Soha! Soha! Nem! Tetteimet fel soha nem vállalom!

Egy újabb netfasiszta:
Ez a kis csenevész hős, büszkén vállalja, hogy ő nemzetiszocialista. Csinált is a Divízió88 együttes Nemzetiszocialista c. számára egy fáintos kis videót, felsorakoztatva SS, náci szálasi féle jelképeket, meg Turulmadarat (valamiért az ilyen hülyéktől ha meglátok egy turulmadarat egyből arra asszociálok, hogy az illető egyben náci nézeteket vall magáénak).
Persze 13 éves létére a 7. általános elvégeztével tisztában van 56-al (amit visszasír) és meggyőződése, hogy rendőrállamban élünk.

A feltörekvő nemzedék mini-nácia. Leendő rendbontó: Iwiw-es adatlapja:
http://www.iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9105733

Partizaninfo: A jövendőbeli ügyfél… Viszont a videót megnézve, a zene szövegét meghallgatva, ki kell jelenteni: Bár megfogadnák a pállott seggű árpád-sávos kődobálók a meglehetősen gyenge zenekaruk ezen számának fő mondatát és vállalnák ők is a tetteiket a bíróságon! A vádlottak padján azonban rendszerint csak megszeppent ártatlan fiúcskák ülnek, akik „éppen akkor és éppen arra jártak, éppen haza tartottak, mikor tévedésből elfogták őket a gonosz magyar rendőrök…” Morvai anyu, Gaudi apu bólogat, hülye Hírtv néző pedig elsírja magát.
Miért nem vállaljátok fel a „forradalmatokat”, gyávák? Milyen forradalmár az, aki a bíróságon letagadja tetteit? Gyáva, szánalmas húgyforradalmár!