen békésen lesznek meg. Persze magukat lehet, hogy nem zavarná, hogy ellopnak mindent, beköltöznek a tulajdonukba. Így normális ez? Akkor hajrá!Nem fecsérelem erre tovább az időmet, már ezért a 5 percért is kár volt.Szebb jövőt minden IGAZ MAGYARNAK! Azt hogy meguk ezt, hogy élik majd meg, "el lehet menni!".
Maradok tisztelettel(?)
T. Krisztián
Partizaninfo: Kedves Rendkívül Kriszián! Hol az a pénz, amit a zsidóktól kap a Partizaninfo? Jó lenne már, ha előadná valaki, mert sajnos nem láttunk eddig belőle egy fillért sem.
Persze számodra, egy pattanásos kamasznak, mindenki zsidó, vagy legalábbis zsidók által pénzelt, aki szót emel a randalírozó véresszájú csőcselék ellen.
Ami a cigánybűnözést illeti: a Partizaninfo nem tagadta a jelenség létét, bár tudjuk, ez most neked tudatzavart okozhat, úgyhogy inkább ugorj tovább és lelkileg készülj októberre! Talán a vezéretek is megéli még az utolsó csőcselék zavargást… Vagy igen, vagy nem…
A jókívánságodat, amit nekünk küldtél, köszönjük! Lesz még szebb a jövő…