Fasiszták itt nincsenek, hát nem tudjátok?


GyilkosFéreg88 levele következik, azonnali válaszokkal:

GyilkosFéreg88: T. Szerk.! Véletlenül akadtam az Önök weboldalára, beleolvastam egy-két cikkbe, és a pofám majdnem leszakadt. De nem az álltólagos "fasisztoid söpredék" miatt, hanem az Önök szóhasználata miatt. Mindenhol mocskos fasisztoid söpredék, bűnszervezet, szennyportál, stb. kifejezések...

Partizaninfo: Hát, igen! Mi szeretjük nevén nevezni a dolgokat. Csak nem bűn ez ott, ahol a szólásszabadság szent és sérthetetlen..?
GyilkosFéreg88: Ha önök ANTIFASISZTÁK, akkor miért (az egyébként is sz*r) magyar politikába ütik bele az orrukat? Miért nem a Duce követői ellen lépnek fel Olaszországban?

Partizaninfo: Azért kedves szép nevű barátunk, mert sajnos a fasiszták most itt, a mi hazánkban csaptak tábort. Általában nem Olaszország nemzeti ünnepeit verik széjjel skinheadnek öltözött huligánok, hanem a miénket, szóval nem kell a duma, hogy fasiszták csak az olaszoknál vannak! Főleg azok után nem, hogy az összes ún. „békés tüntetésen”, ahol Budaházy és a 64 Vármegyések képviselik magukat, rendszeres a kórusban történő Viva Mussolini-zés. De ettől függetlenül is, az itt garázdálkodó szélsőjobboldali hulladékok minden olyan ismérvvel rendelkeznek, amivel a fasiszták. Végül tudhatnád, hogy az antifasiszta mozgalmak szerte a világon működnek, nem csak Olaszországban. És ez nem véletlen… Egyébként most visszakérdezünk: Ha ti antibolsevisták vagytok, akkor miért a NATO-és EU-tag Magyarországon keresitek az ellenséget, miért nem ott, ahol kommunisták vannak hatalmon?

GyilkosFéreg88: Nem tudom, mi értelme van annak, hogy mindenkire, aki nem szélsőbalos, rámondják, hogy fasiszta, meg nyilas...

Partizanionfo: Semmi, de hol olvastál ilyet? Mert itt biztos nem. Ugyanis itt csak azokra van rámondva a fasiszta, meg a nyilas jelző, akik fasiszták, vagy nyilasok, vagy ilyen eszmék mentén követnek el ezekre a bűnözői szubkultúrákra jellemző tipikus bűncselekményeket, függetlenül attól, hogy éppen tagadják-e azt amit képviselnek, vagy felvállalják.

GyilkosFéreg88: A fasiszták Olaszba' voltak, a nyilasok meg "néhány" évvel ezelőtt...

Partizaninfo: Csak nem úsztuk meg a szokásos demagógia nélkül… Lásd fent, a témában írtakat!

GyilkosFéreg88: Bevallom, van néhány kukadöngetős, éljenanemzetvezetőzős és árpádsáv alatt HH-zós "németbérenc" idióta, de ők csak DIVATMAJMOK.

Partizaninfo: Bevallásod nélkül is tudjuk, hogy vannak ezek a retkek, de divatmajomkodásuk nem mentesíti őket attól, hogy léteznek és, hogy károsak az egész nemzetre.

GyilkosFéreg88: Egy kérdés: Nem félnek Önök attól, hogy a rendőrök is felfedezik az oldalon a személyiségi jogokkal visszaélő cikkeket? (Pl a "Lelepleztük ezt a fasiszta görényt, itt az iwiwes adatlapja")

Partizaninfo: Már nem. Felfedezték. Kevés rendőr van ugyanis, aki nem ismeri az egyetlen olyan oldalt, ami kiáll mellettük és nem őket állítja pellengérre nemzeti ünnepek után, hanem a rájuk büntetlenül támadó, leállatiasodott hordatagokat és a folyton provokáló, kuruc.info-ra kirakós senkiháziakat.

GyilkosFéreg88: Gondolom, nem, mert amíg lassan betiltják az árpádsávot, (azaz a "rettegett, undorító nyilas, fasisztoid szenny jelképet") addig a szélsőbal nyugodtan visszaélhet mások személyiségi jogaival...

Partizaninfo: Nincs és nem is lesz betiltva az Árpád-sáv és a szélsőbal sem élhet vissza legálisan személyes adatokkal. Azonban a Partizaninfo nem szélsőbalos, még akkor sem, ha a kuruc.info nevű igazmondó orgánum zsidóbolsi jelzővel illeti szerkesztőgárdánkat. Majd, ha egyetlenegyszer is találsz itt olyan cikket, amelyben Sztálint, vagy Rákosit éltetjük, akkor gyere ezzel, addig viszont inkább ne, mert kicsit uncsi. A kuruc.info ezzel szemben rendszeresen Hitlert, Szálasit és a holokausztot élteti, vagy ez utóbbit éppen tagadja… de ez persze hirtelen ismét a szólásszabadság körébe tartozik, ami szent és sérthetetlen, ugye?

GyilkosFéreg88: Még egy utólsó gondolat: A nickemben a 88-as szám nem a német köszönésre utal, sokkal értelmesebb jelentése van a magánéletemben... Üdvözlettel: GyilkosFéreg88

Partizaninfo: Sajnos senkit nem érdekel a nickneved, a magánéletedre fenti leveledből jobban lehet következtetni.